Videl som kúdol prachu a vedel som, že je to Verstappen, vyhlásil Hamilton | Magazín F1 - F1online.sk

Na světě je prý odhadem 30 biliónů dolarů všech peněz…
Takže s 2,1 kvintiliardy hodně štěstí. :smiley:

3 Likes

Hm, teď jsem četl, že je na světě 1,2 biliardy peněz…
I kdyby 1,2 biliardy, tak to je …1 200 000 000 000 000 dolarů…

Rusko chce 2 100 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 dolarů. :smiley:

2 Likes

A není to málo, Antone Pavloviči :smile: ?

1 Like

To je za tu brinovu nigeriu so snehom…

2 Likes

Chtěl bych vědět jak na to přišli nebo jakým způsobem to počítali…
Nebo radši nechtěl?

1 Like

No spočítali si kolik by celkem potřebovali tak na pět let (pětiletky jsou osvědčené měřítko), no a o tolik si napsali, není důvod to udělat jinak :smile: .

1 Like

3 Likes

A my si děláme starosti s lichvou :smile: !

1 Like

Keď niekto napíše, že Monza bola úmyselné zostrelenie Hamiltona zároveň v Silverstone je to Max, ktorý zahol do Hamiltona, tak vie o F1 h0vno a nestojí to za diskusiu. Prečítaj si verdikt komisárov, lebo popieraš ich rozhodnutie, nie môj názor.

2 Likes

Jasné, Max je celý život chránený od FIA, médií a neviem koho ešte, lietadlá nás práškujú a 5G čipy do nás dostali cez vakcíny.

Myslíš tých +10s v Silverstone, ktoré neovplyvnili poradie a nasledovala oslava ako pri prvom titule, zatiaľ čo súper bol jeho vinou v nemocnici?

Ďalej som to ani nečítal, nemal to zmysel.

2 Likes

Tak som to predsalen dočítal a toto ma úprimne pobavilo. :sweat_smile:

Môžeš vedieť, čo v živote reálne robíš, že ty si sa s tým narodil a iným by si opravoval hlavy keby to ide?

Murára/stavbára ako Puff? Či administratívu na personálnom ako Honzi? To je tu samí člen mensy. :grin:

Výkony sice na prd, ale zase budou nejkrásnější. :slight_smile:

https://www.motorsport.com/f1/news/mercedes-f1-hiring-fashion-clothing-manager-george-russell-kimi-antonelli/10668255/

1 Like

No nevím. Jestli budou mít stylistu z Alpha Tauri, tak budou vypadat jako kosmonauti. A vedle Hamíka by zazářit mohli.

Jo díky, že jsi to sem dal. Každopádně tyhle pokuty co si vymyslí v Rusku nikdo nikdy nezaplatí :grinning:

1 Like

Určite je to viac ako 1,2 biliardy.

Reálne sme niekde na ceste k pol triliarde (alebo inak povedané quintilion).

2 Likes

To by jsme tu mohli zavést, když se vsadit, tak o kvintiliardu :grinning:

1 Like

Tak to se můžu vsadit s majitelem nerovnováhy, bych dostal vyplaceno po 5 minutách od sázky :grinning:

1 Like

Uz som ti to poslal

Predbehnúť ho mimo trať nemohol, tak čo to bolo ? Poza čiaru čisto dostať sa pred Hamiltona, aby mu potom vrátil pozíciu ? :rofl:
V Británii Ham držal volant rovnako šikmo, Ver zahol volantom.
A ak to nevidíš, tak si zaslepený fanúšik. A máš drzosť napísať, že viem o F1 h… ? Nedaj sa vysmiať.
A znova napíšem. Ak je podľa teba v poriadku, to čo Ver robí, prečo vlastne riešiš Britániu, keď Ham ani do Ver nezahol ? Jáj Max vypadol, treba to na niekoho hodiť.
A ešte raz ti zopakujem, stačí si porovnať rovnakú situáciu pár zákrut s5 :wink::wave: