Verstappen si priznal chybu a Piastrimu sa ospravedlnil, s trestom však nesúhlasí | Magazín F1 - F1online.sk

Jak ukázat, že jsi tupej frustrat :grinning:

1 Like

Jak? No predsa tak, ze tu smrdis nonstop a s prehladom si najaktivnejsi clen fora vdaka hadkam s kazdym. :clown_face:

A este tak, ze niekomu napises “takze hezky den”, ale tvoj komplex a zavislost ti nedovoli prestat odpisovat. :joy: :joy: :joy:

1 Like

Máš nejhorší poměr mezi napsanými příspěvky a lajky ze všech uživatelů. A to ti tvoji tři spoluzoufalci ještě dávají 90% lajku co máš.
Takže největší nula fóra jsi dohledatelně ty.

5 Likes

Že tě trápí kolik mám lajků, není to tak trochu tvůj komplex vůči mně?:grinning: jinak chudák ježek, ho nazvat zoufalcem protože dává lajky

Ok, tak to není náhodou tvůj komplex, on je to 100% tvůj komplex

20,4% příspěvků věnovaných mně? Ty musíš mít hrozně na houno život, že děláš tohle :smile:

1 Like

4500 liků? Tak to je solidní. :grin:

4 Likes

Musíš zvýšit vykonnost, dost zaostáváš😛

1 Like

Spíš podezřívám Situse, že má script na dávání liku :grin:

2 Likes

Na lajky pozor, rozbitýmu botovi to zvedlo tlak

1 Like

Tak ten je hotovej :smile:

1 Like

Jirka a Jos to mají těžký no, zlatí haters RBR a Maxe :smile:

1 Like

Jenom? Mám pocit že to špatně počítá :thinking: Přepočítej to :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Chudák :hedgehog:

1 Like

Co tam zakrýváš pod tím sakem? :thinking: :open_mouth:

1 Like

Pozdravujem, pekny den

Vidíš to, ty jsi mezi alzákama a ani si o tom nevěděl

1 Like

Chybí tady mínusové palečky.
Na zeleném webu když když jsem nějakým pestrým způsobem ohodnotil Alonsa, tak jsem si s velkou oblibou klikl sám sobě si mínus a to by jste nevěřili jak ochotně se rychle přidávaly ovcoídní davy.
Když jsem si ale mínus neklikl, tak trvalo dlouho než se někdo nějakým palečkem vyjádřil.
A že někdo rád rozdává liky jako @Hedgehog ? Vždyť je to krásné.

Nikdo na světě nemůže být takový lůzr, aby zoufalec jako ty v něm mohl vyvolat jakýkoliv komplex.
Běž na brigádu, vezmi Situse s sebou ať neco splatí a může koupit dětem stromeček.

No vidíš Jirko, ty jsi lůzr a zoufalec, co tu přijde před 6 ráno, aby vyplodil takovou sra-čku po 3 dnech od posledního příspěvku tady. Až mi tě začíná být líto, takovýho chudáka těžko pohledat (i když Jos ti dělá silnou konkurenci)

1 Like

Jen ať trpí, tohle je jejich volba. A když si to neuvědomují, jejich blbost.

1 Like

Běžte prodávat kapry raději :wink:.

1 Like