Verstappen sa ešte zlepší, vystríha súperov Marko | Magazín F1 - F1online.sk

Tak ako ty vsetkym vysvetlujes, ked ide o alonsa? :joy: nevidim, iba jeden komentar, no od vas by ich bolo 100, co sa bude diat zase pri inom článku :handshake:

1 Like

Tak to víš, já nejsem hejtr, já to píšu obecně, nemůžu za tu selektivní paměť :grinning:

Už tu zase pobíhá? To je určitě tím, že tu někdo napsal něco k Maxovi, co není pozitivní

Ale ved samozrejme :pinched_fingers:

Tak ja som zatiaľ ban nemal, takže nedosahujem ani Hogrovu úroveň. :smiley: Sranda ako sa nasilu tvári, že moje komentáre nečíta, ale vždy keď je reč o Alonsovi, tak zareaguje aj na mňa. :joy:

Takhle se hnusně trefovat do Dona, za to, že už měl dva bany a ma 3 účet, že se nestydíš

Už zase začínáš?

Ja sa do nikoho netriafam, len pisem, ze zatial nie som ani na tvojej urovni, kedze som nemal ani jeden ban. :slight_smile:

A co sa staras do mna? Preco ma spominas? Ty tu pindas na toto a mna spominas u druhých. :joy: a tie bany su kvoli tebe :joy: ja nic nezačínam, neviem co zase máš

On to totiz potrebuje. Zije z hadok na tomto fore. Od nedele je tu klud, vacsina pouzivatelov ma off-season a pride sem az na jar, tak sa doma nudi a snazi sa vyvolat vymenu nazorov, nech ma co robit cely vecer. :smiley:

Pred hodinou sa tvaril, ze moje komentare nevidi a necita a pred pol hodkou uz mi odpisaoval v snahe vyvolat hakdu.

Tazky pripad. :smiley:

Ale jistě, všichni můžu za všechno ostatní viď ty pnidulodo :slightly_smiling_face:

Nie. Nikto okrem teba… Mas snad pocit ze som nadaval niekomu inemu? :joy:

Jn, nadaval si vícero lidem a proto si dostal ban, se neumíš chovat slušně :stuck_out_tongue:

Nadaval som tebe a situsovi za tie vase sedliacke vyroky na infarkt… To si si zaslúžil… S tebou sa slusne bavit neda niekedy :joy:

1 Like

Veď oni ti v podstate priali zdravie, to len ty si to nepochopil. :slight_smile:

Som ja ale d3bil hejter :flushed:

Henten ludsky odpad čo sa tam išiel hádať ako sa chudačik nemože brániť a že ho krivo obviňujem a išiel čakať na vyjadrenie Temného ani po jeho reakcii nemal toľko chochmesu, aby sa ospravedlnil ale miesto toho začal ďalej kopať :slight_smile:

Ale tak čo čakáš od niekoho, kto sa ide na F1 fóre vyhrážať bombou do ksichu

2 Likes

Jak tento komentář souvisí s tématem článku či F1? A doložení toho, kde komu přál bylo doloženo? Nic, ne? Už taky chodit jen vlny?

Krásna ukážka charakteru. Napísať 5-6 komentárov mimo F1 a potom sa obuť do hapa za prvý komentár. :slight_smile:

4 Likes

Prohra Ferrari s Mercedesem boli, ani Red Bull s minutovym naskokem rany nezahoji, tak to tady chodi, smutne.