Videl som kúdol prachu a vedel som, že je to Verstappen, vyhlásil Hamilton | Magazín F1 - F1online.sk

No to už tu víme všichni

1 Like

Protože plané kecy jsou jednodužší, než dodat důkaz kdy byl Emil poškozeným.

2 Likes

Myslel jsem nějaký konkrétní příklad kdy byl třeba Max potrestán ale vinu připisuješ někomu jinému. Nevybavil jsem si to, nepamatuji si kompletně jeho kariéru, zeptal jsem se tě neb ty třeba jo. Najel jsi leda na okecávačky, těch jsi napsal dost. Až budeš chtít dát na kvalitu a ne na kvantitu, zkus to znova.

4 Likes

Ale Honziku. Ja uz jsem ti to psal. Ja tu s vami nediskutuji a ani neodpovidam na vase otazky.

Ja vas tu edukuji. Vedu vas smerem k tomu, abyste byli lepsi. :wink:

Pro tebe to plati take Honziku. Opravdu si nevzpomenes na zadny incident ve kterem byl Max nevine a vinen byl druhy pilot?

Dej si kavu, nebo neco co mas rad. Pohodlne se usad. A popremyslej o tom co jsem napsal tvemu bratru ve zbrani.

Bude ti to prinosem a udela to z tebe lepsiho cloveka. :blush:

Hezky den. :grin:

1 Like

Ale ale Honziku. I ty jeden. Ty se opravdu zhorsujes. Tohle uz je vylozene neslusne, skoro bych az rekl, ze jsem se v tobe spletl.

Pokud takhle umyslne upravujes citace. Ccccc. Takhle se chovas i ve skutecnem zivote? Vezmes napriklad smlouvu a vyradis slova, ktera se ti nelibi?

Asi jsem se v tobe spletl. Tohle uz je tak trosku podvodne jednani, nemyslis?

Pomerne bezcharakterni. A a navic hloupe.

Za to uz by se jeden mohl stydet. Kazdy clovek ma nejake hranice, nebo by je alespon mel mit.

Mas je nekde ty? Nebo zde budes postovat upravene citace abys nekoho koho nemas rad falesne poskozoval?

Zkusim se zeptat nejake autority. Dost nebezpecne chovani z tve strany.

4 Likes

Jediný argument čo si dal je ten, že keby Verstapen nezatočil do Hamiltona, Ham nevytočí zákrutu. Ale my sa nebavíme o tom, kde by skončil Hamilton, ak by kolízia nebola. Bavíme sa o tom, prečo Ver zatočil volantom do Hamiltona a ešte v jednej z najrýchlejších zákrut v F1, ako to tu už bolo niekoľko krát povedané.
Aj Alonso povedal, že Verstapen si v takýchto prípadoch nemôže predstavovať, že sa súper vedla neho zrazu stratí.
A napíšem ti to znova, pozri sa ako vyriešil rovnakú situáciu Hamilton pár zákrut pred kolíziou.
A nemel mi tu drísty o tom keby, keby.

2 Likes

Ak sa chceš baviť o rasistoch, bež na nejake detské fórum na FB. Tu sa bavíme o F1 :-1:

No tak vidis. Ty jsi myslel. Vzdyt jsi ani nepochopil na co se Ferdy ptam. A to ta veta byla pomerne jednoducha. A uz jsi si do ni promitnul svoji predstavu.

Tak jak bychom si mohli porozumet u situaci, ktere z logiky veci jsou mnohem slozitejsi a komplexnejsi.

Kdyz vy kluci byste porad nekoho ukolovali. Tak si to nevybavujes a nepamatujes. Vzdyt OK. No, ale prestupky Maxe si pamatujes a vybavujes ne?

No a presne o tom jsem psal. Takze vidis, ze jsme se v tom shodli.

A neni potreba zadnych odkazu, rozboru a podobnych veci.

1 Like

Takže ty tu lžeš, překrucuješ a vytahuješ věci z kontextu a vyplodíš na svůj komplex komentář tohle?
Že jsi radši nezůstal u toho, že by Magnussen vyhrál i v RBR.

3 Likes

To není potřeba, máš pravdu. Pohořel jsi jak papír, tak díky za potvrzení :+1:

3 Likes

Vidis jak si dopadol … chces sa bavit normalne, dostanes skolkarske Uno reverse karty a odbocenie od tematu

Kto chce kam, … :hedgehog:

1 Like

Ty aby ses v tom lhaní a překrucování hned nenašel :roll_eyes:

2 Likes

Pod sa stavit, neverim ze mas na to na mna ani na josa a rhapa tyzden nereagovat

3 Likes

No ty zjevně nemáš na to vynechat HellHogra :smile: Jestli ho týden nikde nevzpomeneš, pak ti pošlu dvacku :wink:

3 Likes

Bude mít za půl hodiny absťák, že na mě nereaguje :smile:

2 Likes

Neopakuj po mne moj napad na sazku, obaja viete, ze hogrik nema na to tyzden neregovat na nikoho z menovanych takze som to zjavne vyhral :muscle::smile:

3 Likes

Jako že z toho couváš? :grinning:

3 Likes

S tebou sa nevsadzam o nic, s hogrikom kludne, easy money

Já ti nenabízel sázku, jen odměnu když to týden vydržíš :grinning: Mě nemusíš v případě že to nezvládneš platit nic.

1 Like

Tam neni ziaden adrenalin, neprijimam