Právě že nemám, kamaráde, nemusíš to zkoušet otáčet jak honzík, napsal jsi tohle
a já ti přiložil obrázek, kde přímo Jos uznal, že to byla jeho chyba, jaká to škoda že
Písal si hore o Mexiku. Jos písal o Mexiku ? Ano.
Písal som ja o Mexiku ? Nie. Čiže prečo moje vety o Verstapenovom jazdeckom štýle tlačíš do témy o jazde a treste Ver v Mexiku ?
V Mexiku jazdil ako prasa a trest dostal a poriadny. To je v poriadku. Ja píšem o závodoch, kde sa choval podobne a tie tresty nedostal.
Prečítal si to pozorne ? Tak ešte raz, aby sa tu zase neobjavil tvoj koment o Mexiku
EDIT: Jáj ty myslíš, že to, že moja veta je za tou jeho, znamená to ze píšem o Mexiku ? Ja mám s Josom rozpísané veci vo viacerých vláknach, kde bola reč o viacerých VC, ako britania, taliansko21 a rakúsko24.
Dobré, takže budeme slovíčkařit a otáčet, jak si přeješ at je po tvém.
Napsal jsi, že všude jenom obhajuje Verstappena → to znamená i Mexiko letošní, at se ti to líbí nebo ne, patří to do toho celku “Všude”
A já ti poslal screen, kde žádná obhajoba není a souhlasí s trestem a věřím, že těch závodů kde byl čistě Verstappen na vině a Jos to uznal bude více
Takže ještě jednou, ano přečetl jsem si to pozorně a ano vidím, ted jsi rychle dodal edit aby jsi to od toho odklonil, neřeším raději.
Ok, ktorý jeho manéver, čo odsúdila väčšina expertov (napr. Pepa Kral, keďže on je najviac sledovaný u nás) a bol zaň aj potrestaný, som obhajoval? Uveď jeden.
Ja si spomínam najmä na Mexiko a potom Monza 21, že sú tak najviac prepierané a v oboch som stotožnený s trestom a súhlasím s ním. Medzitým neviem, že by bol nejaký takto kontroverzný moment. Ešte mi teraz napadlo Las Vegas po štarte s Leclercom a aj tam tuším dostal trest a zaslúžene. K Brazílii 21 som sa tiež viackrát vyjadril, že ja by som ho za to vytlačenie Hamiltona potrestal. Takže uveď jeden trest, ktorý dostal a ja som povedal, že nebol fér.
V tých rokoch som ani na fóre nebol, tak ako som ho mohol obhajovať?
No čakám na tú obhajobu jeho nešportového závodenia. Spomeniem opäť Mexiko, lebo to nešportové bolo (zákruta 7) a ako ti @Dietrich_Reimann poslal screenshot, tak môžeš vidieť, že hneď cez preteky som Maxa za to skritizoval a ešte som tam napísal Hogrovi nech si to screenshotne, lebo on je presne taký chuy, čo si potom vymýšľa, že niekto takéto Maxove manévre obhajuje, pričom nikto ho neobhajuje.
Takže píšeš klamstvo za klamstvom o mne.
Hovorím, uveď jeden príklad, kde by som Maxov neférový manéver obhajoval, že by bol v poriadku. Ale uveď taký, ktorý bol proti pravidlám, nie taký, ktorý sa nepáči tebe, lebo predbehol niekoho.
Jasné, všetky verdikty bez Maxovho trestu sú chybné a všetky s trestom sú tiež chybné, lebo trest bol slabý.
Tých chybných bolo pár a dodatočne to aj komisári priznali (neviem kde to bolo, ale viem, že jeden taký bol túto alebo minulú sezónu).
Edit som dodal, aby si moju vetu nespájal s vyjadrením Josa o tom, že s verdiktom z Mexika súhlasí.
Tak tu nepíš teraz bláboli o otáčaní a slovíčkarení, za to že si to nepochopil.
Ty aj čítaš, či si ideš svoje ?
Ja nepíšem, že si bol nespokojný s trestom čo Max dostal. Ja píšem že jazdí za hranou všetkého a neni poriadne trestaný.
Za Italy jasné, že nemáš namietky za smiešny trest, keby to bol posledný závod a tou kolíziou by si Ver udržal titul, dostal by trest v ďalšej sezóne ? Nie, po správnosti za taký počin by ho mohli dis… tak ako Schumiho vs Hill.
