Verstappen z tlačovky vyhodil novinára: Kým neodíde, neprehovorím | Magazín F1 - F1online.sk

take iste moralne pravo o ktorom pises mam aj ja alebo mi chces urcovat ze ty mas a ja nie… zahodil som sa presne tak isto ako ty ale tiez tvoja vec

Me je jedno komu fandis a koho obdivujes, koho nemusis, ale tobe to jak je videt jedno neni, zkus se toho zbavit a nesnaz se kadrovat fanousky, nejsme piloti ani organizatori ani vedouci tymu, jsme fanousci v tom prece musis vnimat rozdil, nepis mi ze jsem takovy nebo makovy kdyz nefandim Emilovi.

toho komu som fandil a koho obdivoval tu uz davno nie je

dovolim si ta citovat

“ Vy dva se nad sebou zamyslete koho to obhajujete @Tyrrell @Warakar neni vam deset.”

a pokial si das tu namahu a precitas si moje reakcie na teba este raz tak ani v jednej som nepisal o Verstappenovi ani som ho neobhajoval reagoval som iba na teba presne tak isto ako ty na mna.

a tymto reakcie na teba koncim ja si idem svoje tak isto ako ty… na to si myslim mam rovnake pravo tak ako ty.

uzi si suzuku aj ked si myslim ze obaja vieme ze caro pretekov uz skoncilo davno.

1 lajk