Verstappen sa ešte zlepší, vystríha súperov Marko | Magazín F1 - F1online.sk

Vysvětlovat ironii, neskutečný :grinning:

Odhlasovane: Charles on checo, las vegas :v:

Dobru noc hosi :face_with_hand_over_mouth::joy:

1 Like

Samozrejme :joy: dostal si zase šalát z kazdej strany tak uz ironia a podobne… :joy:

Dovi :baby_bottle:

Jakej šalat? Myslíš ty urážky od morálního dna tohoto fora? :joy: to že nepochopiš ani iornii není můj problém mr bane :slightly_smiling_face:

Odhlasovano, ale podle mě jeden z nej byl stsrt v Zandvoortu :smile:

1 Like

No co jsem koukal, když jsem hlasoval, tak Alonso vedl o víc. Začíná se to překlápět na Charlesovu stranu. Nicméně tady jde jen o to samotné předjetí, ale celá ta akce v Brazílii figuruje taky v “akce roku” od FIA. :grin:

1 Like

Situs ťa urážal alebo ty si sám na seba písal urážky?

Tak isto. Dik spinelessovi za pripomenutie :smiley:

1 Like

To se nedivím, Peréz v rychlejším monopostu s velkou DRS vyhodou a dopadlo to, jak to dopadlo :relieved:

1 Like

Tiez tak isto. A aj keby sa mi Alonsov manever pacil viac, vdaka miestnym fanatikom mu ten hlas ani za boha nedam

K tomu niet co dodat. Presne preto sa mi nechcelo davat ho do ignore listu. Bavit sa s nim nechcem, ale skoro mi vyprskla kava ked som to cital.

Takmer pri kazdom jeho prispevku sa mi vynori v mysli jedna ludova mudrost: Hladnemu chleba das, smadnemu vodu das, ale j3bnutemu rozum nemas ako dat :rofl:

Je to tak, tam si myslím že to má velkou šanci vyhrát. Ještě se musím podívat co tam mají jako ostatní, ale bude to nejspíš z jiných sérií, nedokoukal jsem všechny ty akce.

A kdy je vyhlášení vůbec?

Tak u té akce roku 3. prosince (více na FIA - Official account (@fia.official)) a overtake zítra.

2 Likes

Alebo slovami Sagana: “S k0k0tmi sa tu pretekám.” :joy:

Mňa len udivuje ako niekomu môže tak veľmi záležať na takej banalite ako je manéver mesiaca, že to tu rieši ešte po sezóne. Ale každý má iné záľuby. :slight_smile:

Co si mě bereš zase do huby ty ulhaná nulo :joy:

1 Like

Teba si možem brať do huby koľko chcem naštastie :slight_smile:

Taký odpad ako ty ktorý bude prezentovať že toto je želanie veľa štastia a zdravia a vyhrážaš sa tu fyzickým útokom

2 Likes

Co tímhle vyvozuješ jako! Jakej odpad!!

Já to s ním mám vyřešené, to jen ty se z toho snažíš udělat něco jiného :wink: Chováš se jak dotčeněj idiot kvůli Triple DRS, tak už to přejdi ty chudáčku.

1 Like

Vidím jak to máš vyriešené, priamo od Temného vyššie.