Ja tu celý čas píšem o tom, že jazdí špinavo a nie o tom či si s tými pár trestami čo dostal súhlasil
A o Pepovi by som pomlčal, lebo počúvať ho liwe pri závode je fakt deprimujúce, ako tam melie tie blbosti pofľa toho kto je práve na špici. Oni nevedia, ako im funguje monopost, nemajú vychytané muchy a o závod neskôr keď sú na špici, oni ho pochopili, našli ten maličký kúsok čo potrebovali a pod blaboli, presne ako pred Mexikom, že Max utrpel skrz skazene voľ.tréningy že nemá najazdene a presne ako Q dooadla som aj čakal, ze bude v prvej rade. Aj o tom, ako Norris neni ešte pripravený, ze ma tlak na seba a podobné ■■■■■… keď vyhraval rozpraval ine. A potom tie drísty, ako ho Max škokí a že vie ako na Norrisa aj mimo trat, veď to sú také blaboli. Všetko je to hlavne o aute. Nie o dákej psychike, veď majú toho odjazdené až až.
No čo tam máme dalšie ?
Že si tu na fóre v tých rokoch nebol ? Veď ale ja som nepísal, že si tu bol. Ďalší príklad, že nechápeš písanému textu a otáčas to podľa seba.
Ja som napísal, že to AKO SA TERAZ fanúšikovia Ver chovajú teraz, že ho bezhlavo obhajujú je následkom tých rokov dominancie mercedesu. F1 pozeráš určite dlhšie, ako si na fóre.
Chápeš ?
Pre istotu ešte raz.
Nepísal, som, že si ho obhajoval v časoch dominancie mercedesu, ale že teraz sa chováš tak, kôli tým rokom.
Fakt si pripadám, ako v škôlke, ked ti tu mám vysvetlovať čo ktorá veta znamená.
Ďalší blábol je, že tvrdíš že som napísal, že nesúhlasíš s trestom pre Ver v Mexiku ? Ja som sa k Mexiku vyjadril, že to bol už vrchol a že som rád, že sa komisári pochlapili A KONEČNE MU DALI ZA TIE PRASÁRNE PORIADNY TREST, tak čo tu drístaš o tom, že sm tvrdil že s trestom nesúhlasíš ? Už v predošlích debatách skm ti písal, že ho bezhlavo zastávaš a nie, že nesúhlasíš s trestami komisárov. To takéto kraviny vyťahuješ, aby si nemusel reagovať na tie argumenty ?
Koľko máš pre boha rokov, že nerozumieš písanému textu ? Všade kde sa niečo rieši, pritiahneš úplne iné prirovnania mimo F1 a spájaš to dohromady
K tým trestom som sa vyjadril už 1000x. Verstapen neni trestaný vždy. Aj keď spraví to isté čo napr. Magnusen, ktorý trest dostane. A to, že mu už raz za čas dajú 5s je smiešny trest po tom čo vyradí súpera alebo mu poškodí monopost.
Teraz v Mexiku sa stalo, že ho prvý krát poriadne potrestali.
Poprve za deset let dostal adekvatni trest za to co udelal, to meli delat v jeho prvnim roce at se nauci fungovat na trati, misto toho ho nechali nicit auta svoje a ostatnich, rikali tomu uceni se.
Na co cekali, az nekoho zabije, asi dlouho nebyl smrtak, jestli si nekdo mysli ze se neda zabit, zmrzacit pilot F1 tak da.
Sonny Hayes, kdo jinej.
Vidím tom na to, že se vrátí, ale nepůjde mu to, pak se to zlomí a bude to skvělý závěr sezóny, kde vyhraje titul. Nebo zahyne.
A boha, takze aj Slovensko ma svojho Hogra… To je asi nejaka choroba infekcna
Nie, ty konkretne pises, ze obhajujem jeho nesportove zavodenie a jazdu za hranou a je to podla mna v poriadku:
A ja sa pytam kde konkretne to obhajujem a je to podla mna v poriadku. Daj mi jeden priklad, jeden citat mojho obhajovania jeho jazdy za hranou.
