Verstappen si proti McLarenu nepomôže tajnými zbraňami: Psychologické hry už nepotrebujem | Magazín F1 - F1online.sk

To víš, tiMurova bublina. Hamilton měl sice asi 43 kol staré hardy a on nové softy, ale pro tiMura je to top top. :smiley:

3 Likes

Ale ze to vobec clovek dokaze nieco take napisat… To mi halva neberie… Ako zle musi byt na tom, ked tu verejne klame a vsetci vedia pravdu :smiley:
Potom mame vecer plne spravy incidentov, nad ktorymi len krutime halvami, ze ako je to mozne :smiley:
A hla… ak je takych ako timur viac, o pikosky je postarane.

4 Likes

Já ti to to napíšu jak na tom je s F1 a znalostmi - velmi zle, proto tady má pravidelné comedy stand ups.

4 Likes

To máš pravdu, velmi často to jsou jen prázdné fabulace.

3 Likes

Co ten Max ukradl, můžeš specifikovat?

Ale možná bys měl nejdříve na policii nahlásit krádež svého mozku.

Sorry za drsný bonmot.

On napsal, že Verstappen něco ukradl, ty bonmote?

1 Like

Jj, ale ž u toho má lajk Dejv? Jsem myslel, že on aspon trochu F1 rozumí a ví jak velký rozdíl dokažou udělat pneumatiky navíc v takhle brutálním rozdílu… > 40 hardy vs new softy.
Za mě má Lewis naopak kredit, že se na tom pokusil bránit. Samozřejmě to že tam Ver ještě zametli auta o kolo zpět mimo pravidla, to je další story.

1 Like

Dejv bude fandit i Mazepinovi, kdyby vyhrával. To mi absolutně hlava nebere.

3 Likes

Nauč se číst, paciente. @tiMur pochválil Verstappenův odvážný manévr v AZ, kolega Clark zareagoval, že @tiMur hájí největší krádež. Zajímá mě, co tedy Max ukradl. Máš to celé výše. Paní učitelka ti to vysvětlí, kdyby něco.

Verstappen je šampion, na tom zdejší vzteklouni nic nezmění.

Puff už vztekle datluje, co z něj asi vypadne…

Urážíš tady uživatele za něco, co nenapsal.
Paciente? Nech je libo.

4 Likes

Ale napsal, říká se tomu implikace.

Ani ty nic nezmenis na tom, ze Vettel prehajdakal 2tituly pre ferrari, lebo bol podpriemerny jazdec :wink:
A v boji o titul uplne vyhorel. Leclerc by to s tymi autami dotiahol na 2 tituly.

5 Likes

A s " pacientem" jsi začal ty, to máš půjčku za oplátku.

Čtyři tituly jsou na “podprůměrného” skvělý výkon, škoda, že jiní si o tom můžou nechat jenom zdát.

1 Like

Ten Leclerc, který před Verstappenem ve Francii 22 odstoupil po chybě z P1? Blekotej dál.

V pátek jsi tady skládal básničky, pěl ódy, pak to nevyšlo, takže mě to neuráží.
Vím totiž, že to tak nemyslíš a jsi jen po neděli kyselej.

3 Likes

Jako mind games nic moc, zkus na tom trochu zapracovat.

Jaký mind games? Ty jsi hodný kluk. Naopak ty bys měl zapracovat na ovládání emocí.
Máš zbytečné výpady. A vidíš něco, co tam není. (Jim)

2 Likes