Vettel by to dnes spravil inak: Tak úzkostlivo by som sa nedržal klauzúl | Magazín F1 - F1online.sk

Neviem na základe toho si toto myslíš:

Mňa sa F1 nedotýka tak veľmi ako teba a toho klauna, čo sa tu snazí privtrieť. Aj keď Vettel prehrával s Ricciardom nič to so mnou nerobilo, nemal som potrebu Ricciarda zhadzovať, ale naopak som si ho vďaka jeho výkonom obľúbil.

Viem objektívne povedať, že Vettel mal aj lepšie aj horšie sezóny, presne ako Hamilton a presne ako Alonso. To vy ste tu tí, ktorí popierajú realitu a robia z Alonsa majstra sveta každej sezóny, hoci prehral aj s priemerom ako Ocon a vždy vinia tím, techniku a všetko naokolo len nie Alonsa.

Nikdy som neoslavoval Vettelov fialový minisektor a ani som nehovoril aký perfektný “save” spravil po tom čo v tréningu spravil chybu a chodil po štrku.

2 Likes

X    

2 Likes

Však ano s tím souhlasím, a proto naražim na tu ztrátu a na to, že tu neustále čtu jak za vše mohlo Ferrari a jejich nepochopení vuči Vettelovi a hlavně Bino. Je to furt dokola no. xdd

2 Likes

Mohol za to Vettel, mohlo za to Ferrari.
Preco to musi byt vkuse len cierne alebo len biele?
To je trosku obmedzeny pohlad na svet nemyslis?

Ale jistě, mohlo za to Ferrari a Binotto, Vettel možná, ale hlavně Ferrari a Binotto. Černobílý svět no :smile:

1 Like

To som nenapisal

Taky myslím, absolutně by se jim do toho nechtělo, a už vůbec ne s Todtem.

1 Like

Vidis to sam. Nikto nerozporuje chyby Vettela, problem je v tom, ze nedavame hlavnu vinu Vettelovi. :sweat_smile:

To, ze by ani jeho bezchybny vykon v celej sezone nestacil na titul, je len detail. Treba Vettela co najviac zhadzovat, lebo porazil Alonsa 2x v boji o titul - a tam je to samozrejme chyba auta, nie Alonsa, hoci keby Alonso podal bezchybny vykon, tak by to na titul stacilo. :clown_face:

2 Likes

Nenapaal, ale lajkuješ tu posty, které tohle tvrdí v nějaké formě, proto nechápu, že přijdeš potom s takovým komentářem

Ty toho nechapes viac obecne

3 Likes

Jo, tak tu zase kopej místo toho, aby si někdy reagoval normálně :roll_eyes:

2 Likes

Je to zákerák, čo tu kope do užívateľov, ktorí už sú dávno dokopaní na zemi. Na čo na neho reaguješ? Chceš, aby tu zas rozvrátil celé fórum?

2 Likes

Ježku hoď si Jose zase do sklepa a odstřihni ho od netu, tohle se zase nedá číst.

2 Likes

Kto ti kaze citat to?

1 Like

The next generation of cars will no longer use ground-effect designs. Venturi tunnels are banned. Flat floors similar to those used from 2017 to 2021 are making a return.

1 Like

Já jsem ti to říkal celou dobu. Tys mi tu tvrdil, že skoro žádná změna nebude.

To sis mě spletl s někým jiným :smile: každopádně bude fajn vidět dominovat McL s motory Mercedes

Jeho zavislost na mne. Jos je king fora. :crown:

Dobre, Ferrari. A čo sezóna 2014? A porovnávať Alonsa v súčasnej sezóne? Tam kde Stroll bodoval sa Alonso vybúral, resp. vypadol pre technickú poruchu. Ale v 2023 sme videli, kde by kto bol mať konkurencieschopné auto.