Ježku, ty nevydržíš na mě nereagovat ani půl dne, Jos to stejný. Já vás tu ignoroval dlouho. Stačí, když mi po týdnu pošleš litr s dopisem, že jsem měl pravdu a jsem lepší, než vy dva.
Tak to si me s nekym pletes
To jsou veskery tvoje argumenty? Klasickej liberal, kterymu dosly jeho dve jediny vety, lol.
To bylo když jsi měl ban, ne?
Nebud tak zlej. . Snazim se to aspon trosku ucesat. Jinak by to pro Honzu bylo prilis znicujici. Ponechme si aspon zavan nadeje.
On měl BAN? Za co?
Dejve, ty jsi takovej rozumnej.
Vyloučil bys Hondu a Renault z PK? Za 2023?
https://www.autosport.com/f1/news/honda-and-alpine-fined-by-fia-over-f1-engine-cost-cap/10668212/
6 firem za 3 roky
To chceš pochvalu? Nebo jaká je pointa tvého vstupu?
Len stale neviem ktory “Emilovec” tu obhajuje Maxa za jeho chyby. Ukazalo sa to aj teraz v Mexiku, ze Maxa skritizovali aj vsetci RB fanusikovia, tak stale neviem o kom pises. Vies byt konkretny?
Zkus nejdříve zrcadlo a pak hledej podobné.
Ze si ho raz zabudol zakmnut v pivnici a odtrhol sa tu z retaze a bol besny.
V preklade neuniesol fakty, preto sa tu hadal s kazdym, nalozilo mu cele forum, prisiel mental breakdown a vypisovanie acohentizmu vsetkym naokolo, nezabralo, tak opat presiel do fazy klamstiev a nezmyselnych zakernych utokov. Taka ta jeho crying posts klasika.
Pozeram pozeram do zrkadla a nic. Ja som Maxa skritizoval aj za Mexiko a aj ohladom Monzy 21 mam nazor, ze komisari rozhodli spravne. Takze skus konkretne, kto je ten zanieteny Emilovec co bezbreho brani Maxa?
Procedurální chyby, vylučovat určitě ne. Ale já byl na tyhle věci vždycky dost mírnej.
Ok, beru. Já nevím no.
Točí se tam miliardy. Mají nejchytřejší lidi v každém oddělení.
Já moc na tyhle “omyly” nevěřím.
Ale asi fajn no.
Je to “kontrolovaný omyl”
Jó promiň. Já si Tě zaměnil s Timurem.
Velká omluva a že ji myslím vážně, tak si dám na Tvé zdraví pivo, když už je po páté hodině.
To hovori najvacsi plačko na fóre
Neviem či si ho aj ja s niekým mýlim, ale zdá sa mi, že TiMur tiež úplne objektívne zhodnotil Maxa v Mexiku a že to už prehnal najmä v T8 a tresty si zaslúžil.