Verstappen z tlačovky vyhodil novinára: Kým neodíde, neprehovorím | Magazín F1 - F1online.sk

Das mi prosim priklad me nepochopitelne zasti k Landovi prosim?

Nebo beres jakekoliv negativni komentare na Landa srovnatelne s Bobovym afektem na Maxe?

Prijde ti ze do kazdeho clanku vkladam nadavky na Landa?
Ze neustale urazim a ponizuju Landa v jakekoliv souvislosti ?

Nepletme si prosim pojmy z dojmy. Jen kvuli “y” ktere obe slova obsahuji.

Lando dospiva a doufam, ze az najde odvahu a duveru v sebe sama tak z nej bude jednou taky jezdec par exelant​:wink:

Pojdme mu drzet palce at v Japonsku odstartuje a trosku potrapi Ferr

Nie neberiem. Len sa ta snažím pochopiť. Čiže keď tebe kopú do Maxa prípadne do iných tvojich obľúbencov je to zle. Ale keď kopeš ty je to len negatívny názor. Ok.

1 lajk

Rad vse vysvetlim. U jezdcu obdivuji jak styl jizdy tak zaroven i jejich osobnost
No a u Landa mi mrzi, ze na to jaky ma prirozeny talent jako jezdec , tak, ( jak bych to rekl ve zkratce aby to nevyznelo hloupe.. hmm) tak co se tyka jeho “ja” jako cloveka… se stale hleda. To jeho meneni nazoru atd.
ale verim, ze s vekem a zkusenosti se to zlepsi.

Víš co, já to beru tak - Lando byl vloni hlavně v první polovině sezóny takový dobrý terč a vyčítalo se mu kde co. Už byl “počítaný na zemi”, a dokázal se zvednout, vrátit a nakonec to vyhrát. Pomohlo mu i totální sesypání kolegy, který byl do té doby dávaný za vzor ledového muže bez nervů (a Lando označovaný za labilního). No a co teď s tím :smile: . Nejlíp užívat si a kašlat na to. Já ho mám ráda právě pro to, jaký je, a doufám, že aspoň kousek té klukovské bezstarostnosti a nevážnosti mu pořád zůstane. Ale každému sedí něco jiného.

2 lajkov

Nejde o to co pises a o kom pises. Ale jak pises

je kritika a kritika. Vse je o forme.

Emoce jsou soucasti nas vsech, ale nemelo by se zapominat na slusnost pri vyjadrovani svych postoju. Tak to vidim ja.

A stejne tak je rozdil, vyjadrovat se k clanku, tematu a vyjadrovani se k ostatnim ucastnikum chatu.

Jestli pri precteni nekterych komentaru od Boba stale nevidis rozdil.. tak nevim jak lepe to vysvetlit.

pohodovy vecer

Ok. A k tomu meneniu názoru. Zapamätaj si. Názor nemení len hlupák ak zistí že niečo po.s.ral.

2 lajkov

Veď to že je terč úplne pre každého, kto nevie do koho by si v rámci svojej frustrácie kopol. Buď z jednej alebo z druhej strany spektra.

1 lajk

Kamarade neztracej cas, je to marny, je to marny, je to marny :slight_smile:

Tak s tim souhlasim. Ale musis uznat, ze to co provedl za “ akrobacii” Lando pri kritice Maxovo nazoru na soucasna pravidla behem 24 hodin se jen tak nevidi..

Na druhou stranu se mi libi, ze od te doby se drzi dane stopy a dokonce mi prijde ze je ted daleko kritictejsi na nove pravidla nez sam Max.

Akrobacia alebo Mind games? Podobné ako to robia všetci vpredu? Nebudem dávať žiadne príklady. Si natoľko inteligentný že určite tušíš čo myslím. Pekný večer.

Podle mě zrovna tenhle výrok, že když se to Maxovi nelíbí, tak ať to nedělá, bylo jenom takové pošťouchnutí, které Lando nemyslel nijak smrtelně vážně. On je prostě takový držkatý plácal, který si dělá srandičky. Pak se na něj všichni smrtelně vážně sesypou a začnou to rozebírat, a jemu nezbyde, než taky začít mluvit vážně. To není poprvé, namátkou si vzpomínám, jak Maxovi rozbil v Maďarsku trofej a řekl, že si za to může sám a nemá ji dávat tak ke kraji i další. To pro mě prostě nejsou vážně míněné výroky. Ovšem svět momentálně přeje uhlazenému korektnímu vyjadřování, takže s tím naráží. To ale pro mě není, takže i proto ho mám ráda a doufám, že si tuhle mírně nevážnou tvář udrží co nejdýl, i když to vždycky schytá.

3 lajkov

Ale. No tak zase. Nedelejme z nej Jezise ktereho vsichni nenavidi za to, ze je tak roztomily
Vzdyt jen na tomto foru ma spousty svych zaprisahlych fandu.
Je to proste tak, ze kazdy kdo je na popredi ma sve obdivovatele a stejne tak ty kteri mu nefandi. Vlastne bych rekl, ze je maji vsichni, jen kdyz si vice viden ty, tak jsou videt i ti co za tebou stoji ci proti tobe. Lando neni zadny mucednik ani vyjimka. Co by mel rikat takovy Stroll chudera kluk​:blush:.

Rivalita mezi obema tabory tu vzdy byla a bude. A paklize je zdrava a slusna tak je to presne to koreni co kazdy sport potrebuje. Jedine co to nici jsou extremni vyjadreni některých, na co jsem na zacatku tohoto retezce poukazoval.. tot vse.

2 lajkov

Však pro Lance mám taky určitou slabost, a právě proto, že nezapadá do škatulky, nakonec i pro Maxe. Jen ať se kluci nenechají zkrotit, to už by pak opravdu mohli jezdit rovnou roboti. Ale téma jsme asi opravdu vyčerpali :smile: .

2 lajkov

je nasraty pretoze vie, ze ho to stalo piaty titul.

1 lajk

hej ale co nepovies… mas na viac

Kasli na to, na toho pilota mam nazor, je konecny a nikdy se nezmeni, za celou dobu co je v F1 se chova jak idiot to neni nic pro me, nerozumim co na tom porad nechapete.

Bobík jakožto největší diehard fanoušek Hamiltona, trpí v kuse již od roku 2021, proto z něj lítá neustále tolik h0vínek

2 lajkov

He, tady trpi nekdo jiny ze acha cha cha chaaa, o dva :sweat_smile:

tak kasli aj ty na to, tiez nechapem co na tom ty nechapes je to presne to iste akurat s tym rozdielom ze ty sa takto opustas denodenne ja raz za cas ale inak sme rovnaki​:handshake:

No kdyz vidim jak Emil vyhazuje lidi z tiskovek protoze prohral lonsky boj o titul musim napsat ze ho nemam rad a mam na to moralni pravo o tom se nebudeme bavit, on proste nedela nic co bych mohl okomentovat Ok tohle bylo dobry, tohle bylo fajn, nic takoveho neni videt. Musel bych byt nemocny abych nekoho chvalil jenom proto ze nekdo jiny ho neguje, to umi jen sociopati typu Bretnix alias Warakar a jemu podobni, nerozumim jak ty zkuseny s prehledem ses mohl takto zahodit, tvoje vec.