Verstappen si proti McLarenu nepomôže tajnými zbraňami: Psychologické hry už nepotrebujem | Magazín F1 - F1online.sk

Hogar a ovečka mají amok. Důkazy viz výše. :grin:

1 Like
2 Likes

Niektorých tu vo snoch naháňa Max čo je smutné chlapci skúste žiť aj svoj život nie len zo žiarlivosti a depresie z Verstappena :wink:

3 Likes

Ťuffik sa po AD21 zblaznil :joy: a Hogar mu sekunduje.

1 Like

Vyhodte toho haajzlaaaa @Bretnix

Kto sa teraz ospravedlni Leclercovi a Verstappenovi, FIA rozhodla ze nespravili nic zle a kolko bolo zarucenych vyrokov ze ano. Nehovorim o fanusikoch a diskutujucich, ale o redakciach a komentatoroch… :smiley: :smiley:

Ukazkovi pripad dnesnej doby, ktoru krasne vystihujes a priam stelestnujes, dva identicke pripady ked FIA o niecom rozhodla, pri jednom stavas FIA do role absolutnej pravdy a spravodlivosti a uz polujes po redakciach, pri druhom stavias FIA do role skorumpovanej institucie ktora stelestnuje nespravodlivost…
A to vsetko v jeden den, ty si proste kral s objektivitou s velkym O.

5 Likes

https://x.com/Nanosecso/status/1982955753171571157

A odpoví někdy FIA na Alův dotaz?

1 Like

Já jsem č…ák s velkým č.

To by som aj ja chcel uprimne pocut… ako by mu to zdovodnila ze nekonala.

Čiperák? :thinking:

Ne, chybí tam jen U a R…

Črusák?

image

Jde to se mnou z kopce no.
Vadí mi, že tam Verstappen pošle dive bombu, auto nemá absolutně pod kontrolou, kde přílítne přes obrubník, a zastaví se o Hamíka… kdyby tam nebyl Ham, tak letí až do Guatemaly…
Pak si další zatáčku projede přes trávu.
Třešnička na dortu byla, že za ten bodycheck vyšetřovali Hama. :smiley:

3 Likes

Možná je to nástup deliria z abstinence. :smile:
Ale neboj, já si dal pivo a vidím to úplně stejně.
Emil se prostě nezměnil a pod tlakem jezdí přesně tak jak ho známe.
Za pozornost ale stojí hlavně FIA, která se více věnovala tequile, než závodu. Dokonce ani neodpověděla Alonsovému dotazu jestli může taky předjíždět zkratkami jako Emil a když mu neopověděli, tak si rovnou zkrátil závod.

1 Like

proste dominuje, skoli, zabava, treba to vediet.

1 Like

V dominantnom aute ziadny problem ani pre podpriemerneho… Ktorkolvek by v tom monoposte dociahol na titul, ale ukajaja sa dalej ak ti to pomoze :smiley:

Az jednu chybu si nasiel ? Staci si pozriet, ako vyskolil hned prvyrok Vettela v rovnakom monoposte. A kedze vieme, ze Lec bol rychlejsi s ferrari 2017/18 by mal titul.

1 Like

Vime ze v roce 2022 byl George rychlejsi nez Lewis, znamena to, ze kdyby ho Toto vzal o rok driv, mel by v 2021 Mercedes krome PK i titul mistra sveta?

3 Likes

Je to mozne. Rozhodne by zajazdili viac bodov Russell/Hamilton ako Hami/Bottas.

Urcite? Jeli by oba na titul, nemohli by se treba srazit? Mam pocit, ze v 2021 jen malokdy Bottas vystrcil drapky. A minimalne jednou, tusim ze USA, venoval vitezstvi Maxovi.

A byl by George taky tak ochotny testovat Lewisuv “ohnivy motor”, jako Waltteri?

No na tomhle se asi neshodneme. Koukat do minulosti nema moc smysl. On ted pravdepodobne porazi Charles i Lewise, takze nemusime resit George. A zatimco 2017 Charles v F1 nebyl, a v 2018 byl novacek, tak v 2021 uz byl ostrileny pilot a za sebou nejake to podium a skalp Seba.

Toto by hral na jistotu. Jenze kazdy neni jako McLaren.

Ale tady se asi moc neshodneme. Ale proti te uvaze nic nemam, jen mi prijde takova moc akademicka se spoustou promennych.

Tu nejde o to kolko krat by mali koliziu, ale ked bol lepsi mercedes, mohli koncit pred Verstapenom obaja. Bottas nemal narok, ten maval problemy s pomalymi ferrari. Cize ide o tie body…

Keby mu ho zalozili v mercedese a povedia ze ma vacsie grady urcite by nenamietal. No rozhodne by to nenazyvali testovaci motor.
Takze tam vobec problem nevidim. A Bottas mal Hamiltonovi pomahat a vele krat popri nom Verstapen doslova preplaval… Russell by si tu poziciu drzal viac.