Verstappen si priznal chybu a Piastrimu sa ospravedlnil, s trestom však nesúhlasí | Magazín F1 - F1online.sk

Tady aspon vidis, ze i kdyby ses rozkrajel a naklonoval, tak na zdejsi medailisty proste nemas. :grin: Uznej prohru Josi, tohle nedame. :grin:

4 Likes

Když to bereš takhle… Já se naopak bojím něco napsat, abych nevypadala, že tady bez vás nemůžu žít :smile: !

1 Like

Ja to ale neberu jako Jos. :grin:. A myslim ze ani on ne, spis reaguje.

Kdyz to kluky bavi, tak proc by tu nebyli. Aspon je tu zivo a web jede.

A neboj, tebe ma kazdy tady rad. Jses tu chraneny druh. :smile: Tebe si tu hyckame. :wink:

Takze pis sec muzes.

1 Like

No jo, ale o čem? Co bylo jsme asi probrali shora/zdola, věštit budoucnost jde jenom do určité míry. Proběhly posezónní testy, Kimi mi udělal radost, že to nerozbil a asi nic nepokazil, ale celkově se z toho nic moc usuzovat nedá. Zbývá nám debata, jestli RB vyhodí Péreze, no řekni sám - co se k tomu ještě dá říct :smile: ?

Je to tak. Bohuzel resime Checa, kterej je bud extra spatnej, nebo Max extra dobrej, pripadne konspirace ala gombiky a Marco.

Sezona byla vlastne bez kontroverzi, byt dost napinava. A ukazalo se, ze kdyz byl Max “zlej” tak dostal za tri zavody tusim 5 trestnejch bodu a kdyz “hodnej” tak za dva zavody 3. :grin:

Vsude jinde jsme v ocekavani. Napr. zda Lando potvrdi to co tu o nem ja, ty a par dalsich tvrdime a ziska titul. Nebo zda Lewis zlepsi kvaldy a George je opravdu tak spatnej v zavodnim tempu. Jestli Charles prestane “fnukat” a konecne ukaze, ze chce vitezit a Carlos vzkrisi Williams. No a v neposledni rade, zda se Max vzepre osudu a ziska titul i bez Newey, i kdyz to uz vlastne podle nekterych zde uz udelal.

Ale jak rikas, vse je jiz probrano, i kdyz za me spis “zhadano”. Moc rozumneho k veci tu neni.

Takze mas pravdu , jako ostatne temer vzdy. :wink:

P.S. jeste trosku chybi, zda AM vyuzije Adriana a mladej Stroll porazi Fernanda v boji o titul. :grin:

2 Likes

No v počte príspevkov určite nie, to uznávam. Mám iné priority ako tu hniť celé dni. :smiley:

1 Like

Crying post Honzi.

Tak tu nevyplakávej :grinning:

1 Like

Krásne ráno Honzi. Ešte sa len zobudíš a hneď reakcia na všetko čo napíšem. :joy:

Zuby si si už umyl, keď si tu? Lebo v tvojom prípade je to robota tak na pol hodiny kým tie lopaty všetky vydrhneš. :rabbit:

No, tak ty reaguješ na mě a bylo to před 10 minutama, takže očividně máš nějakej problém zas. Ale je hezký, jak zdrhneš z debaty, kde jsou ti doloženy čísla o rychlosti, tak přejdeš do druhé, aby si se snažil kopat (btw tohle reálně říkáš lidem, když je vidíš, nebo jsi jen posr-anej internetovej bojovník?)

1 Like

Rozmohol sa nám tu nešvar. Ľudia, ktorí tu poväčšinou slušne komentujú a príspevkami držia stránku hore, sú napádaní inými ľuďmi. Ľuďmi ktorí prirovnávaju iných k rakovine, používajú agresívne osobné útoky, dokonca aj voči novinárom, užívateľmi, ktorých nick sa mení pomaly ako lístie na jeseň.

2 Likes

Čísla vycucané z prsta bez kontextu. Body neklamú z pohľadu celej sezóny. :slight_smile:

Čo ci reálne hovorím ľuďom? Lebo tebe kľudne poviem všetko čo ti píšem. Ale budeš kukať do zeme.

máš pravdu, je to hnus

4 Likes

Oceňujem tvoju prácu s archívom. Aj keď. Teraz mi napadlo. U vás v Česku sa vraví: “Co se škádlíva, rado sa míva.” Takže uvidíme.

1 Like

přesně to používáš na glorifikace Maxe. Proto jako data analysta bys měl vědět, že jde o data, ne o jeden výstup. Jenže ty nejsi žádnej datovej analysta, ty nejsi ani hokejista a podobný nesmysly co jsi psal, ty jsi klubíčko lží, který si tu léčí svoji neschopnost v reálným životě :smiley:

1 Like

*data analytik Honziku

Mas pravdu Honziku, uz nie som hokejista. Ale bol by som zvedavy, ci by si bol taky ostry aj IRL a ci by si mi povedal ze klamem alebo by si pochopil, ze si podla seba mylne sudil mna. :clown_face:

No ty nejsi nic z toho, co si tu o sobě tvrdil, takže hezký den

1 Like

Honzi daj si chvilku pauzu, ved ja pridem po vyse hodine, nieco napisem a do minuty mam reakciu od teba. Toto uz je tazky stav.

Pocas pisania tohto komentaru mi prisla dalsia notifikacia od teba. Ty si na mne zavisly Honziku. :smiley:

Nemate co robit na tom HR? :clown_face:

Ale ciastocne ta chapem, za tie prachy by sa ani mne nechcelo.

Ano Honziku, po vyse hodine som prisiel a mal som 2 reakcie od teba. Si sa nenaucil, ze mna neoklames ty kratkonohy pes? :smiley:

PS:

Myslel som, ze si sa rozlucil a uz si nebudes so mnou pisat. Tak ako?