Vysvětlovat ironii, neskutečný
Odhlasovane: Charles on checo, las vegas
Dobru noc hosi
Samozrejme dostal si zase šalát z kazdej strany tak uz ironia a podobne…
Dovi
Jakej šalat? Myslíš ty urážky od morálního dna tohoto fora? to že nepochopiš ani iornii není můj problém mr bane
Odhlasovano, ale podle mě jeden z nej byl stsrt v Zandvoortu
No co jsem koukal, když jsem hlasoval, tak Alonso vedl o víc. Začíná se to překlápět na Charlesovu stranu. Nicméně tady jde jen o to samotné předjetí, ale celá ta akce v Brazílii figuruje taky v “akce roku” od FIA.
Situs ťa urážal alebo ty si sám na seba písal urážky?
Tak isto. Dik spinelessovi za pripomenutie
To se nedivím, Peréz v rychlejším monopostu s velkou DRS vyhodou a dopadlo to, jak to dopadlo
Tiez tak isto. A aj keby sa mi Alonsov manever pacil viac, vdaka miestnym fanatikom mu ten hlas ani za boha nedam
K tomu niet co dodat. Presne preto sa mi nechcelo davat ho do ignore listu. Bavit sa s nim nechcem, ale skoro mi vyprskla kava ked som to cital.
Takmer pri kazdom jeho prispevku sa mi vynori v mysli jedna ludova mudrost: Hladnemu chleba das, smadnemu vodu das, ale j3bnutemu rozum nemas ako dat
Je to tak, tam si myslím že to má velkou šanci vyhrát. Ještě se musím podívat co tam mají jako ostatní, ale bude to nejspíš z jiných sérií, nedokoukal jsem všechny ty akce.
A kdy je vyhlášení vůbec?
Tak u té akce roku 3. prosince (více na FIA - Official account (@fia.official)) a overtake zítra.
Alebo slovami Sagana: “S k0k0tmi sa tu pretekám.”
Mňa len udivuje ako niekomu môže tak veľmi záležať na takej banalite ako je manéver mesiaca, že to tu rieši ešte po sezóne. Ale každý má iné záľuby.
Co si mě bereš zase do huby ty ulhaná nulo
Teba si možem brať do huby koľko chcem naštastie
Taký odpad ako ty ktorý bude prezentovať že toto je želanie veľa štastia a zdravia a vyhrážaš sa tu fyzickým útokom
Co tímhle vyvozuješ jako! Jakej odpad!!
Já to s ním mám vyřešené, to jen ty se z toho snažíš udělat něco jiného Chováš se jak dotčeněj idiot kvůli Triple DRS, tak už to přejdi ty chudáčku.
Vidím jak to máš vyriešené, priamo od Temného vyššie.