Verstappen si proti McLarenu nepomôže tajnými zbraňami: Psychologické hry už nepotrebujem | Magazín F1 - F1online.sk

To ti píšu opakovaně, no jediný co tu předvádíš, tak jsou tvé neznalosti o F1 a léčení si mindárků. Omluv se za tu genocidu a už sem netáhni, nikdo tu o tvé bláboly nestojí.

2 Likes

Takhle to dopadá, když pustěj filozofa k nečemu co jen trochu zavání technikou. Bretnix je tu ztracen.

2 Likes

Klid, Honzíku, za pár hodin bude v Bohnicích večeře. Do té doby buď hodný.

Po tý večeři se už nevracej.

2 Likes

Super, nemusíš nám oznamovat, kdy ti vypnou internet a kdy budeš večeřet. Říkám, už sem nechoď, nikoho tu nezajímáš

2 Likes

Hogar a ovečka mají amok. Důkazy viz výše. :grin:

1 Like
2 Likes

Niektorých tu vo snoch naháňa Max čo je smutné chlapci skúste žiť aj svoj život nie len zo žiarlivosti a depresie z Verstappena :wink:

3 Likes

Ťuffik sa po AD21 zblaznil :joy: a Hogar mu sekunduje.

1 Like

Vyhodte toho haajzlaaaa @Bretnix

Kto sa teraz ospravedlni Leclercovi a Verstappenovi, FIA rozhodla ze nespravili nic zle a kolko bolo zarucenych vyrokov ze ano. Nehovorim o fanusikoch a diskutujucich, ale o redakciach a komentatoroch… :smiley: :smiley:

Ukazkovi pripad dnesnej doby, ktoru krasne vystihujes a priam stelestnujes, dva identicke pripady ked FIA o niecom rozhodla, pri jednom stavas FIA do role absolutnej pravdy a spravodlivosti a uz polujes po redakciach, pri druhom stavias FIA do role skorumpovanej institucie ktora stelestnuje nespravodlivost…
A to vsetko v jeden den, ty si proste kral s objektivitou s velkym O.

5 Likes

https://x.com/Nanosecso/status/1982955753171571157

A odpoví někdy FIA na Alův dotaz?

1 Like

Já jsem č…ák s velkým č.

To by som aj ja chcel uprimne pocut… ako by mu to zdovodnila ze nekonala.

Čiperák? :thinking:

Ne, chybí tam jen U a R…

Črusák?

image

Jde to se mnou z kopce no.
Vadí mi, že tam Verstappen pošle dive bombu, auto nemá absolutně pod kontrolou, kde přílítne přes obrubník, a zastaví se o Hamíka… kdyby tam nebyl Ham, tak letí až do Guatemaly…
Pak si další zatáčku projede přes trávu.
Třešnička na dortu byla, že za ten bodycheck vyšetřovali Hama. :smiley:

3 Likes

Možná je to nástup deliria z abstinence. :smile:
Ale neboj, já si dal pivo a vidím to úplně stejně.
Emil se prostě nezměnil a pod tlakem jezdí přesně tak jak ho známe.
Za pozornost ale stojí hlavně FIA, která se více věnovala tequile, než závodu. Dokonce ani neodpověděla Alonsovému dotazu jestli může taky předjíždět zkratkami jako Emil a když mu neopověděli, tak si rovnou zkrátil závod.

1 Like

proste dominuje, skoli, zabava, treba to vediet.

1 Like