Tady aspon vidis, ze i kdyby ses rozkrajel a naklonoval, tak na zdejsi medailisty proste nemas. Uznej prohru Josi, tohle nedame.
Když to bereš takhle… Já se naopak bojím něco napsat, abych nevypadala, že tady bez vás nemůžu žít !
Ja to ale neberu jako Jos. . A myslim ze ani on ne, spis reaguje.
Kdyz to kluky bavi, tak proc by tu nebyli. Aspon je tu zivo a web jede.
A neboj, tebe ma kazdy tady rad. Jses tu chraneny druh. Tebe si tu hyckame.
Takze pis sec muzes.
No jo, ale o čem? Co bylo jsme asi probrali shora/zdola, věštit budoucnost jde jenom do určité míry. Proběhly posezónní testy, Kimi mi udělal radost, že to nerozbil a asi nic nepokazil, ale celkově se z toho nic moc usuzovat nedá. Zbývá nám debata, jestli RB vyhodí Péreze, no řekni sám - co se k tomu ještě dá říct ?
Je to tak. Bohuzel resime Checa, kterej je bud extra spatnej, nebo Max extra dobrej, pripadne konspirace ala gombiky a Marco.
Sezona byla vlastne bez kontroverzi, byt dost napinava. A ukazalo se, ze kdyz byl Max “zlej” tak dostal za tri zavody tusim 5 trestnejch bodu a kdyz “hodnej” tak za dva zavody 3.
Vsude jinde jsme v ocekavani. Napr. zda Lando potvrdi to co tu o nem ja, ty a par dalsich tvrdime a ziska titul. Nebo zda Lewis zlepsi kvaldy a George je opravdu tak spatnej v zavodnim tempu. Jestli Charles prestane “fnukat” a konecne ukaze, ze chce vitezit a Carlos vzkrisi Williams. No a v neposledni rade, zda se Max vzepre osudu a ziska titul i bez Newey, i kdyz to uz vlastne podle nekterych zde uz udelal.
Ale jak rikas, vse je jiz probrano, i kdyz za me spis “zhadano”. Moc rozumneho k veci tu neni.
Takze mas pravdu , jako ostatne temer vzdy.
P.S. jeste trosku chybi, zda AM vyuzije Adriana a mladej Stroll porazi Fernanda v boji o titul.
No v počte príspevkov určite nie, to uznávam. Mám iné priority ako tu hniť celé dni.
Crying post Honzi.
Tak tu nevyplakávej
Krásne ráno Honzi. Ešte sa len zobudíš a hneď reakcia na všetko čo napíšem.
Zuby si si už umyl, keď si tu? Lebo v tvojom prípade je to robota tak na pol hodiny kým tie lopaty všetky vydrhneš.
No, tak ty reaguješ na mě a bylo to před 10 minutama, takže očividně máš nějakej problém zas. Ale je hezký, jak zdrhneš z debaty, kde jsou ti doloženy čísla o rychlosti, tak přejdeš do druhé, aby si se snažil kopat (btw tohle reálně říkáš lidem, když je vidíš, nebo jsi jen posr-anej internetovej bojovník?)
Rozmohol sa nám tu nešvar. Ľudia, ktorí tu poväčšinou slušne komentujú a príspevkami držia stránku hore, sú napádaní inými ľuďmi. Ľuďmi ktorí prirovnávaju iných k rakovine, používajú agresívne osobné útoky, dokonca aj voči novinárom, užívateľmi, ktorých nick sa mení pomaly ako lístie na jeseň.
Čísla vycucané z prsta bez kontextu. Body neklamú z pohľadu celej sezóny.
Čo ci reálne hovorím ľuďom? Lebo tebe kľudne poviem všetko čo ti píšem. Ale budeš kukať do zeme.
Oceňujem tvoju prácu s archívom. Aj keď. Teraz mi napadlo. U vás v Česku sa vraví: “Co se škádlíva, rado sa míva.” Takže uvidíme.
přesně to používáš na glorifikace Maxe. Proto jako data analysta bys měl vědět, že jde o data, ne o jeden výstup. Jenže ty nejsi žádnej datovej analysta, ty nejsi ani hokejista a podobný nesmysly co jsi psal, ty jsi klubíčko lží, který si tu léčí svoji neschopnost v reálným životě
*data analytik Honziku
Mas pravdu Honziku, uz nie som hokejista. Ale bol by som zvedavy, ci by si bol taky ostry aj IRL a ci by si mi povedal ze klamem alebo by si pochopil, ze si podla seba mylne sudil mna.
No ty nejsi nic z toho, co si tu o sobě tvrdil, takže hezký den
Honzi daj si chvilku pauzu, ved ja pridem po vyse hodine, nieco napisem a do minuty mam reakciu od teba. Toto uz je tazky stav.
Pocas pisania tohto komentaru mi prisla dalsia notifikacia od teba. Ty si na mne zavisly Honziku.
Nemate co robit na tom HR?
Ale ciastocne ta chapem, za tie prachy by sa ani mne nechcelo.
Ano Honziku, po vyse hodine som prisiel a mal som 2 reakcie od teba. Si sa nenaucil, ze mna neoklames ty kratkonohy pes?
PS:
Myslel som, ze si sa rozlucil a uz si nebudes so mnou pisat. Tak ako?