Na čem má zapracovat, však už jsi vzteklej dost.
Masi mu naservíroval titul na zlatom podnose a roztiahol červený koberec. Je to najväčšia krádež, ktorú v F1 pamätám a to sledujem F1 od roku 1992. Cutstappen neurobil nič zle a nepíšem že je zlodej. Všetko mu pripravili rozhodcovia, ako keby vo futbale pískol penaltu po faule na strede ihriska. 
Ja som ti to hovoril a redakcia je spokojna - 62 komentarov. Verstappen zarobil znova 
Triper mal nakoniec pravdu
Píše že je chránenec FIA. A keď ti dám príklady, že ostatní obišli rovnako ako Verstappen, tak ťa to nezaujíma… nespomalenie pod double yellow? To chceš povedať že Charles výrazne spomalil a Max nie? Lebo získal iba 0,2s na Charlesa, čo mi príde, že nie je rozdiel medzi výrazným spomalením a nespomalením
sorry, ale fabuluješ a obviňuješ bez dôkazov… potom trest by mal dostať aj Charles a to by som ja nerád… fakt z teba hovorí skôr frustrácia a nenávisť. Lebo čo čítam tvoje príspevky, tak je to buď obviňovanie Verstappena(chránenec FIA) alebo Redbullu(naposledy ste tu fabulovali že podvádzajú lebo využívajú VCARB k testovaniu
)… Ja som si celkom užil závod v Mexiku, až na Landovu dominanciu to bol zaujímavý víkend. Ty ale utieraš iba penu okolo úst z frustrácie… lepšie by si urobil keby si fandil.
Mě si nevšímej. Já jiný nebudu. Po AD budu nadosmrti hater RB.
Zlomilo mě to a změnilo mě to. Ostatní týmy mám rád.
… že McLaren nikdy nic nevyhraje? 
Nyni se to tu ubira smerem, kteremu opravdu nerozumim.
Zde si dovolim analyzu Joylona Palmera. Ta se pomerne prene shoduje s mym nazorem, ktery tu konzistentne zastavam.
Mladenci, divame se na F1, nikoliv na vlacky. Vas favorit nemusi vzdy vyhrat a svet neni vzdy spravedlivy.
Znovu na vas apeluji. Mejte respekt k ostatnim pilotum, jako i k ostatnim diskutujícím. Pokud AD21 ma na vas takovy dopad, ze nenavidite vse co se tyka Maxe, nebo RBR, jedine co vam mohu doporucit je, abyste F1 ignorovali.
Kdyz se divam na nektere reakce zde, je opravdu zahodno se nekterym lidem zde v beznem zivote vyhnout. A to je tristní vizitka fans obce F1.
Zde je pomerne presne popsana chyba usudku Lewise, tak i slozitost pozice Massiho.
Prestan uz tady kvicet, musel jsem se smat jak Marko zacal mluvit o jeho zazracnem 2 stintu
ale v pomeru na koho, na druheho pomaleho Leclerca, ktery dostal od viteze pul minuty, to jako vazne 
Ty nerozumíš rozdílu > 40 kol starých hardu proti novým softum? Tak tady je hotovo.
Jinak jasně že se vyhýbáš reakcím, protože tvoje nesmysly obhajovat nejdou, tak je pro tebe snaží napsat blbost a jako srab na nic nezareagovat. Čekal bych víc od člověka co se tu chlubí bublinou vyššího IQ. 
V tom, že je Brown diletant, a nenechal by ho řídit ani cirkusové vystoupení, a odebral mu doživotně možnost o čemkoliv rozhodovat. atd.
Opodstatněnost Masiho rozhodnutí a skutečnost, že neměl k dispozici žádné nekomplikované rozhodnutí (každé mělo promítnutí do závěru boje o titul) jsem rozebíral už opakovaně, je únavné a zbytečné se k tomu posté vracet. Tim, že situaci přelepíš slovem “krádež”, maximálně zkresluješ její podstatu a podsouváš Masimu úmysl, který neměl. Což je součást toho zkreslení. Je to jen nálepkování, nic jiného.
Zbytek viz @tiMur.
Masi, ne Messi. A opodstatnění jeho rozhodnutí nemělo, porušil pravidla, a byl vyhozen. To ty to tady zkresluješ jako že si mohl Masi dělat co chtěl, zejména ve věci, kterou rok předem on sám vysvětlil veřejnosti 
Líbá Fernandovu kouli? 
Tady je hotovo, Bretnix ani neví, kdo byl ředitelem závodů jestli Masi nebo Messi a ještě tu kope na všechny strany. Timur se klasicky schovává za svojí bublinu blbosti a nerozumí rozdílům mezi novýma a ojetýma pneu a ještě k tomu softy vs hardy. Já se ani nedivím, že tu tak kopali u těch zpráva ohledně Red Bullu a odchodů lidí, vždyť ani netuší o kom se to vůbec psalo, jen viděli Red Bull tak přišli s hnojometama. Opravdu se ukázalo, že to nejsou žádní fanoušci F1 a závodění, jsou žlučaři co se přilepí na úspěch a chodí si na forum vybijet svojí blbost
Klid, Masiho přepsala AI v telefonu a nevšiml jsem si toho. Ničeho lepšího se chytnout nemůžeš, to je pravda.
Já jsem naprosto v pohodě, ale co ty tu předvádíš za křeče a cirkus viz
je další tvůj mental breakdown a nehoráznost. Uvědom si, že jsi na forum o F1, ne, aby sis tu léčil svoje mindráky.
Co presne myslis?
To jsem Puffovi vrátil jeho slinu. Zkus se už vzpamatovat.