Videl som kúdol prachu a vedel som, že je to Verstappen, vyhlásil Hamilton | Magazín F1 - F1online.sk

Ešte sa ani neusadil prach po kontroverzii na VC USA v Austine a už máme na stole ďalšiu. Lando Norris a Max Verstappen zviedli v priebehu siedmich dní dva tvrdé súboje, ktoré zrejme budú mať dlhodobý vplyv na pretekársku kultúru vo Formule 1. Holandský pretekár zostal v diskusii o jazdeckých štandardoch osamotený a posledné dni priniesli niekoľko dôkazov o tom, ako vyzerala debata medzi jazdcami o incidente v Austine.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/177166/videl-som-kudol-prachu-a-vedel-som-ze-je-to-verstappen-vyhlasil-hamilton

Nuz, aj ja ked som videl v Austine auto v strku, vedel som, ze je to Hamilton :blush:

12 Likes

Chudák Lando. Teraz sa musí nielen snažiť Verstapena predbehnúť, ale ešte sa uhýbať jeho kamikaze útokom. Verstapen veľmi dobre vie, že tukanec s Norrisom ich buď pošle mimo trať, alebo poškodený Landov monopost nedokáze vystúpiť na prvé 3miesta, hlavne keď ferrari tak zrýchlilo. Takže Verstapenovi taká kolízia za 5 či 10s neublíži, ak Lando poškodí monopost, či stratí 2-3 pozície.

3 Likes

Keby bol vedľa neho štrkoborec ala italy21, tak áno. :fu::rofl:

2 Likes

Takym stylom ziskal Max titul v 2021 …

4 Likes

Kdyby se tituly rozdávaly za hromady prachu a karbonové drťě, tak by se mohla F1 zrušit, protože by byl Emil absolutně nedostižný. :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 Likes

A teraz to robí znova. Ale komisári sa v Mexiku pochlapili a nehanbili sa mu dať 2x10s čo dúfam Maxovi dosť ukázalo, že sezóna 21 sa už nemôže opakovať.
Za Italy21 mal napr. dostať zákaz na ďalšiu VC. Nie stratu 10miest, keď vedeli, že bude meniť motor. To bol tiež iba taký trest na zalepenie očí. V tej sezóne Ham a Ver nemali súpera, čiže z posledných radov bolo vtedy jednoduché dostať sa za celý závod na to 2-4miesto.

1 Like

Italy bolo poklznutie na obrubniku, nastuduj si to.
O trestoch sa nebavme, Hamilton ho naschval v Silverstone poslal z trate, ohrozil realne jeho zivot a zdravie a aky trest dostal …

4 Likes

Titul ziskal tak, ze Lewis chyboval ako na beziacom pase. A este k tomu mu pomahali ako mohli (redflags, …). Nebyt toho, Baku a pod., tak je o titule rozhodnutych X VC skor.

4 Likes

Tady nemá Lando příliš možností, s takovým zaměřením Maxe na Landa to je jen v rukách komisařů a je na nich jak moc nechaj Maxe řádit.

2 Likes

Jasný, Monza 21 byla Hamova chyba. Masi byl Hamova chyba. Další pohádkář

3 Likes

No, tak kdyby McL jezdil stejný pasarny, jako RBR, tak nechá Piastriho vytlačit Maxe po startu v Brazílii, aby přišel o x pozic, a pak by to zopakoval. Jenže rozdíl mezi McL a RBR je ten, že McL to chce vyjezdit bez prasaren

4 Likes

Vždy to samozrejme bola všetko Hamiltonova chyba, Max tam bol nevinne. A tieto suboje Lando vs. Max sú tiež všetko Hamiltonova chyba

2 Likes

Už sa začala štvavá kampaň, ale pritom by stačilo aby Lando vedel štartovať, mal dobré kvalifikácie a neriešilo by sa celé toto divadlo. Bez toho titul nezíska. Stále sa len vyhovára.

1 Like

jasne, hamiltonova asi stvrta nezavinena DNF v kariere 400 zavodov a prva za posledne 4 roky no ty si hned vedel ze to bol on… :smiley: Ty budes jeden z tych objektivnych :smiley:

6 Likes

tak za to toto by som uz normalne davasl ban. Ak si niekto stale po tolkych rokoch mysli ze tam bol nejaky Hamiltonov umysel tak by nemal pravo mat pripojenie na internet… Chapal som to ked bola polovica fanusikov novacikovia co prvu sezonu pozeraju formulu lebo videli DTS no teraz ked uz videli milion podobnych incidentov a hadam vedia zhodnotit ze pred zakrutou boli na rovnakej urovni, ze hamilton mal vyssiu rychlost a utocil do zakruty kde sa bezne predbieha, Max mal dostatok priestoru aby nehode predisiel, a ze max urobil finalny manever do hamiltona este niekto napise ze to bol HAMILTONOV UMYSEL ZAPRICINIT KOLIZIU tak by si sa mal naozaj nad sebou silno zamysliet…

3 Likes

Preco si takyto kysly? kvoli nepochopeniu nadsazky? :smile:

1 Like

Nevyvolá ej tu hádky ježku a diskutuj k tématu, třeba proč Max jezdí, jak prase.

2 Likes

Nemas mi co diktovat co mam pisat honzi

Venuj sa oslavam 400 zavodov radsej

5 Likes

Dokud se budeš chovat, jako dítě, tak tě tu lidi budou vychovávat.

2 Likes