Verstappen sa ešte zlepší, vystríha súperov Marko | Magazín F1 - F1online.sk

Mám, se s tím smiř.

To, že si to vyriešil sám zo sebou neznamená, že je to vyriešené. Ale tebe to stačí.

Nezabudni sa tu ešte povyhrážať niekomu jak dostane bombu na ksicht

1 Like

Předvádíš zase tu svou kinder logiku, to je šílený fakt! 🫠

1 Like

Od teba ma to trápi

Přesně tak, mě to stačí a pokud vím i Temnému. Tobě je do toho houno a taky víš houno. Ale omluvu se od tebe nedočkám, na to tě dostalo Triple DRS tak už jen kopeš :man_shrugging:

Omluvu? tebe?

Začo? Zato že tu chodíš a rozprávaš jak dáš niekomu bombu na ksicht?

1 Like

Ne, za to že píšeš že někomu přeju smrt a ani se pak z toho nedorozumění nejsem schopen omluvit. Obojí je jen sprostá lež pana @rHapo .

Nauč se chapat psaný text trochu ironie sakrkassmu a budou tě mít lidé rádi možna.

Možno by stačilo si rovno priznať, že si to prepískol a ne sa dookola vyhovárať na to a hento či tamto.

Chápem, sebareflexia je hardcore ktorý treba vyžadovať od iných ale u seba sr4ť na ňu.

Ale chápem, ono keď niekoho poskytne nejaký vážny zdravotný stav tak je lepšie napísať “verím že se sebou mužeš nakládat lip nez predvadis, kdyz to s tebou jeblo” miesto “vela zdravia a štastia, hlavne nech si skoro ok”.

Jo, teach me

2 Likes

Tie vyhrážky s kopačkou na hlavu ho rýchlo prešli, keď zistil, že nie som o moc menší od neho a navyše som mladý a venujem sa bojovým športom (na amatérskej úrovni). :smiley: Vtedy ho prešlo aj to, že je bývalý fighter. :joy:

Shitner je skrátka zakomplexovaná nula a morálne dno. Chlap, ktorý sa mentálne zasekol na úrovni strednej školy, keď najdôležitejšie v živote bolo presvedčiť spolužiakov, že môj obľúbený futbalista alebo hokejista je lepší ako ten ich bez ohľadu na fakty.

4 Likes

Co je na tom teda špatného. Stále si to nevysvětlil👀

“Dávaj si pozor večer pri zvončekoch aby sa ti niečo nestalo”

Želanie veľa zdravia a štastia podľa Situsa a Spinelesssheep

Co si myslíš ty je mi volný, na to nejsi dostatečně inteligentní a ani nad věcí :wink: A co mám já s Temným je naše věc, a my jsme si to vyřešili a otočili stránku. Ty už si jen Keliška s Triple DRS.

Při jakejch zvončekách? 🫠 mluv jasně a srozumitelně.

Povedal človek, ktorý do diskusie o tom ako uráža iných rozpráva o Triple DRS (3x) :smiley:

2 Likes

Viem, je to tažké. Ďalší odborník čo káže druhým ale u seba to tiež nejde :smiling_face_with_tear:

1 Like

Takže chceš něco nebo to bude jen tohle blinkání?

1 Like

Nie, od teba naštastie nič nepotrebujem. Svoju

“povahu” si ukázal svojím vyhrážaním sa jak dostane niekto bombu na ksicht

1 Like

Takove, rHapo, Sir Humprry nazýval jako méně inteligenčně zatížené. Tak hezkou noc😅

Takže vyřešit nic nechceš, tebe se nic netýká, jen blinkat :joy: Ti schází asi ženská viď :wink: Řeš důležitější věci a hlavně ty který se tě týkaj nebo o nich něco víš :wink: