Verstappen si proti McLarenu nepomôže tajnými zbraňami: Psychologické hry už nepotrebujem | Magazín F1 - F1online.sk

Ani support mercedesu, Bottase, lepsiho auta a maFIE(pro lopaty maFIA) v roce 2021 mu nepomohla. Je zazrak, ze Hamilton mel stejne bodu do posledniho zavodu jako Verstappen.

2 Likes

Tím FIE chceš ukázat na koho?

1 Like

Fandové Maxe a RBR se chlubí jen podvody, protože reálně nemají jinak čím

2 Likes

To přejmenoval FIA na FIE. Mezinárodní Emilova federace.
Aspoň to přiznal. To cením.

2 Likes

AKTUÁLNÍ ZPRÁVA: FIA oznámila, že žádný tým nepřekročil rozpočtový limit pro rok 2024.

… v tichosti uplácáno :slightly_smiling_face:

3 Likes

Tak Toto Wolff nebyl v Mexiku, tak chápeš. Roztáhl chapadla. :slight_smile:

1 Like

No a je to, rozpočtový strop můžou rovnou hodit z okna

1 Like

V Motorsport Italia se třeba jen nudili.

1 Like

A data analytik s básníkem zase nepcohodili se snahou vyloučit soupeře RBR

Ti tady 2 dny slintali, jak všechny vyloučí a Ferrari bude slavit titul.
Budou se odečítat body jak pro 2024, 2025 a možná i 2026.
Škoda.

1 Like

Čo si touto fotkou chcel povedať? :slight_smile: čo to takto odfotiť o 2 sekundy neskôr a uvidíš ďalších 4 vozy v tráve? či to sa ti už nehodí do konšpirácií? :slight_smile: tie alobaly by ste už páni mali dať dole z hláv a viac fandiť :slight_smile: Kimi porazil Georga…teš sa z toho ako sa ja teším že Charles uhájil 2.miesto… Nebyť LICO tak má 2.miesto aj v Austine… ale ty asi radšej budeš antifanúšik než fanúšik…

4 Likes

Budou hnáni oni novináři ke zodpovědnosti? Nebo řeknou na plnou hubu co maj za info a od koho?

2 Likes

Já už jsem se radoval. Situs Kimimu napsal první čárku.
Teď ale řeším, proč to Verstappenovi hladce prochází. T1 po startu, pak souboj s Lewisem, pak nezpomalení pod double yellow, kde kdyby dostal trest, tak to jsou pro McLaren +3b.
Být McLarenem, tak jsem naštvaný. A fandím i Landovi, takže jsem naštvaný fanoušek.

1 Like

Určitě, novináři, kteří přišli s tím, že jsou 100% 2 týmy, které překročily rozpočtový strop, tak by měli skončit.

3 Likes

No vidíš to, a vy jste to tady tak hypovali a přitom je všechno v největším pořádku :stuck_out_tongue:

4 Likes

Zasa tolko plaču :joy: radost čítať

2 Likes

Tuffik je na prasky uz od AD21 :joy: uz ani ten alobal na hlave mu nepomaha

1 Like

Zak bol poslednou dobou ticho ako pena, tak asi vybavoval…

3 Likes

Ved obul cerstve cervene a Ham mal pouzite biele :smiley: Ty tu o com rozpravas preboha ? Cely zavod nemal najmensiu sancu a vdaka SC sa dostal s5.
Poslednych 5VC Verstapen nestihal. Ale potrebujes tu prebudit emocie a nenapadne stuchnut, aby to tu zase horelo. Zial taki su fanusikova Verstapena…

3 Likes

Tymto si pochoval Josove scifi teorie :smiley: GG

2 Likes