Jak ukázat, že jsi tupej frustrat
Jak? No predsa tak, ze tu smrdis nonstop a s prehladom si najaktivnejsi clen fora vdaka hadkam s kazdym.
A este tak, ze niekomu napises “takze hezky den”, ale tvoj komplex a zavislost ti nedovoli prestat odpisovat.
Máš nejhorší poměr mezi napsanými příspěvky a lajky ze všech uživatelů. A to ti tvoji tři spoluzoufalci ještě dávají 90% lajku co máš.
Takže největší nula fóra jsi dohledatelně ty.
Že tě trápí kolik mám lajků, není to tak trochu tvůj komplex vůči mně? jinak chudák ježek, ho nazvat zoufalcem protože dává lajky
Ok, tak to není náhodou tvůj komplex, on je to 100% tvůj komplex
20,4% příspěvků věnovaných mně? Ty musíš mít hrozně na houno život, že děláš tohle
4500 liků? Tak to je solidní.
Musíš zvýšit vykonnost, dost zaostáváš😛
Spíš podezřívám Situse, že má script na dávání liku
Na lajky pozor, rozbitýmu botovi to zvedlo tlak
Tak ten je hotovej
Jirka a Jos to mají těžký no, zlatí haters RBR a Maxe
Jenom? Mám pocit že to špatně počítá Přepočítej to
Co tam zakrýváš pod tím sakem?
Pozdravujem, pekny den
Vidíš to, ty jsi mezi alzákama a ani si o tom nevěděl
Chybí tady mínusové palečky.
Na zeleném webu když když jsem nějakým pestrým způsobem ohodnotil Alonsa, tak jsem si s velkou oblibou klikl sám sobě si mínus a to by jste nevěřili jak ochotně se rychle přidávaly ovcoídní davy.
Když jsem si ale mínus neklikl, tak trvalo dlouho než se někdo nějakým palečkem vyjádřil.
A že někdo rád rozdává liky jako @Hedgehog ? Vždyť je to krásné.
Nikdo na světě nemůže být takový lůzr, aby zoufalec jako ty v něm mohl vyvolat jakýkoliv komplex.
Běž na brigádu, vezmi Situse s sebou ať neco splatí a může koupit dětem stromeček.
No vidíš Jirko, ty jsi lůzr a zoufalec, co tu přijde před 6 ráno, aby vyplodil takovou sra-čku po 3 dnech od posledního příspěvku tady. Až mi tě začíná být líto, takovýho chudáka těžko pohledat (i když Jos ti dělá silnou konkurenci)
Jen ať trpí, tohle je jejich volba. A když si to neuvědomují, jejich blbost.
Běžte prodávat kapry raději .