Dokonalá hláška. ![]()
Copak, teď mi budeš podlejzat a psát v každým příspěvku o mně?
Beru na vědomí, ale toto téma patří Verstappenovi a nerad bych psal nějaký off topic.
Tento prostor patří pouze Maxovi. Tzv. kluk s kamením.
Hej, hej, on je velký ![]()
Koukám, že vaše zoufalost zase dosahuje nových levelů a z tématu Verstappen je “a co HellHogr”. Ale kluci nesnažte se tak, vaše komplexy na mě mi sice lichotí, ale můžete si je nechat pro sebe
Ty, Puffe, pod článkem o Antonellim toho sice moc není, ale stejně tam Kimi dostává slušnou sodu. Prej že neumí ani udržet svou káru pohromadě. Běž to tam trochu omrknout, my už tady Maxe pohlídáme, aby se mu nic nestalo.
Nezapomeň na tečku na konci věty, Hogre, zase ti tam chybí.
Nemusím ho hlídat. Kimi je dospělý mladý muž a nepotřebuje obhajovací komando.
tebe tady měli zabanovat navždy za ty tvoje fašistický poznamky jak by se měli nechat věšet Ukrajinci a že Slovensko se mělo vyhladit. Šašku jeden.
Á, ty máš strach.
A prý že Max a kamení.
Vtipný, že jedinec co dostal perma ban za věšení Ukrajinců a zbytečnosti Slovenskýho národa tu píše o morálním kompasu a odvolává se na bany. To není ani možný ta debilita co tu předvádí. Hlavně, že si jinde cpe fotky nácků, číslo 88 a na čele má vytetovanej hákáč (proto chodí každej týden na IQ testy, protože nikdo nemůže věřit, že může existovat takovej de-bil)
jj a jako bonbonek na dortu pak rozesílá žádosti o přátelství na DC se staženýma kalhotama. Řekni mi co je tohle za lidi.
Jo ty stažený kalhoty focený na hajzlu jsou fakt třešničkou na dortu ![]()
V tom případě bych dal Maxovi ještě prak.
Óóóóóó, nééé. Pedofilové si mě dobírají na internetu. Pane božééééééé, co budu dělat?!
Na to si dám fizi drink!
To, že po vypadnutí Antonelliho napíšem, že je to dobré pre Leclerca považujete aj s HellHogrom za oslavovanie? To sa už chytáte aj takýchto kokotiniek?
Však to o tobě není nic špatného.
Jestli si měl radost, tak jsi měl radost. Však to je normální mít radost, když rival zakopne. Úplně v pohodě. ![]()
Jde o to, že Bretnix že sebe udělal nějakýho velkočlověka, který je nad věcí a Kimi ho vůbec nezajímal. Přitom se tam z toho 2x málem udělal.
A kde, ty génie?
Vždyť jsem ty jeho problémy v závodě prakticky nekomentoval. Celá ta vaše “debata” založená na osočování a spoléhání na to, že nikdo soudný nemá čas ani náladu ověřovat si to v live, je ohavná. Ale vy jste zákeřné typy, toto děláte rádi. Konkrétně ty a Hogr.