Zabudol si dodať odkedy platí smernica. Podľa tohto znenia ani Max nespravil v Monze nič zlé.
Pozor panacku, nejvetsi hater VER jsem ja, asi me chces prekonat, to se ti nepodari
Neboj já jsem docela tolerantní a žádné iniciativě bránit nebudu.
Ja ti to preložím…
7rokov dominancie mercedesu
fanúšikovia označujú F1 za nudnú
je im jedno, kto ako špinavo jazdí, hlavne nech porazí Hamiltona
FIA to zneužíva a robí všetko pre to, aby boj o titul bol čo najnapínavejší
preto chránia Maxa a netrestajú ho
Stačí takýto preklad ?
A znova ti napíšem, porovnaj si výmenu pozícií pár zákrut s5 pred kolíziou, ako sa dalo zabrániť vypadnutiu Maxa.
Neboj, jsem tolerantni rad si prectu jakoukoliv hrejivou kritiku, jisteze opravnenou
Pekný kŕč si chytil.
Minulý rok bola F1 tiež podľa mnohých nudná, čiže teraz chránia Landa a robia všetko preto, aby bol boj o titul čo najnapínavejší. Dobre som ťa pochopil?
Borec vystřihnul své 7leté utrpení které trvá dnem i nocí, jak smutné
To je presny, Volejnik zpatky do skoly, vubec neumi projizdet zatacky, nikdy to neumel
Poslete to VER na email.
Zavolám mu to na ICQ
Pohni at neprijde o titul, je to vazne.
Volas na spatnou sit, musis na WhatsUp.
Kŕč máťe vy čo ste trpeli za roky dominancie mercedesu a podľa tohto tvojho posledného komentu pekne vidno, že nech spraví Ver čokoľvek na trati, budete tu vyplakávať o jeho nevine. Hlavne, že za britániu sa vykrikuje o vražde
Ver zahne do súpera a je na vine ten druhý.
Ver vybúra súpera a on chudák nemal kam ísť.
Ver vytlačí súpera on sa len bránil.
FIA chráni Ver uz od čias v béčkovom tíme keď klučkoval pred súpermi, menil smer v brzdnom bode, vytláčal v ptvej zákrute.
Veď ty všade, kde prídeš iba obhajuješ Verstapena za také veci čo by ho mali trestať a hádžeš vinu na každého okolo neho. To sa sem chodíš iba odventilovať s tými kecmi, alebo to máš naozaj v tej hlave poprehadzované ?
To sa aj na cestách takto chováš, ako sa tu prezentuješ ?
To ho naucila mama.
Vobec nie. Vtedy bol Max este velmi mlady. Jediny rok, ktory ma uplne nebavil, bol 2020. Ale od 2021 je to cistaaa fantaaaazia. Z coho by som mal mat krc? Z tych troch (mozno coskoro styroch) titulov Maxa?
Hogr ako cez kopirak, same klamstvo. Kde som napisal, ze Verstappen je nevinny za Mexiko? A kde som napisal, ze mal v Silverstone Hamilton dostat vacsi trest ako dostal?
Cituj kde ho obhajujem. Kludne si vyhladaj moje vsetky komentare k Mexiku. Nenajdes jediny, kde ho obhajujem.
Tazky krc porovnavat pretekanie s cestnou dopravou.
Během závodu v Mexiku, většina fanoušků Verstappen psala a uznala, že to byla chyba Verstappena, takže budeme lhát?
Ale veď ja nepíšem iba o Mexiku, ja píšem o jeho jazdeckom štýle vždy, keď sa na neho niekto dotiahne a chce ho predbehnúť. Prečo sa ty schovávaš za Mexiko ?
A prečo tu píšeš o posledných 4rokoch ?
Ja som písal o rokoch dominancie mercedesu čo bolo 2014-2020 a preto sa tu ľudia chovajú teraz tieto roky tak ako sa chovajú a zaslepene obhajujú každý jeho prešlap.
Tak, ako obhajuješ Ver nešportové závodenie, jazdu za hranou a je to podľa teba v poriadku, tak sa zrejme prezentuješ aj ty na cestách, čiže žiadny krč.
Stačí si prečítať, ako všetko otáčaš a schovávaš sa za verdikty komisárov, ktoré sú veľa krát kontroverzné a chybné.
Asi máš problém čítať písaný text, keď mi tu píšeš o Mexiku. Tam Ver trest dostal. Tvrdím, že malý ? Tvrdím, že fanúšikova Ver sa búria ? Ja píšem o jeho jazde a o tom, ako ho komisári netrestajú počas rokov. Nie na jednej/poslednej VC.