Verstappen sa ešte zlepší, vystríha súperov Marko | Magazín F1 - F1online.sk

Zabudol som, že dáta o AM a diskusia o Alonsovi a Hamovi je naozaj k téme “Verstappen sa ešte zlepsi, vystriha súperov Marko”.

Ale keď si taký bojovník za témy F1, tak neboj, pripomeniem ti tvoj komentár v každej téme odteraz kedy odbočíš od nadpisu :slight_smile:

2 Likes

A to nejsou témata z F1?

Termin “Alzaci” uz tu nejaku chvilu koluje a vztahuje sa na Hogra,Situsa a Spinelesssheep. Neviem kto je povodca, ale pre mna povod tohoto skupinoveho oznacenia ma jednoznacne korene vo fanatizme smerom k Alonsovi, ktory jazdi v zelenom monoposte Aston Martinu, co je nahodou aj definujuca farba otravneho maskota isteho obchodu…

3 Likes

Rozumim, pro tebe je to složité, kdyby si nasdilel vše, tak by sis všiml, že jsem psal k F1. Až potom tu zase přišla skupinka hateovat ostatní, klasicky

Hej, preto tvoj druhý komentár bolo kopanie :slight_smile:

To je kopání? Tak to kopal @Jos_Verstappen se stejným komentem, jsem rád, že to vyjasňuješ i když si notojutete

Toto je tvoj druhý komentár ako reakcia na niekoho, kto tu písal všeobecne a vôbec nereagoval na teba a ani sa ťa ten jeho komentár netýka. Takže tento tvoj druhý komentár je k F1 Honzíku?

1 Like

Kde som ja takto kopal? Hore som odpovedal k téme Tommymu o tom ako Verstappen zvláda tlak.

A Jos tu snáď moralizuje, že či sú komentáre k F1?

Ak tu mieniš robiť políciu za príspevky ku téme a proti-kopaniu tak začni od seba

Až tu začne Jos moralizovať o príspevkoch k téme, a sám bude prispievať odveci tak potom dostane rovnakú sódu.

3 Likes

To sa Josovi nestane. Keby je na Josovi, tak ten by tu povolil aj urážky, lebo tie najlepšie vystihujú úmyselného klamára a provokatéra Honzíka. :slight_smile:

Ne, Jos tu chodí urážet co si sám odsuzoval, ale koukám, že tvoje moralizovani taky vzalo za své

Vacsinou je lepsie sa s tou chorobou diskusie nebavit. Chodi tu len robit zlu krv a pritom sa hra na moralny kompas diskusie. Jeho nepresvedcis ani odkazmi ani argumentami. Zacne sa hrat so slovickami aby si mohol povedat, ze ma stale pravdu on.

Nema vyznam snazit sa prehodit list pri nom, skusal som ja ignorovat d3bilnu diskusiu s nim a bavit sa normalne akoby sme sa predtym nehadali, pri dalsej to iste, skusal Jos, skusal jezko, nic… Jemu stacia dve srdiecka od zvysnych dvoch alzakov a to, ze nanho niekto reaguje a ma zmysel zivota a bude nicit forum dalej

5 Likes

Jos tu uráža len ľudí, ktorí sa posmievali z infarktu človeka, lebo títo ľudia sú pre Josa zákerné špiny a morálny odpad. To, že si sa v tom našiel je už tvoj problém. :slight_smile:

Áno a asi 4x už som napísal svoj názor ale vidím, že tu budeme syfliť každú jednú tému a dookola rozoberať rozobrané aby si mal klud na srdci, že môj názor je konzistentný.

A že sa Jos opiera o hento individuum čo sa hotovalo ako sa ospravedlní a miesto toho začal ďalej útočiť mi je absolútne ukradnuté a kľudne ho v tom podporím.

3 Likes

Tak to jsem rád, že tvůj názor ma nulovou hodnotu

Když tvrdíš opak :slightly_smiling_face:

Stačí si všimnúť kde to začalo. Aj ine vlakno: Vettel a aston martin :joy: aston povedal že vdacia aj vettelovi za to a ze skoda ze nezne uspechy… Ale hogarko uz vie ze to nebolo o monoposte, iba o všetkom ostatnom :joy:

1 Like

Nie je môj problém, že tomu nechápeš

1 Like

Si blazen? To bolo len o Alonsovi, ten ich vytiahol, lebo on prispieval feedbackom pri vyvoji monopostu Aston Martin '23 a to ked jazdil v Alpine :thinking: preto to auto bolo na zaciatku sezony druhe najlepsie, len zahadne sa to auto zacalo v priebehu roka prepadavat, asi davali na feedback Strolla :rofl:

Toto je topka dňa. Perez guru… Perez prišiel do rb 21 a to auto vyboostil on predtym ako tam prisiel… Ako alonso aston :man_shrugging::joy:

Crypto.com Overtake of the Month Award | Formula 1®

Hlasujte pro Alonsa v overtake of the month award za listopad. :smiling_face:

2 Likes