Jojo, takhle je to lepší, chápu
Pekne si ochranil zverenca, skoda ze on sa so mnou stavit nechce, asi vie ze nema sancu
Ty to taky nechceš, každý má rád svobodu slova.
Svoboda konci tam kde zacina svoboda ineho takze ked ma niekoho komentare a posmesky otravuju, a vylozene to dam najavo ze si to neprajem, tam uz svoboda slova neni bohuzel
Pekny den
Tak nechtěj po Honzovi aby mlčel, když ty sám máš tolik keců
FIA oznámila sankce za procedurální porušení #F1 limitu nákladů na pohonnou jednotku společností Honda a Alpine. Honda dostala pokutu 600 000 dolarů plus náklady, zatímco Alpine musí zaplatit 400 000 dolarů plus náklady.
Bylo odhaleno, že porušení Alpine spočívalo v předložení zprávy, která: “obsahovala významné nedostatky. Několik požadovaných postupů nebylo provedeno vůbec a několik dalších postupů bylo dokončeno pouze částečně.”
Honda předložila zprávu s „nesprávně vyloučenými a/nebo upravenými náklady“ týkající se údržby dynama a nákladů na zásoby.
Oba výrobci akceptovali zjištění FIA a nyní mají 30 dní na zaplacení bonusů pro FIA
Co to znamená? Že porušili rozpočtový strop pro vývoj motorů?
Hezké.
A honza nema klavesnicu?
Verstappen netocil do Hamiltona, trosku sa ti to v hlavicke pomotalo, ale chapem, su to uz vyse 3 roky. Verstappen tocil do zakruty, pricom na vnutrajsku nechal viac ako dost miesta (hadam aj na dve auta) pre Hamiltona. Problem je ten, ze Hamilton netrafil zakrutu, bol velmi daleko od apexu a nedotacavostou zostrelil Verstappena.
Mozes klamat aj 100x, ale pravda to nikdy nebude. Rozhodnutie komisarov je v tomto pripade jasne. Ak ho nechapes, tak je to tvoj problem.
Honda podvadzala, to su velke veci
Neee, jen chybička co spraví pár fufňů.
Vždycky to je chybička…
… a to jsem chtěl uznat, že aspoň ten titul z 2023 byl poctivý.
… tak zase nic.
Vyloučení z PK 2023 asi nehrozí co?
Ani kdyby oje*ávali průtokáč či měli asymetrické brzdy
Ferdo, tvoja frustracia z RB a vsetko s nim spojene vratane Maxa, kvoli tomu, ze Gaslyho zajazdil a RB ho po pol sezone vratil do juniorky, je vsetkym znama.
Ale neznizuj sa prosim na uroven zubateho Honzieho. Kto z “Emilovcov” si tu Maxa zastaval ohladom Monzy? Praveze od “Emilovcov” som tu cital len objektivne nazory, ktore sa stotoznuju s rozhodnutim komisarov ako v Monze, tak aj v Silverstone.
A nie si to nahodou ty (alzackych frustratov ani nemusim spominat), kto selektuje podla vlastnej nenavisti a ako Monzu, tak Silverstone, hadze na Verstappena, hoci pravidla, fakty aj komisari hovoria nieco uplne ine?
Ja jsem prave dopadl velmi dobre.
@Situs se zdanlive nevine zeptal “ktere”.
Problem je, ze ja presne vim o co mu jde. On ocekaval konkretni post , kde byl Max potrestan a predpokladal, ze na tom se se mnou bude dohadovat a prit a az me to unavi, nakonec to ukonci tim ze jsem fanaticky Maxovec a treba i timhle:
Pritom si nejsem vedom, ze bych nekde uvedl, ze jsem “pohorel jak papir” a pochybuji ze , pokud @HellHogr znovu nesfalsuje citaci, se takovy muj text v tomto vlakne nachazi, nebo ze by ho tu nekdo napsal a ja s nim souhlasil.
A uprime napriklad ja se domnivam, ze vyraz “pohorel jsi jak papir” znamena ze dotycny neuspel. Nevim jakou to ma souvislost s tim, ze jsem nemel pravdu. Pokud mam pravdu, jak mohu pohoret jak papir?
A proto ja s chlapci nikdy nediskutuji. Ja jim jen predavam svou moudrost, jiz jsem za ta leta nashromazdil. A jsem rad, ze si ma slova, hodna tesani do kamene, cetli.
Jen bohuzel oni ne a ne to pochopit. Jsou zatvrzeli.
[quote=“tiMur, post:65, topic:24801”]
Predpokladam, ze tie dve posledne vety boli recnicke otazky a nemyslel si ich vazne.
A uprime napriklad ja se domnivam, ze vyraz “pohorel jsi jak papir” znamena ze dotycny neuspel.
No vidíš, našel jsi se. A pak že se neshodneme
Jestli ho týden nikde nevzpomeneš, pak ti pošlu dvacku
Len aby si mal potom za co tipovat a krmit fortunku. A posielat niekomu ani nie euro, to je presne obraz tvojich sum v akych zijes.
Je vedle v autě a píše přes mobil. Trochu máme závody v Kuvajtu, prostě blbneme.
Toto je level prvy stupen zakladnej skoly, ked sa chlapci hraju na nieco.
Podívej. Já beru věci tak jak jsou i když se mi nehodí do krámu, nebo se mi jinak nelíbí.
Už jsi ode mne někdy četl, že bych obhajoval Gaslyho, když udělal chybu?
Né toho se nikdy nedočkáš. Mám totiž soudnost sám před sebou bych se styděl, kdybych se choval stejně jako tradiční Emilovec.