Verstappen si priznal chybu a Piastrimu sa ospravedlnil, s trestom však nesúhlasí | Magazín F1 - F1online.sk

Nechci nic říkat, ale ty čísla ti nesedí s tím co tu reálně mám :smile:

Ale z nějakého důvodu ses rozhodl šířít úplně jiné čísla :unamused:

Je tu dokonce tak často že kompletně zmátl algoritmy a systém ukazuje , že tady strávil za poslední rok 366 dní :smiley:.
Je jasné že programátoři nepocitali s takovým magorem, který tu bude den co den 24 h nonstop celý rok.

Co konkretne nesedi?

Jo omlouvám se, já nekoukal na roční statistiku, takže chyba na mé straně, pardon

1 Like

Nic moc Dejve, musíš na tom zapracovat

Jirko a víš, že existuje přístupný rok?
Přestupný rok je rok trvající 366 dní

Chápu Franto že si to při svých schopnostech neumíš spočítat, i to že to nedokážeš pochopit, ale mohl by jsi si to alespoň najít a nedělat ze sebe analfabeta.
Zkus se překonat a dokázat celý jeden den psát příspěvky v obvyklém počtu bez gramatických chyb a faktických failů a splním ti přání.

Takže si nevěděl, že přístupný rok má 366 dní a 2024 je přístupný rok? Tak teď to víš, ale tvoje fails budou očividně pokračovat :smile:

Ja? Za 39 dni 480+ prispevkov, t.j. 12-13 prispevkov za den (vacsina z toho cez zavodny vikend).

Ty to mas nejakych 46 prispevkov kazdy jeden den (ked to spriemerujeme). :clown_face:

Hovorim, smrdis tu nonstop. :alien:

1 Like

Kazdy den v roku, to uz je ina zavislost.

Najcastejsi prispievatelia. Tu krasne vidiet aki su to zufalci tato trojica (nemyslim Ferdu).

Hlavne Honzik, s velkym naskokom najviac komentarov o niekolko tisic. Chudak bez zivota. :clown_face:

Pro idioty to jsem tedy nucen vysvětlit.
Pokud je do těch tvých 366 dnů započítán nějaký 29.únor, tak máš pravdu. Ale když se podíváš do kalendáře, tak zase zjistíš že jsi jenom mamlas který kdoví jestli vychodil ZŠ.

To je tak cute, že ty s josem ,ajko největší nuly fora se spojíte, abyste si řešili vaše mindárky na online F foru :slight_smile:

1 Like

To víš Josi, já tu mám jeden účet, ale ty jich tu máš plnou prd-el

1 Like

na profilech frustrace ze mě, to už chápu, proč tak kopeš :smiley:

1 Like

Když všichni, tak všichni. :grin:
Dnes už není problém se signálem téměř nikde v EU, takže se nedobrovolné dovolenkové výluky jako kdysi nekonají.
Navíc politických lží už mám plnou pjdel, tak číst si zdejší pohádky, hádky či jiné blbosti je stejně elixír na duši. :coffee:

2 Likes

Aky je pomer mojich prispevkov a tvojich? Viem, ze cisla ti nejdu, ale s kalkulackou to snad zvladnes.

A napis nam vysledok Honzi. :smiley:

1 Like

Poměr je ten, že mám jeden účet a ty tu máš 5 účet po 4 banech, vím, že jako data neschopne analysta to furt nechápeš :smiley:

1 Like

Klasické Honziho sra.čky úplne mimo témy. Už nemáš čo k tým komentárom Honzi. Exposnutý ako totálne závislá troska na tomto fóre. Asociálny chudák. :clown_face:

1 Like

No to očividně jsi, když jsi tu vytvoříš 5 účtů, aby si tu furt smrděl dál. Nemluvě o tom neustálém zmiňování mě, ty jsi dobrej chudák :grinning:

1 Like