Max Verstappen už patrí medzi tých najskúsenejších pilotov v padoku, navyše so štyrmi majstrovskými titulmi na svojom konte. V tejto sezóne bojuje o svoj piaty proti McLarenu, ktorý má až dve želiezka v ohni. Holandský šampión však necíti potrebu snažiť sa ich vyradiť z hry zákulisnými trikmi. Verí svojim schopnostiam na trati.
Verstappen zase kecá a nehovorí pravdu. Už v Silverstone to skúsil a úspešne keď Piastri po SC zahrieval brzdy a pneu, jeho reakcia bola prehnaná a vypočítavá, aby komisári Piastriho potrestali a stalo sa…
Jasne ved to su len take bachorky. Kazdy moment ked ho niekto dobieha uz narieka do vysielacky, ze nieco nefunguje a ak ho uz niekto obieha bud do neho vrazi, alebo ho vytlaci.
A on tu ide rozpravat, ze nepotrebuje psychologicke hry a ze nema najsilnejsi monopost ?
4x PP a 4x pred McLarenmi, to asi nebude najslabsi monopost… Uz si chysta podu, ak to nahodou neda, ze aky tazky boj mal proti dominantnym Mclarenom a ked vyhra, aky genialne jazdil ze sa dostal pred tie dominantne monoposty.
Tu uz nikto ani nespomenie, ze by Norris zajazdil genialne preteky, lebo ak vyrha je to vdaka monopostu a ked prehra, tak je zase pomaly v dominantnom monoposte…
Rozpravka o najlepsom jazdcovi v galaxii stale pokracuje. Chcel by som ho vidiet vedla Leclerca ci Norrisa v druhom time, aky naklad by dostaval. Este aj Russell by ho mozno zjazdil v mercedese…
EDIT: V RB je za hviezdu, ked ma ny monopost ako druhy jazdec… A tymito spinavymi tahmi si ho tam chcu aj udrzat. Inde by dostal rovnaky monopost, ako kolega a uz by to neboli take hviezdne vykony a hviezda by pomaly upadala. Vzdy sa najde niekto rychlejsi.
No ked su fanusikovia ako ty, tak sa ani necudujem ze nikto tu nespomina Norrisa Ale na druhu stranu mozno to bude aj tym, ze Verstappem predava a predava sa dobre aj na tomto webe, ved pozri aj tu su zatial iba negativne komentare, zachvilu budu aj pozitivne a potom budu hadky. Club Verstappen vs. Anticlub Verstappen. A kedze redakcia chce “predat” najviac obsahu, Verstappen je dobry nastroj…
To ze je Emil nemehlo a ze vyhraje jen kdyz ma dominantni auto je jedna vec.
Jak jsme mohli videt, do hry vstupuje FIA ktera prakticky vypnula dohled nad pravidly, stat se muze klidne i to, ze 4 auta si po startu vyjedou z trate a nic se nestane, nakonec jeste trapne potrestaji vytlaceneho Lewise
Krasne je videt kdo plati pravidelne FIA zalohy a kdo je problemovy a nechce platit, takze se klidne pripravte na to ze Emila jezdit pod pravidly do konce sezony neuvidime
Tak pokial bol podla teba Hamilton v tej zakrute za ktoru dostal trest vytlaceny, tak sa da len skonstatovat, ze to mas v hlave dobre povysavane. Sam Hamilton povedal, ze tam nebol grip, ani nemekotal, ze by ho niekto vytlacil
Ja ze nas a vas jazyk sa daju vzajomne celkom dobre chapat, ale ocividne nie. Kde pisem ja o Verstappenovi? Pisem o tvojich halucinaciach ohladne Hamiltona, kde pisem nieco o Verstappenovych trestoch?
Nauc se prohravat a vsechno bude dobry. Jses clenem party hlupaku tak se nediv ze nerozumis, vy si rozumite jen mezi sebou tak si bez pokecat se svyma.
Len tak pre zaujímavosť… kto každý je ešte chránenec FIA? Lebo v tej zatáčke boli mimo trať aj Charles, Kimi a ďalší… Olli B. takisto predbiehal mimo trať a nedostal trest… fúúha… tá FIA ale má chránencov
A v com sa mam naucit ja prehravat? Ja niekde zavodim? Ty si ten co tu nerozumie, ti pisem o Hamiltonovom nezvladnuti zakruty a ty mi tu melies o netrestani Verstappena. Sak ty si totalne mimo, ty mas v hlave len Verstappena.