Verstappen si proti McLarenu nepomôže tajnými zbraňami: Psychologické hry už nepotrebujem | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen už patrí medzi tých najskúsenejších pilotov v padoku, navyše so štyrmi majstrovskými titulmi na svojom konte. V tejto sezóne bojuje o svoj piaty proti McLarenu, ktorý má až dve želiezka v ohni. Holandský šampión však necíti potrebu snažiť sa ich vyradiť z hry zákulisnými trikmi. Verí svojim schopnostiam na trati.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/217772/verstappen-si-proti-mclarenu-nepomoze-tajnymi-zbranami-psychologicke-hry-uz-nepotrebujem

*Ak sa to nepodarí, nebudem sedieť v kúte a plakať. *

Che, tam budou potoky slz.

Mamka ho sice naucila na motokarach, ale na zisk titulu bez podvadeni to nikdy nebude, v podstate nema zadny titul.

No a hloupy je po Josovi @Jos_Is_Back

No nevím, mně už ten samotný rozhovor připadá jako solidní psychomasáž :smile: . Ale však v pořádku, F1 není nedělní škola.

1 Like

Verstappen zase kecá a nehovorí pravdu. Už v Silverstone to skúsil a úspešne keď Piastri po SC zahrieval brzdy a pneu, jeho reakcia bola prehnaná a vypočítavá, aby komisári Piastriho potrestali a stalo sa…

1 Like

Jasne ved to su len take bachorky. Kazdy moment ked ho niekto dobieha uz narieka do vysielacky, ze nieco nefunguje a ak ho uz niekto obieha bud do neho vrazi, alebo ho vytlaci.
A on tu ide rozpravat, ze nepotrebuje psychologicke hry a ze nema najsilnejsi monopost ?
4x PP a 4x pred McLarenmi, to asi nebude najslabsi monopost… Uz si chysta podu, ak to nahodou neda, ze aky tazky boj mal proti dominantnym Mclarenom a ked vyhra, aky genialne jazdil ze sa dostal pred tie dominantne monoposty.
Tu uz nikto ani nespomenie, ze by Norris zajazdil genialne preteky, lebo ak vyrha je to vdaka monopostu a ked prehra, tak je zase pomaly v dominantnom monoposte…
Rozpravka o najlepsom jazdcovi v galaxii stale pokracuje. Chcel by som ho vidiet vedla Leclerca ci Norrisa v druhom time, aky naklad by dostaval. Este aj Russell by ho mozno zjazdil v mercedese…
EDIT: V RB je za hviezdu, ked ma ny monopost ako druhy jazdec… A tymito spinavymi tahmi si ho tam chcu aj udrzat. Inde by dostal rovnaky monopost, ako kolega a uz by to neboli take hviezdne vykony a hviezda by pomaly upadala. Vzdy sa najde niekto rychlejsi.

1 Like

No ked su fanusikovia ako ty, tak sa ani necudujem ze nikto tu nespomina Norrisa :smiley: Ale na druhu stranu mozno to bude aj tym, ze Verstappem predava a predava sa dobre aj na tomto webe, ved pozri aj tu su zatial iba negativne komentare, zachvilu budu aj pozitivne a potom budu hadky. Club Verstappen vs. Anticlub Verstappen. A kedze redakcia chce “predat” najviac obsahu, Verstappen je dobry nastroj…

1 Like

To ze je Emil nemehlo a ze vyhraje jen kdyz ma dominantni auto je jedna vec.

Jak jsme mohli videt, do hry vstupuje FIA ktera prakticky vypnula dohled nad pravidly, stat se muze klidne i to, ze 4 auta si po startu vyjedou z trate a nic se nestane, nakonec jeste trapne potrestaji vytlaceneho Lewise :sweat_smile:

Krasne je videt kdo plati pravidelne FIA zalohy a kdo je problemovy a nechce platit, takze se klidne pripravte na to ze Emila jezdit pod pravidly do konce sezony neuvidime :person_raising_hand:t2:

1 Like

Bezva rozhovor. A pak ze je to jen masina na vitezstvi a nic jineho neumi. Ale to ze se Lewisovi Max dostal pod kuzi o tom se jiz par clanku popsalo.

Inu dobre jsem si vybral sveho favorita.

@Evap to neni zadna psychomasaz, je to jen takovy nevinoucky rozhovor pro kolemjdouci. :grin:

3 Likes

BABY NEBUDE SEDET V KOUTE :dancer::man_dancing:

3 Likes

Kdyby to nebyl chráněnec FIA, tak jeho psychologické hry skončily už v první zatáčce.

3 Likes

Tak pokial bol podla teba Hamilton v tej zakrute za ktoru dostal trest vytlaceny, tak sa da len skonstatovat, ze to mas v hlave dobre povysavane. Sam Hamilton povedal, ze tam nebol grip, ani nemekotal, ze by ho niekto vytlacil

6 Likes

Zdravim :person_raising_hand:t2: nevim z ceho ti tecou nervy, Emil mel dostat dva tresty, nedostal ani jeden.

Ja ze nas a vas jazyk sa daju vzajomne celkom dobre chapat, ale ocividne nie. Kde pisem ja o Verstappenovi? Pisem o tvojich halucinaciach ohladne Hamiltona, kde pisem nieco o Verstappenovych trestoch?

1 Like

Nauc se prohravat a vsechno bude dobry. Jses clenem party hlupaku tak se nediv ze nerozumis, vy si rozumite jen mezi sebou tak si bez pokecat se svyma.

Neuvěřitelné. Nervy ze železa a precizní jezdecké uměni. Jediná chyba soupeře a okamžitě potrestaná. Lepší auto, motorová výhoda, nic nestačilo.

Tohle děla šampiona. :trophy:

Chtěl bych některé zde požádat o vice respektu k čtyřnásobnému mistru světa. Dekuji.

2 Likes

Je to ten nejvetsi smejd co se kdy v F1 objevil.

Len tak pre zaujímavosť… kto každý je ešte chránenec FIA? Lebo v tej zatáčke boli mimo trať aj Charles, Kimi a ďalší… Olli B. takisto predbiehal mimo trať a nedostal trest… fúúha… tá FIA ale má chránencov :slight_smile:

9 Likes

Čo sa tu chváliš najväčšou krádežou v histórii F1? To o tebe dosť vypovedá.

3 Likes

A v com sa mam naucit ja prehravat? Ja niekde zavodim? Ty si ten co tu nerozumie, ti pisem o Hamiltonovom nezvladnuti zakruty a ty mi tu melies o netrestani Verstappena. Sak ty si totalne mimo, ty mas v hlave len Verstappena.

1 Like

Jojo…

3 Likes