Videl som kúdol prachu a vedel som, že je to Verstappen, vyhlásil Hamilton | Magazín F1 - F1online.sk

Zabudol si dodať odkedy platí smernica. :wink: Podľa tohto znenia ani Max nespravil v Monze nič zlé.

Pozor panacku, nejvetsi hater VER jsem ja, asi me chces prekonat, to se ti nepodari :man_shrugging:t2:

:grin:
Neboj já jsem docela tolerantní a žádné iniciativě bránit nebudu. :wink:

Ja ti to preložím…
7rokov dominancie mercedesu
fanúšikovia označujú F1 za nudnú
je im jedno, kto ako špinavo jazdí, hlavne nech porazí Hamiltona
FIA to zneužíva a robí všetko pre to, aby boj o titul bol čo najnapínavejší
preto chránia Maxa a netrestajú ho
Stačí takýto preklad ?
A znova ti napíšem, porovnaj si výmenu pozícií pár zákrut s5 pred kolíziou, ako sa dalo zabrániť vypadnutiu Maxa.

3 Likes

Neboj, jsem tolerantni rad si prectu jakoukoliv hrejivou kritiku, jisteze opravnenou :metal:

Pekný kŕč si chytil. :sweat_smile:

Minulý rok bola F1 tiež podľa mnohých nudná, čiže teraz chránia Landa a robia všetko preto, aby bol boj o titul čo najnapínavejší. Dobre som ťa pochopil? :joy:

3 Likes

6 Likes

Borec vystřihnul své 7leté utrpení které trvá dnem i nocí, jak smutné

3 Likes

To je presny, Volejnik zpatky do skoly, vubec neumi projizdet zatacky, nikdy to neumel :writing_hand:

Poslete to VER na email.

Zavolám mu to na ICQ

2 Likes

Pohni at neprijde o titul, je to vazne.

Drtí simulátor, nebere mi to

1 Like

Volas na spatnou sit, musis na WhatsUp.

Kŕč máťe vy čo ste trpeli za roky dominancie mercedesu a podľa tohto tvojho posledného komentu pekne vidno, že nech spraví Ver čokoľvek na trati, budete tu vyplakávať o jeho nevine. Hlavne, že za britániu sa vykrikuje o vražde :rofl:
Ver zahne do súpera a je na vine ten druhý.
Ver vybúra súpera a on chudák nemal kam ísť.
Ver vytlačí súpera on sa len bránil.
FIA chráni Ver uz od čias v béčkovom tíme keď klučkoval pred súpermi, menil smer v brzdnom bode, vytláčal v ptvej zákrute.
Veď ty všade, kde prídeš iba obhajuješ Verstapena za také veci čo by ho mali trestať a hádžeš vinu na každého okolo neho. To sa sem chodíš iba odventilovať s tými kecmi, alebo to máš naozaj v tej hlave poprehadzované ?
To sa aj na cestách takto chováš, ako sa tu prezentuješ ?

2 Likes

To ho naucila mama.

Vobec nie. Vtedy bol Max este velmi mlady. Jediny rok, ktory ma uplne nebavil, bol 2020. Ale od 2021 je to cistaaa fantaaaazia. Z coho by som mal mat krc? Z tych troch (mozno coskoro styroch) titulov Maxa? :sweat_smile:

Hogr ako cez kopirak, same klamstvo. Kde som napisal, ze Verstappen je nevinny za Mexiko? A kde som napisal, ze mal v Silverstone Hamilton dostat vacsi trest ako dostal? :clown_face:

Cituj kde ho obhajujem. Kludne si vyhladaj moje vsetky komentare k Mexiku. Nenajdes jediny, kde ho obhajujem. :slight_smile:

Tazky krc porovnavat pretekanie s cestnou dopravou. :joy:

1 Like

Během závodu v Mexiku, většina fanoušků Verstappen psala a uznala, že to byla chyba Verstappena, takže budeme lhát?

2 Likes

Ale @Jos_Verstappen toho neni schopen, nechces mu domluvit? :man_shrugging:t2:
Mel bys, jste kamosi.

Ale veď ja nepíšem iba o Mexiku, ja píšem o jeho jazdeckom štýle vždy, keď sa na neho niekto dotiahne a chce ho predbehnúť. Prečo sa ty schovávaš za Mexiko ?
A prečo tu píšeš o posledných 4rokoch ?
Ja som písal o rokoch dominancie mercedesu čo bolo 2014-2020 a preto sa tu ľudia chovajú teraz tieto roky tak ako sa chovajú a zaslepene obhajujú každý jeho prešlap.
Tak, ako obhajuješ Ver nešportové závodenie, jazdu za hranou a je to podľa teba v poriadku, tak sa zrejme prezentuješ aj ty na cestách, čiže žiadny krč.
Stačí si prečítať, ako všetko otáčaš a schovávaš sa za verdikty komisárov, ktoré sú veľa krát kontroverzné a chybné.

1 Like

Asi máš problém čítať písaný text, keď mi tu píšeš o Mexiku. Tam Ver trest dostal. Tvrdím, že malý ? Tvrdím, že fanúšikova Ver sa búria ? Ja píšem o jeho jazde a o tom, ako ho komisári netrestajú počas rokov. Nie na jednej/poslednej VC.

1 Like