- Kde tam kopem?
- Tvrdíte, že Vettel stratil 100 bodov. Dali ste sem zoznam, v ktorom je narátaných 53 bodov (strata na titul bola 88 bodov) a zároveň ignorujete chyby Hamiltona a chyby tímu Ferrari. Tak kto nemá argumenty?
Nevím proč zase urážíš, Vettel nasekal mraky chyb a pokračovalo to dál a dál až se ho rozhodli z Ferrari vyhodit, to je realita. Pokud chceš poukazovat na něčí zaostalost, tak začni u sebe.
Ty, protože na data o 2010, 12, 17 a 18 si nereagoval. Pokud nechápeš co je kopání, tak už nepiš vůbec.
Jinak nikdo ti nebrání udělat základní počty - 53b z 88b je 60%, což znamená, že Vettel svýma chybama se připravil o titul hlavně on
No veď to dolož. Z “takmer 100 bodov” si prešiel na “mraky chyb”. Ja žiadne jeho chyby nerozporujem, ale píšeš bludy a nie si schopný argumentovať a dokazovať svoje tvrdenia. Chýba ti tam 47 stratených bodov jeho chybami a zároveň započítanie chýb Hamiltona.
Potrebuješ rozdiel 88 bodov medzi chybami Vettela a Hamiltona, aby si mohol povedať, že Vettel zahodil titul svojimi chybami.
Co to meleš? Já jsem nikde nenapsal, že skoro 100 bodů bylo jen jeho chybami, však to mohlo být i tím že prostě nebyl dostatečně dobrý a samozřejmě nepopírám, že Mercedes své momentum taky měl. Nikde jsem tohle nenapsal, takže co to meleš? Jeho chyby byly hlavní příčinou proč ztratil titul už 4 zavody před konce. Prostě ostuda za mě.
Zase si upravuješ něčí příspěvky podle svého a pak ještě začneš urážet. Co ty si za losera? omg
to je konec, takže pilot udělá x chyb co vede k obrovské ztrátě (většinové) na titul, ale není to jeho chyba
Aké dáta? Jediné dáta čo si tu dal je nejaká pseudotabuľka z 2012 a 2011, ktorá dokazuje akurát to, že v 2012 ani Red Bull nemal najrýchlejšie auto a vôbec nezohľadňuje chyby tímu a chyby pilotov.
A keby rovnakou metódou vytvoríš tabuľku na 2024 / 2025, tak sa nieže strelíš do nohy, ale ty si doslova odyebeš hlavu aj s tými tvojimi bludmi, ktoré tvrdíš o výkonnosti RB a Maxa.
Žiadne iné dáta tu neboli.
Ten už je v posledním tažení, to už je jen křeč
Jj, data analytik z Temu píše o pseudotabulce a pak argumentuje wikipedii, tady je hotovo
Akože keď neurobil chybu, tak bol proste pomalý v niektorom preteku či ako to máme chápať?
Skrátim to na tri otázky
- Kto mal podľa teba lepší monopost z pohľadu celej sezóny, Mercedes alebo Ferrari?
- Kto bol podľa teba lepším tímom v boji o titul, Mercedes alebo Ferrari? (nie piloti, ale tím - stratégie a realizácia pretekov)
- Ak by sme odstránili všetky jazdecké chyby Vettela aj Hamiltona, získal by titul Vettel alebo Hamilton?
Considering how many points Vettel threw away this season relative to Hamilton (90 or 93) and comparing that total to Hamilton’s winning margin in the driver standings, it is clear that his mistakes were what cost him his chance to walk away from the 2018 season as Formula 1’s third five-time champion instead of Hamilton
To sem dal jako příklad. Já ti tady asi těžko napíšu krok po kroku, jak vznikla ztráta 88 bodů, to neudělá nikdo, tkaže nevím co tu počítáš. Mně jde o to, že Ferrari mělo být s jejich pilotem ve hře minimálně do posledního závodu. Nebylo a za mě je největší příčinou toho Vettel. Ztrata 88 bodů je na muj vkus příliš velká vzhledem k vyrovnanosti Ferrari a Mercedesu v tom roce. To je asi tak vše.
btw: jestli neni italie 2018 chyba Vettela, tak jako nevím teda…tam se potrestal nejvíc sám, když tuknul do Mercedesu a pak se roztočil. Velká chyba.
To nemá smysl, Jos nejede argumenty a logiku. On pojede nesmyslné překrucování dokola. Argumenty padly, nebyl schopný na ně reagovat ani doložit opak, tím to končí
Spíš by mě zajímalo, co by se stalo, kdyby Ferrari vyhrálo 2018 titul, a pak to prasklo s těmi motory.
Ale mám obavy, že by se nejspíš nestalo nic.
Neprasklo by nic, a možná by pak Ferrari bralo tituly i v letech 2019, 2020, možná 2021.
Alespoň tam bůh spravedlnosti ještě koukal.
Mě fascinuje jak dokaže tak rychle splácat tolik nesmyslů a vše překroutit, pak když si to jdeš ověřovat tak zjistíš že je to uplně jinak.
Článok nejakého Asher Fair nie sú dáta.
Blud. Porovnaním chýb Vettela a Hamiltona zistíme akurát to, že Hamilton urobil menej chýb a bol v danej sezóne lepší ako Vettel, ale zároveň mal aj lepšie auto a lepší tím, a teda titul má zaslúžene aj on aj Mercedes.
Keby ani jeden z nich nespraví ani jednu chybu, tak by bol akurát menší rozdiel, ale titul by tak či tak bral Hamilton.
Keby sa vymenili (Hamilton by bol vo Ferrari a Vettel v Mercedese), tak titul berie Vettel v Mercedese.
That’s it.
Ja narozdiel od vás netrpím žiadnou nenávisťou a komplexom a nemám potrebu vypisovať komentáre typu:
Pozerám sa na dáta, štatistiky a reálny výkon pilotov aj tímov.
Vždyť je to furt dokola. On něco plácne, ty mu to vyvrátíš, tak plácne něco dalšího. K tabulce o rozdílech mezi týmy napíše, že je to pseudotabulka, ale sám nedoloží nic, to je prostě marný
chápu že tě Vettel zklamal, mě taky, kdyby Alonso jel proti Verstappenovi nebo Hamovi 2012, tak si podle mě taky k titulu nečuchne. Protože tam se dalo z RB těžit víc, a že Alonso skončil za Vettelem 3-4 body, vypadalo jako malý zazrak v té době. Snad jsi spokojený.
To je jednoduché. Zasype tě nesmyslama, ať to dokážeš závod od závodu, kolo po kole, kvaldu po kvaldě, bod po bodě.
Samozřejmě, že ví, že to nedokážeš zanalyzovat po 7 letech, takže se označí za vítěze diskuze.
Každý, kdo to sledoval, tak ví, že to byla vyrovnaná sezóna. První půlku výkonnostně ovládalo Ferrari a tu druhou Mercedes.
A já byl šťastný.
Take
No jo, ty trpíš nenávistí solidní, o komplexech nemluvě, ale to tu prokazuješ dlouhodobě.
Nejsi schopný doložit jediný argument a podložit ho daty, takže si skončil, hezký den