Ano, Puffe, byl jsem spokojený s rýsující se možností, že Leclerc P1 a Verstappen P2. Když už se Antonellimu rozsypalo auto, co jsem si měl přát? Pódium Russell - Alonso?
Já jsem byl s tebou u vody, si nepamatuješ, že jsem tě lovil z těch lží?
Je to jednoduché. Dostali se do bodu, kdy jezdec je více než tým.
Postavili ho tam na piedestal a Verstappenova mafie, Josík a Vermeulen.
Celý tým tančí jak pískají. Už 2 roky.
Ale pomalu se, ale začíná zjišťovat, že Verstappen není intergalaktický, jak to mohlo doposud vypadat. A jestli tímhle tónem budou pokračovat, tak ho kopnou do zádele.
Já snad píšu, že je Ferrari svaté a nikdy jsem nic škaredého na ně nepsal?
Nebo co ten tvůj příspěvek má za kontext?
Moc to prozivas…. Za me se radovat kdyz se nekomu nedari jen vypovida o danem jedinci. Ja mam sve kluky v F1 kterym fandim a ne. Ale abych se nejak radoval, kdyz nekomu odejde motor, boura nebo se mu neco nedari mi prijde… proste divne. Ale to je kazdeho vec. Nesoudim
Co já vím, ale vy jste se tvářili, že Horner je hlavní zločinec ![]()
Co to má společnýho s tím co tu Puff píše? Citíš se ok Davide?
…a on to byl Max s jeho tlupou
Aha, tak ok, dobré vědět.
Nesoudíš, ale napíšeš tu takový příspěvek, když tohle se dělo při problému Antonelliho
nemyslíš vážně.
Ze ty si svoj vikend venoval mne a niekolkym inym uzivatelom tu na fore, tomu verim. Dakujem za tolku pozornost z tvojej strany, to som si snad ani nezasluzil.
Vytknul nám, že se tady smějem neúspěchu.. ![]()
Ale jinak mu to je jedno a nesoudí. ![]()
Škoda že se Hogrovy vulgarismy na naši adresu nedají zpeněžit, byli bychom bohatší než Elon Musk.
haaaa, nikdy by ma nenapadlo, že moje príspevky budú také rešpektované a často citované
![]()
Ak ma pamat neklame, tak Alonso takto oslavoval, ked Schumacherovi vybuchol motor v Suzuke 2006.
Puff má skvělej morální kompas. Všechny tady vždy poučuje a stojí si na svejch tvrdejch hodnotách.
Největší sranda na tom všem je, že Antonelli byl neskutečný zvíře na iracingu. Dostal několikrát voice chat bany a dokonce i pernamentní. Pro představu do tý hry musíš říkat n bomby, přát někomu nebo jeho rodině smrt a další supr čupr smrtelný nemoci. Nemluvě o jeho stylu jízdy, kdy někoho vyboural, řekl mu, jaká je to černá ■■■■■ a leavl lobby.
Prostě klenot! Anyway big up mercedes PR, že se jim podařilo ty největší průsery smazat.
Jinak perma voice ban ma od 2022.
Skoda je to hlavne pre Hogra. O mne sa cez jeho nadavky nedozvie nikto nic, ale o Hogrovi sa naopak kazdy dozvíe uplne vsetko.
A dokonce tě cituje Velký Hogr, king fóra. ![]()
Max jazdí špecifickým štýlom a chyby robí každý ale aby mu to zase takisto uletelo …
@PUFF mal by si prestať fandiť Antonellimu. Má voice ban na iRacingu od 2022. Tak prehodnoť to fandenie.