To znamená co?
Že jsou někteří v bublině své představivosti místo reality
No a take se v prvnim kole nedavaji tresty zadne a take se tady par lidi dost divilo.
Holt ta FIA je takova jak to rict. No FIA no.
@PUFF hateři nechodí do práce a jsou na foru 24/7, nebo proč je tu tak nablito od těch jedinců, co tu sbírají bany?
Vsak aj ty si tu 24/7, tak co sa ti nepaci?
Tak mi ukaž moje příspěvky od rána, abys to mohl tvrdit. Neočkeavám, že doložíš něco, co neexistuje
Co ti mam ukazovat, nevies si prescrollovat miestne diskusie?
Tvoje tvrzení máš doložit.
16 900 prispevkov za 365 dni, to je 46 za den, cize skoro dva za hodinu. Skoro tri za hodinu, ak odratas osem hodin spanku.
Cize jeden prispevok kazdych dvadsat minut.
A do toho za nezaratava cas straveny pisanim a citanim.
Víš moc dobře, že to jsou amaterský čísla, když ty sám jsi schopný za hodinu napsat přes 30 příspěvků
Ale jinak nemusel si takhle vyzdvihnout moji efektivitu
Piastri instruktorem.
Víc takových a Emilovi spadne hřebínek. V opačném případě bude vybanovaný a to se zase nebude líbit vedení RB.
Cize ho Piatri vytlacil mimo trate ktora je ohranicena bielymi ciarami. Kto dostal za to trest v Rakusku?
V prvom kole za toto sa netresta a je to bezne vid Austin ako s atam roztacali vzadu. Opat tu FIA sedi na MAxovi
Znicil mi difuzol mimimalne a potom stracal az skoncil. Kym pri Maxovi to bol bezny incident z prveho kola pri Piastrim to bola manever amatera ktory zabudol brzdit.
Max Oscarovi minimálne poškodil pneumatiky a nechal ho tam stáť úplne posledného. Ak je také postrčenie ako urobil Max na Oscara bežné, tak aj postrčenie Oscara na Franca je bežné. Stalo sa to aj Webberovi Valencia 2010, Lewisovi Arábia 2021, Fernando Austin 2022 Rosberg 2012 Abudhabi. A potom množstvo takých incidentov v minulosti, ktoré si ja nepamätám. Manéver amatéra bolo jedno aj druhé. Pričom ani Oscar ani Max nie sú amatéri. Jednoducho sa to stalo a dostali za to trest.
To fakt ten blazon tu napisal 17k prispevkov za rok?
Na jeho cas online nie je nejaka statistika? To by bolo podla mna este horsie cislo pre neho, lebo ten potkan je tu nonstop.