I kdyby se ho ptal 100x, tak ho přece nebude vyhazovat z tiskovek, které navíc nepadají pod RedBull.
-
byla to soukroma tiskovka redbulu v jejich motohausu
-
Ja bych ho nevykazal ani poprve, ty by si ho nevykazal ( slovo go out- prelozeno jako vypadni je usmevne) , ale nekteri by to udelali i pri naznaku… co je na tom nepochopitelneho? Kazdy jsme prece jiny ne?
-
Max dela co on chce a on ponese nasledky, to jen hrdinove za ackronymy ve virtualnim svete za klavesnicemi pisou plane silne reci protoze vi, ze nasledky si neponesou..
Ale takovy holt ten nas svet je
Aha, tak to si musí vyřídit doma proč zvou někoho, koho nechce.
Ale jakoby Maxe chápu, že je podrážděný. Co se týče sportovního období, tak prožívá těžkou zkoušku, která není pro každého.
Melo by to mit dohru, nejsme ma politickem mitinku ale na zavodech F1, tohle bylo pres caru, Emil je vysinuty magor je jedno jestli vyhraje nebo dostane nalozene, otazka casu kdy se neco stane.
Jo, je videt, ze je to ted nedava.. ma velke ocekavani a malou trpenlivost. Osobne si myslim, ze to neni posledni “zkrat” ktery nas ceka z jeho strany.. bud dostane poradne auto nebo odejde do jine se.rie…
a pak nam zacne medialni nuda![]()
Porad nechapu ze muzes dal psat takove komentare a me blokuji slovo DTS se.rie![]()
Mam protekci jsem tady vazeny.
Ver jezdi za RB ci jiny tym?
Kolik chatu na tema co mel Max rict a udelat je dostacujici, aby se tady nekteri vyklidnili?
Paneboze on poslal novinare za dvere a tady jsou taci co spamujou nonstop o tom jaky to je mag.or, hulvat.. samozvanec a ja nevim co![]()
Je usmevne si myslet, ze taci ktere vytoci dobela jen zminka, ze nekdo neco rekl nekomu jinemu by se zachovali v pripade Maxe jinak, nemyslis![]()
Me by zase zajimalo proc Emila porad tak oddane obhajujes, nepripadas si divne?
Bobe ty si strašný kolík ![]()
a ty si tiez nepripadas divne ked robis presny opak?
Celou dobu se potvrzuje ze Emil je hnup, co ti na to mam napsat. Mam ho plnou prdel meli by ho vyrazit, jezdi jak slepy, cist ani poslouchat se neda, je gramlavy, vsechno co umi je vysmivat se porazenym souperum, jak z blbeho snu.
Ty to vidis tak, ze neustale hajim Maxe. Ja to vidim tak, ze ty neustale hanis Maxe
Osobne my spis vadi styl nekterych prispevku, ktere jsou za hranou slusnosti a dle meho nazoru skodi teto komunite.
Na Maxovi se mi libi jeho bezprostrednost a i kdyz ne vzdy schvaluji jak vystupuje a co dela, je mi to prijemnejsi nez umele chovani viz Rus .
To, ze je Max top trida jezdce je dle mne bezpochybne Tipuji, ze takovych jako on ma F1 jen hrstku v tuto chvily A po jeho odchodu..bude nuda
ale no tak bob cakal som viac od teba teraz si fakt klesol u mna
Tak muzu pridat jestli je zajem…
uz to nezvratis kamarade teraz sa to uz s tebou povezie dalej
Ten pilot nema zadnou hodnotu, ani sportovni, ani neni zadna osobnost, jen zvani nesmysly a kdyz vyhraje a je jedno jestli vsechny posrazi do zdi nebo vytlaci tak se raduje jak postizeny.
Vy dva se nad sebou zamyslete koho to obhajujete @Tyrrell @Warakar neni vam deset.
Strasne rad bych te potkal osobne.
A obejmul te. Treba bys mi pomohl pochopit tu nepochopitelnou az nezdravou zast vuci osobe kterou si v zivote na zivo nevidel, nepotkal a nepotkas. Nekoho komu si uplne ukradnutej a kdo je pro tebe zaroven stredem tveho pokriveneho nestastneho vesmiru…
Co to tady placas za nesmysly
prosim te bez si pustit Emila a uklidni se.
“Treba bys mi pomohl pochopit tu nepochopitelnou az nezdravou zast vuci osobe kterou si v zivote na zivo nevidel, nepotkal a nepotkas”
Priateľu toto som sa ťa chcel už dávno opýtať tiež v súvislosti s tvojimi komentármi na Landa a teraz si mi trochu nahral . Či tam je to ok???