Je to ojebavac, ktory ide po peniazoch. V politike sa ich toci dost tak sa tam pcha.
Pro mě je to další spasitel, který se přilepil na tyhle Přísahy, Trikolóry, PRO a podobné. Laciná jednoduchá hesla pro složité problémy - nepřichází v úvahu. Ale posluchače určitě najde, to jo.
Necital som zatial o nicom, co by spochybnovalo legalnost jeho majetkov. Samozrejme, su tam otazky, ze kde k tomu prisiel, ale plati prezumpcia neviny. A pokial si mas vybrat, ci skor v politike uveris Turkovi alebo nejakym kariernym politikom a uradnikom, tak ja si vyberam Turka.
Edit: Bez ohladu na majetky a pozadie vsetkych zucastnenych v ceskej superdebate, aj keby sa bavime cisto o ich nazoroch, ktore tam prezentovali, tak Turek jasna volba.
Turek se stal vocasem.
Jonák, Chlad, on… A bůh ví kdo.
Nadává na EU, ale sednout si tam za těžký prachy jde.
Samozřejmě, on bude jiný. On to tam jde celý změnit.
Nejaky dokaz, ze je oje.bavac? Rad by som si o tom precital a zaujimalo by ma odkial jeho majetok pochadza.
(samozrejme som tu cakal na teba, uz len mifty a Honzik tu chyba a ste komplet)
Co sa cudujeme, ked na cele EU je niekto ako von der Leyenova. A prave jej priaznivci idu vycitat Ficovi a Babisovi korupciu. To je ironia.
Nevravim, ze patri k nejakej zlocineckej skupine. Ojebava ludi kecami aby sa dostal do politiky. Vezie sa na anti EU vlne pretoze je to jednoduche. Ludom stacia emocie.
sak pohoda, ja ti nejdem zmenit nazor nanho len som pridal svoj
Ja ti tvoj tak isto neberiem. Len ty si pridal svoj nazor na Turka (ciastocne sa s nim mozno stotoznujem, ze jeho majetok moze vzbudzovat podozrenie), ale ja hovorim o volbe do europarlamentu. Preto som pridal aj toto do predchadzajuceho komentara:
- Nesuhlasim, ze peniaze su pre neho hlavnou motivaciou (narozdiel od zvysnych ceskych kandidatov do EP). Plat europoslanca sice nie je maly, ale v porovnani s Turkovym majetkom to nie je nic zasadne co by ho malo presvedcit vstupit do europolitiky.
- Kto z ceskych kandidatov do EP neklame a je to cestny a ferovy clovek, ktory si stoji za kazdym svojim slovom? Jediny Turek mi pride taky, ze hovori naozaj to co si mysli, vidi, ze cim dalej tym viac ludi ma rovnaky alebo podobny nazor, a preto isiel kandidovat. Lebo to co dnes predvadza EU najma ohladne greendealu (co je jeho hlavna tema), tak to zdravy rozum neberie.
jasne, pokial na to ideme tak, ze niekoho si vybrat musim tak si proste niekoho vybrat musim
ja mam na produkty 90s z radov roznych “vekslosov” v sucasnej mikro ci makro politike svoj pohlad
ok, vsak si podporuj koho chces. Ja zase dam hlas niekomu inemu nech maju ti anti EU vekslaci v EP nejaku protivahu. Snad sa tam nejak dohodu a EU ako celok z toho bude benefitovat.
To sa ani nemusime bavit, vid Boris na Slovensku.
Na zvazeni kazdeho vsak je, ci je pre neho prijatelnejsi vesklak z 90. rokov alebo novodoby prezliekaci v podobe kariernych uradnikov/politikov, pripadne niekto, kto len zacmuchal lahke peniazky (sportovci, osobnosti, …)
Je to tvoj nazor (tak ako ja mam svoj) a tym to konci. Dufam, ze aj nase pripadne dalsie debaty o politike budu podobne a nebude sa nikto z nas zastavat niekoho, kto posiela ludi do pi.ce len na zaklade ineho politickeho nazoru.
to nebolo o politickom nazore…
Písal som koho by som podporil v ČR v eurovoľbách, ty si napísal koho podporíš v eurovoľbách. Čo je to ak nie politický názor?
to ano, ta narazka uz nie.
A ta narazka bola co, ak nie urazanie ludi za politicky nazor?
ja som to pochopil aj s tym presahom, preto som to aj lajkol
Dokonalý reprezentant neexistuje.
Rád by som si spomenul, kde som ten výrok počul, niekedy teraz pred voľbami a bolo to v rovine “ľudia by si konečne mohli uvedomiť, že kandidát s ktorým sa 110% zhodnú neexistuje, a preto treba voliť toho, kto sa najviac približuje tomu názoru, ktorý ty chceš aby bol zastúpený”.