Na světě je prý odhadem 30 biliónů dolarů všech peněz…
Takže s 2,1 kvintiliardy hodně štěstí.
Hm, teď jsem četl, že je na světě 1,2 biliardy peněz…
I kdyby 1,2 biliardy, tak to je …1 200 000 000 000 000 dolarů…
Rusko chce 2 100 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 dolarů.
A není to málo, Antone Pavloviči ?
To je za tu brinovu nigeriu so snehom…
Chtěl bych vědět jak na to přišli nebo jakým způsobem to počítali…
Nebo radši nechtěl?
No spočítali si kolik by celkem potřebovali tak na pět let (pětiletky jsou osvědčené měřítko), no a o tolik si napsali, není důvod to udělat jinak .
A my si děláme starosti s lichvou !
Keď niekto napíše, že Monza bola úmyselné zostrelenie Hamiltona zároveň v Silverstone je to Max, ktorý zahol do Hamiltona, tak vie o F1 h0vno a nestojí to za diskusiu. Prečítaj si verdikt komisárov, lebo popieraš ich rozhodnutie, nie môj názor.
Jasné, Max je celý život chránený od FIA, médií a neviem koho ešte, lietadlá nás práškujú a 5G čipy do nás dostali cez vakcíny.
Myslíš tých +10s v Silverstone, ktoré neovplyvnili poradie a nasledovala oslava ako pri prvom titule, zatiaľ čo súper bol jeho vinou v nemocnici?
Ďalej som to ani nečítal, nemal to zmysel.
Tak som to predsalen dočítal a toto ma úprimne pobavilo.
Môžeš vedieť, čo v živote reálne robíš, že ty si sa s tým narodil a iným by si opravoval hlavy keby to ide?
Murára/stavbára ako Puff? Či administratívu na personálnom ako Honzi? To je tu samí člen mensy.
Výkony sice na prd, ale zase budou nejkrásnější.
No nevím. Jestli budou mít stylistu z Alpha Tauri, tak budou vypadat jako kosmonauti. A vedle Hamíka by zazářit mohli.
Jo díky, že jsi to sem dal. Každopádně tyhle pokuty co si vymyslí v Rusku nikdo nikdy nezaplatí
Určite je to viac ako 1,2 biliardy.
Reálne sme niekde na ceste k pol triliarde (alebo inak povedané quintilion).
To by jsme tu mohli zavést, když se vsadit, tak o kvintiliardu
Tak to se můžu vsadit s majitelem nerovnováhy, bych dostal vyplaceno po 5 minutách od sázky
Uz som ti to poslal
Predbehnúť ho mimo trať nemohol, tak čo to bolo ? Poza čiaru čisto dostať sa pred Hamiltona, aby mu potom vrátil pozíciu ?
V Británii Ham držal volant rovnako šikmo, Ver zahol volantom.
A ak to nevidíš, tak si zaslepený fanúšik. A máš drzosť napísať, že viem o F1 h… ? Nedaj sa vysmiať.
A znova napíšem. Ak je podľa teba v poriadku, to čo Ver robí, prečo vlastne riešiš Britániu, keď Ham ani do Ver nezahol ? Jáj Max vypadol, treba to na niekoho hodiť.
A ešte raz ti zopakujem, stačí si porovnať rovnakú situáciu pár zákrut s5