Verstappena opäť zradilo zadné krídlo: Chcem ísť domov a nemyslieť na Formulu 1 | Magazín F1 - F1online.sk

Ano, Puffe, byl jsem spokojený s rýsující se možností, že Leclerc P1 a Verstappen P2. Když už se Antonellimu rozsypalo auto, co jsem si měl přát? Pódium Russell - Alonso?

1 lajk

Já jsem byl s tebou u vody, si nepamatuješ, že jsem tě lovil z těch lží?

2 lajkov

Když jsme u toho tapetování “zajímavých” příspěvků :face_with_tongue:

8 lajky

Je to jednoduché. Dostali se do bodu, kdy jezdec je více než tým.
Postavili ho tam na piedestal a Verstappenova mafie, Josík a Vermeulen.

Celý tým tančí jak pískají. Už 2 roky.
Ale pomalu se, ale začíná zjišťovat, že Verstappen není intergalaktický, jak to mohlo doposud vypadat. A jestli tímhle tónem budou pokračovat, tak ho kopnou do zádele.

2 lajkov

Já snad píšu, že je Ferrari svaté a nikdy jsem nic škaredého na ně nepsal?
Nebo co ten tvůj příspěvek má za kontext?

2 lajkov

Moc to prozivas…. Za me se radovat kdyz se nekomu nedari jen vypovida o danem jedinci. Ja mam sve kluky v F1 kterym fandim a ne. Ale abych se nejak radoval, kdyz nekomu odejde motor, boura nebo se mu neco nedari mi prijde… proste divne. Ale to je kazdeho vec. Nesoudim

3 lajkov

Co já vím, ale vy jste se tvářili, že Horner je hlavní zločinec :grin:

1 lajk

Co to má společnýho s tím co tu Puff píše? Citíš se ok Davide?

2 lajkov

…a on to byl Max s jeho tlupou :grinning_face_with_smiling_eyes: Aha, tak ok, dobré vědět.

1 lajk

Nesoudíš, ale napíšeš tu takový příspěvek, když tohle se dělo při problému Antonelliho

nemyslíš vážně.

2 lajkov

Ze ty si svoj vikend venoval mne a niekolkym inym uzivatelom tu na fore, tomu verim. Dakujem za tolku pozornost z tvojej strany, to som si snad ani nezasluzil.

2 lajkov

Vytknul nám, že se tady smějem neúspěchu.. :smiley:
Ale jinak mu to je jedno a nesoudí. :smiley:

3 lajkov

Škoda že se Hogrovy vulgarismy na naši adresu nedají zpeněžit, byli bychom bohatší než Elon Musk.

2 lajkov

haaaa, nikdy by ma nenapadlo, že moje príspevky budú také rešpektované a často citované :joy: :star_struck:

1 lajk

Ak ma pamat neklame, tak Alonso takto oslavoval, ked Schumacherovi vybuchol motor v Suzuke 2006.

1 lajk

Puff má skvělej morální kompas. Všechny tady vždy poučuje a stojí si na svejch tvrdejch hodnotách.

Největší sranda na tom všem je, že Antonelli byl neskutečný zvíře na iracingu. Dostal několikrát voice chat bany a dokonce i pernamentní. Pro představu do tý hry musíš říkat n bomby, přát někomu nebo jeho rodině smrt a další supr čupr smrtelný nemoci. Nemluvě o jeho stylu jízdy, kdy někoho vyboural, řekl mu, jaká je to černá ■■■■■ a leavl lobby. :smiley: Prostě klenot! Anyway big up mercedes PR, že se jim podařilo ty největší průsery smazat.

Jinak perma voice ban ma od 2022.

1 lajk

Skoda je to hlavne pre Hogra. O mne sa cez jeho nadavky nedozvie nikto nic, ale o Hogrovi sa naopak kazdy dozvíe uplne vsetko.

8 lajky

A dokonce tě cituje Velký Hogr, king fóra. :slight_smile:

Max jazdí špecifickým štýlom a chyby robí každý ale aby mu to zase takisto uletelo …

@PUFF mal by si prestať fandiť Antonellimu. Má voice ban na iRacingu od 2022. Tak prehodnoť to fandenie.

2 lajkov