Ani support mercedesu, Bottase, lepsiho auta a maFIE(pro lopaty maFIA) v roce 2021 mu nepomohla. Je zazrak, ze Hamilton mel stejne bodu do posledniho zavodu jako Verstappen.
Tím FIE chceš ukázat na koho?
Fandové Maxe a RBR se chlubí jen podvody, protože reálně nemají jinak čím
To přejmenoval FIA na FIE. Mezinárodní Emilova federace.
Aspoň to přiznal. To cením.
AKTUÁLNÍ ZPRÁVA: FIA oznámila, že žádný tým nepřekročil rozpočtový limit pro rok 2024.
… v tichosti uplácáno 
Tak Toto Wolff nebyl v Mexiku, tak chápeš. Roztáhl chapadla. 
No a je to, rozpočtový strop můžou rovnou hodit z okna
V Motorsport Italia se třeba jen nudili.
A data analytik s básníkem zase nepcohodili se snahou vyloučit soupeře RBR
Ti tady 2 dny slintali, jak všechny vyloučí a Ferrari bude slavit titul.
Budou se odečítat body jak pro 2024, 2025 a možná i 2026.
Škoda.
Čo si touto fotkou chcel povedať?  čo to takto odfotiť o 2 sekundy neskôr a uvidíš ďalších 4 vozy v tráve? či to sa ti už nehodí do konšpirácií?
 čo to takto odfotiť o 2 sekundy neskôr a uvidíš ďalších 4 vozy v tráve? či to sa ti už nehodí do konšpirácií?  tie alobaly by ste už páni mali dať dole z hláv a viac fandiť
 tie alobaly by ste už páni mali dať dole z hláv a viac fandiť  Kimi porazil Georga…teš sa z toho ako sa ja teším že Charles uhájil 2.miesto… Nebyť LICO tak má 2.miesto aj v Austine… ale ty asi radšej budeš antifanúšik než fanúšik…
 Kimi porazil Georga…teš sa z toho ako sa ja teším že Charles uhájil 2.miesto… Nebyť LICO tak má 2.miesto aj v Austine… ale ty asi radšej budeš antifanúšik než fanúšik…
Budou hnáni oni novináři ke zodpovědnosti? Nebo řeknou na plnou hubu co maj za info a od koho?
Já už jsem se radoval. Situs Kimimu napsal první čárku.
Teď ale řeším, proč to Verstappenovi hladce prochází. T1 po startu, pak souboj s Lewisem, pak nezpomalení pod double yellow, kde kdyby dostal trest, tak to jsou pro McLaren +3b.
Být McLarenem, tak jsem naštvaný. A fandím i Landovi, takže jsem naštvaný fanoušek.
Určitě, novináři, kteří přišli s tím, že jsou 100% 2 týmy, které překročily rozpočtový strop, tak by měli skončit.
No vidíš to, a vy jste to tady tak hypovali a přitom je všechno v největším pořádku 
Zasa tolko plaču  radost čítať
 radost čítať
Tuffik je na prasky uz od AD21  uz ani ten alobal na hlave mu nepomaha
 uz ani ten alobal na hlave mu nepomaha
Zak bol poslednou dobou ticho ako pena, tak asi vybavoval…
Ved obul cerstve cervene a Ham mal pouzite biele  Ty tu o com rozpravas preboha ? Cely zavod nemal najmensiu sancu a vdaka SC sa dostal s5.
 Ty tu o com rozpravas preboha ? Cely zavod nemal najmensiu sancu a vdaka SC sa dostal s5.
Poslednych 5VC Verstapen nestihal. Ale potrebujes tu prebudit emocie a nenapadne stuchnut, aby to tu zase horelo. Zial taki su fanusikova Verstapena…
Tymto si pochoval Josove scifi teorie  GG
  GG