Mám, se s tím smiř.
To, že si to vyriešil sám zo sebou neznamená, že je to vyriešené. Ale tebe to stačí.
Nezabudni sa tu ešte povyhrážať niekomu jak dostane bombu na ksicht
Předvádíš zase tu svou kinder logiku, to je šílený fakt! 🫠
Od teba ma to trápi
Přesně tak, mě to stačí a pokud vím i Temnému. Tobě je do toho houno a taky víš houno. Ale omluvu se od tebe nedočkám, na to tě dostalo Triple DRS tak už jen kopeš
Omluvu? tebe?
Začo? Zato že tu chodíš a rozprávaš jak dáš niekomu bombu na ksicht?
Ne, za to že píšeš že někomu přeju smrt a ani se pak z toho nedorozumění nejsem schopen omluvit. Obojí je jen sprostá lež pana @rHapo .
Nauč se chapat psaný text trochu ironie sakrkassmu a budou tě mít lidé rádi možna.
Možno by stačilo si rovno priznať, že si to prepískol a ne sa dookola vyhovárať na to a hento či tamto.
Chápem, sebareflexia je hardcore ktorý treba vyžadovať od iných ale u seba sr4ť na ňu.
Ale chápem, ono keď niekoho poskytne nejaký vážny zdravotný stav tak je lepšie napísať “verím že se sebou mužeš nakládat lip nez predvadis, kdyz to s tebou jeblo” miesto “vela zdravia a štastia, hlavne nech si skoro ok”.
Jo, teach me
Tie vyhrážky s kopačkou na hlavu ho rýchlo prešli, keď zistil, že nie som o moc menší od neho a navyše som mladý a venujem sa bojovým športom (na amatérskej úrovni). Vtedy ho prešlo aj to, že je bývalý fighter.
Shitner je skrátka zakomplexovaná nula a morálne dno. Chlap, ktorý sa mentálne zasekol na úrovni strednej školy, keď najdôležitejšie v živote bolo presvedčiť spolužiakov, že môj obľúbený futbalista alebo hokejista je lepší ako ten ich bez ohľadu na fakty.
Co je na tom teda špatného. Stále si to nevysvětlil👀
“Dávaj si pozor večer pri zvončekoch aby sa ti niečo nestalo”
Želanie veľa zdravia a štastia podľa Situsa a Spinelesssheep
Co si myslíš ty je mi volný, na to nejsi dostatečně inteligentní a ani nad věcí A co mám já s Temným je naše věc, a my jsme si to vyřešili a otočili stránku. Ty už si jen Keliška s Triple DRS.
Při jakejch zvončekách? 🫠 mluv jasně a srozumitelně.
Povedal človek, ktorý do diskusie o tom ako uráža iných rozpráva o Triple DRS (3x)
Viem, je to tažké. Ďalší odborník čo káže druhým ale u seba to tiež nejde
Takže chceš něco nebo to bude jen tohle blinkání?
Nie, od teba naštastie nič nepotrebujem. Svoju
“povahu” si ukázal svojím vyhrážaním sa jak dostane niekto bombu na ksicht
Takove, rHapo, Sir Humprry nazýval jako méně inteligenčně zatížené. Tak hezkou noc😅
Takže vyřešit nic nechceš, tebe se nic netýká, jen blinkat Ti schází asi ženská viď
Řeš důležitější věci a hlavně ty který se tě týkaj nebo o nich něco víš