Ok, ktorý jeho manéver, čo odsúdila väčšina expertov (napr. Pepa Kral, keďže on je najviac sledovaný u nás) a bol zaň aj potrestaný, som obhajoval? Uveď jeden.
Ja si spomínam najmä na Mexiko a potom Monza 21, že sú tak najviac prepierané a v oboch som stotožnený s trestom a súhlasím s ním. Medzitým neviem, že by bol nejaký takto kontroverzný moment. Ešte mi teraz napadlo Las Vegas po štarte s Leclercom a aj tam tuším dostal trest a zaslúžene. K Brazílii 21 som sa tiež viackrát vyjadril, že ja by som ho za to vytlačenie Hamiltona potrestal. Takže uveď jeden trest, ktorý dostal a ja som povedal, že nebol fér.
V tých rokoch som ani na fóre nebol, tak ako som ho mohol obhajovať?
No čakám na tú obhajobu jeho nešportového závodenia. Spomeniem opäť Mexiko, lebo to nešportové bolo (zákruta 7) a ako ti @Dietrich_Reimann poslal screenshot, tak môžeš vidieť, že hneď cez preteky som Maxa za to skritizoval a ešte som tam napísal Hogrovi nech si to screenshotne, lebo on je presne taký chuy, čo si potom vymýšľa, že niekto takéto Maxove manévre obhajuje, pričom nikto ho neobhajuje.
Takže píšeš klamstvo za klamstvom o mne.
Hovorím, uveď jeden príklad, kde by som Maxov neférový manéver obhajoval, že by bol v poriadku. Ale uveď taký, ktorý bol proti pravidlám, nie taký, ktorý sa nepáči tebe, lebo predbehol niekoho.
Jasné, všetky verdikty bez Maxovho trestu sú chybné a všetky s trestom sú tiež chybné, lebo trest bol slabý.
Tých chybných bolo pár a dodatočne to aj komisári priznali (neviem kde to bolo, ale viem, že jeden taký bol túto alebo minulú sezónu).