Tak ako ty vsetkym vysvetlujes, ked ide o alonsa? nevidim, iba jeden komentar, no od vas by ich bolo 100, co sa bude diat zase pri inom článku
Tak to víš, já nejsem hejtr, já to píšu obecně, nemůžu za tu selektivní paměť
Už tu zase pobíhá? To je určitě tím, že tu někdo napsal něco k Maxovi, co není pozitivní
Ale ved samozrejme
Tak ja som zatiaľ ban nemal, takže nedosahujem ani Hogrovu úroveň. Sranda ako sa nasilu tvári, že moje komentáre nečíta, ale vždy keď je reč o Alonsovi, tak zareaguje aj na mňa.
Takhle se hnusně trefovat do Dona, za to, že už měl dva bany a ma 3 účet, že se nestydíš
Už zase začínáš?
Ja sa do nikoho netriafam, len pisem, ze zatial nie som ani na tvojej urovni, kedze som nemal ani jeden ban.
A co sa staras do mna? Preco ma spominas? Ty tu pindas na toto a mna spominas u druhých. a tie bany su kvoli tebe ja nic nezačínam, neviem co zase máš
On to totiz potrebuje. Zije z hadok na tomto fore. Od nedele je tu klud, vacsina pouzivatelov ma off-season a pride sem az na jar, tak sa doma nudi a snazi sa vyvolat vymenu nazorov, nech ma co robit cely vecer.
Pred hodinou sa tvaril, ze moje komentare nevidi a necita a pred pol hodkou uz mi odpisaoval v snahe vyvolat hakdu.
Tazky pripad.
Ale jistě, všichni můžu za všechno ostatní viď ty pnidulodo
Nie. Nikto okrem teba… Mas snad pocit ze som nadaval niekomu inemu?
Jn, nadaval si vícero lidem a proto si dostal ban, se neumíš chovat slušně
Nadaval som tebe a situsovi za tie vase sedliacke vyroky na infarkt… To si si zaslúžil… S tebou sa slusne bavit neda niekedy
Veď oni ti v podstate priali zdravie, to len ty si to nepochopil.
Som ja ale d3bil hejter
Henten ludsky odpad čo sa tam išiel hádať ako sa chudačik nemože brániť a že ho krivo obviňujem a išiel čakať na vyjadrenie Temného ani po jeho reakcii nemal toľko chochmesu, aby sa ospravedlnil ale miesto toho začal ďalej kopať
Ale tak čo čakáš od niekoho, kto sa ide na F1 fóre vyhrážať bombou do ksichu
Jak tento komentář souvisí s tématem článku či F1? A doložení toho, kde komu přál bylo doloženo? Nic, ne? Už taky chodit jen vlny?
Krásna ukážka charakteru. Napísať 5-6 komentárov mimo F1 a potom sa obuť do hapa za prvý komentár.
Prohra Ferrari s Mercedesem boli, ani Red Bull s minutovym naskokem rany nezahoji, tak to tady chodi, smutne.