Gugu gaga
To byla rasistovo chyba a umysl. Je hromada videi, kdy pri predjizdeni leglerka mel uplne jinou zavodni stopu. Sakra, blba nahoda. A milion podobnych incidentu opravdu nebylo. Ten tukanec byl v skoro 300km/h a pretizeni pres 70g, jestli si to dobre pamatuju. Tohle byl prvotridni pokus o vrazdu.
Špatné oči. Tohle byl jasný pokus o sebevraždu.
Potom by si musel zakázať aj Hamiltonovi štart na VC po Silverstone.
Koment čisto pre humor a like-y.
Daj aspoň 3 príklady, kedy bol v štrku. Aj s rokmi. Nechce sa mi hladať.
Pamatam si 2007, v boxovej ulicke.
Nevedel som, že Qatar 2023 bol pred 4 rokmi a Belgicko 2022 pred rokmi. Či ty už žiješ v roku 2027?
A s tými štyrmi nezavinenými DNF to asi tiež nebude úplne tak, keď len z hlavy som si spomenul na dve, čiže má 3 nezavinené DNF za posledné dva roky.
Já ani nemusel vidět ten prach.
Když jsem slyšel, že někdo jezdí mimo trať, tak mi hned bylo jasný, kdo to je.
Krásna aplikácia na teba samotného.
Keď si to neuvedomíš, tak aj pravdu napíšeš, ale podľa svojho príkladu.
belgicko si nepamatam popravde, ale katar bol tukanec do zadneho od russela v prvej zakrute nie? to tazko davat do jedneho vaku s nezavinenou jazdeckou chybou
Dyť jsme tenhle průběh Emilového stylu znali už hodně dlouho před závodem, tak byl tenhle scénář jasný i bez kamer.
V tom pripade to mel rasista poslat rovnou do bariery a ne to zkouset o jinyho pilota.
Emil je rasista?
Asi jó, když se stále snaží sejmout Hamíka.
Mona 21 bol racing incident, to povedal vtedy aj Brundle
Belgicko bolo zavretie Russella Hamiltonom. Zavinil to Hamilton (aj podľa britských komentátorov), takže ťažko to hodnotiť ako nezavinené. Belgicko bolo veľmi podobné, akurát kolidoval s Alonsom, ktorého chcel na vnútrajšku úplne zavrieť a Alonso už nemal kam.
Lidi by mela vychovavat autorita Honziku. A tou ty urcite nejsi. To je jako by kriminalnik chtel vychovavat v etice soudce.
Pomuzu ti citatem. Snad te to nekam posune.
Člověk by chtěl být gigantem - a je h_ovn_o kamaráde.
Jaroslav Hasek
Hezky den Honziku.
už zase to beze mě nevydržíš?
Neber vsetko tak vazne Tak sorry, ked som videl v strku Mercedes so zltou kamerou a zltou prilbou, vedel som ze je to Hamilton, no
Mam k tobe ochranitelsky komplex. Chci te ustrazit tvych pochybeni a dostat na cestu pravdy, lasky a pochopeni.
Prijde mi, ze jsi zrozen pro tuto cestu. A zda se, ze se lepsis. Ale treba se jen pletu, preci jen v tom nejsem objektivni. Mam pro tebe slabost.
Neboj Honziku, ja tu pro tebe budu co mi budou sily stacit.
No tohle kulha na obe nohy Ferdo.
Protoze Max mel nehody bez ohledu na rasu.
Obavam se, ze Hamilton jen s piloty jine barvy pleti. Jestli on to nebude zamer.
Pokĺznutie na obrubníku ? A prečo išiel Max za bielu čiaru, ked bol v zákrute ako druhý ? Aj keby sa nepokĺzol, kam by sa zaradil ? Strihol by to krížom pred Hamiltona a obmedzil by ho ? To by ale bolo predbiehanie poza bielu čiaru.
Tam išlo o body kamarát. Hamilton bol ten závod rýchly a dotiahol by oba ferrari, naopak Max sa trápil a doťahovali ho jazdci McL zo zadu. Hamilton sa tam mohol bodovo nabaliť a to Max veľmi dobre vedel. A potom vyhodíš britániu, kde Ham držal stopu a Ver zatočil do vnútra zákruty na Hamiltona ?
A ty napíšeš, že ho Ham poslal mimo trať ? Keď ide Ver poza biele čiary je to v pohode, keď zatočí volantom do súpera, je to zase v pohode.
Zaujímavý pohľad fanúšika “nestranného”