Aky smiesny trest? Rovnaky trest ako Hamilton za Silverstone (len tym, ze vypadol a nemohol si to odpykat, tak je to +miesta na starte dalsich pretekov). Vsetko bolo v sulade s pravidlami. To, ze ty si antiVerstappen frustrat nie je moj problem. Komisari Monzu vyriesili uplne podla pravidiel. A keby to bol posledny zavod sezony, tak by nebola ziadna diskvalifikacia, lebo tam nebol ziaden umysel vyradit supera. Len ho chcel predbehnut, ale bola tam klobasa, ktora ho odstrelila a kedze Hamilton mal pravo si volit stopu (tak ako Max v Silverstone) a Verstappena ta klobasa odstrelila do Hamiltona, tak bol za koliziu prevazne zodpovedny Max. Za to sa ale DSQ nedava, to by musel byt umysel ako Schumacher vs Hill, kde ten umysel sa nedal popriet.
Ty si fakt reta.rdovany? Ved vsetko to zacalo tym, ze ty mna obvinujes, ze ja mu jazdu za hranou obhajujem a je podla mna v poriadku. A nie to, ze ci Max jazdi za hranou alebo nie. Ked jazdi za hranou, dostane trest a ja som to nikdy neobhajoval. Takze o tomto sa bavime.
Hotovy jasnovidec si, hadam si to aj podal aspon za vyplatu, ked si to cakal.
Kedy Norris “vyhraval”? Ved dokopy vyhral 3x a ani raz nevyhral aspon dva zavody po sebe.
No ano, skoli ho. Start co start z PP a asi vsetky okrem Singapuru bol Max po prvej zakrute prvy. Skolil ho aj v Austine obranou, kde Lando bol zufaly z neho. V Mexiku to uz nebolo skolenie ale neferova obrana za hranou pravidiel.
A preto Norris nevie casto vyhrat ani v najrychlejsom aute. A preto v Singapure skoro 2x vypadol, ked bol o 20 sekund neohrozene prvy. Preto maju niektori piloti uplne kolisave vykony, lebo to nie je vobec o psychike. Preto Lewis potrebuje, aby ho Wolff nosil na rukach a hovoril, ze Lewis chyby nerobi aj ked ich urobi, lebo je to o aute a nie psychike. Preto Leclerc robi castejsie chyby ako Verstappen napriklad. Vobec v tom nehra ulohu psychika.
Zvysok tej sra.cky mi nestoji ani za docitanie.
Lepsie by som to nevystihol, akurat neviem ci je rovnako zakerny klamar ako Hogr alebo len nechape citany text. Lebo citanie s porozumenim tu ani nebolo v tejto diskusii a po tomto jeho prispevku aj posledne zvysky rozumu opustili diskusiu.
Furt se řeší tréninky pro nováčky, závody pro nováčky, kraviny pro nováčky…
Ale však oni ani nejezdí F2.
Toho sis všiml až teď?
Jsem přemýšlel, že už jsem dlouho neviděl F2.
Pri tebe je to ako hádzať hrach o stenu. A teraz tu ideš písať, že som re ta rdovaný ?
Tu aspoň vidno, ako sa dokážeš vyjadrovať a obhájiť. Už len to, že povieš keby tam nebola klobása nezostrelil by Hamiltona… a čo by sa stalo ? Vyhral by závod ? Ved ho tam sundal úmyselne a britania, keby nezahol do Hamiltona a držal tú istú stopu, nič sa nestane prišiel by možno iba o pozíciu.
Ale ak to vidiš takto, ze vo všetkom je nevinne potom nemá cenu písať to 10x, keď si to uz na 9nepochopil.
Tak, ako si skôr písal že tvrdím , že si nesúhlasil s rozhodnutiami komisárov, teraz si to prehodil na to že sa zastávaš Maxa, tam kde nejazdil špinavo.
A pýtaš sa ma kde presne si bol proti trestom pre Maxa práveže tie tresty čo mal dostať už davno, ani nedostal. A tých par čo trest dostal bolo takých, ze to ani neovplivnilo veľmi poradie.
Strata času. Si zaslepený a píšeš tu o druhých, že na Ver útočia. Ale viac ľudí sa tu zhodne na tom, že jazdí za hranou, pretože to čo stvara na trati on, nerobí žiadny jazdec tak tvrdo a už vobec nie tak casto.
A ostatné sa mi už ani nechce reagovať, lebo je to dookola. Hlavu ti opraviť nemôžem, s tým sa musíš narodit.
Kvintiliardu dolárov? WTF? Veď to je 10 na tridsiatutretiu, to je brutálne číslo. To čo si vymysleli za sci-fi pokutu?
To je jedno, od určité hranice už je to stejně fuk, i kdyby to snad Google měl v úmyslu zaplatit .