Verstappenovi sa nepozdáva aktívna aerodynamika v F1: Radšej znížme hmotnosť | Magazín F1 - F1online.sk

to je pravda, avsak, stale musis byt v rovine toho ze ides volit a musis si tympadom nieco vybrat

Kto nevolí, nech potom nepindá :smiley:

To by malo byť ústavne zakázané všetkým nevoličom sa vyjadrovať ku vláde/zákonom atď :smiley:

2 Likes

to by vyzerala spolocnost strasne futuristicky keby iba volici mali moznost komentovat politicke dianie :smiley:
krcmy by krachovali, kto by sedel na pive a nadaval?

1 Like

Ja si myslím, že to všeobecné (nie osobné) poslanie voličov Peleho do p.če bolo určité povolebné odventilovanie sa a úplne to chápem, preto som to aj lajkol. Ak si ako pragmatik aspoň trochu empatický, tak by si to mohol pochopiť tiež a zostať nad vecou. :slightly_smiling_face:

1 Like

To je v poriadku, ale je to len ukážka tej slušnosti voličov, ktorí majú najviac rečí o nej. Nadávajú na krčmových voličov Pelleho a sami sú rovnakí.

Pritom ešte žije v zahraničí a nadáva na Slovensko kade chodí a nevrátil by sa ani keby malo jeho PS 100 rokov vlády, ale trápi ho to viac ako domácich.

Šikovný človek sa vie mať dobre aj tu a zariadi sa tak, aby nemusel nikoho za politický názor posielať do pi.če, aj keď nie je spokojný s výsledkom volieb. :slight_smile:

Napsal o sobě novou knihu, takže můžeš koupit.

keby som mal pec tak jedine

Není to moc narcistický se označovat za legendu? :grin:

nemyslis, ze legenda to o sebe nemusi tvrdit? :smiley:

9793a7601560b6218d0f5e0a1ea1154f

2 Likes