Verstappen sa ešte zlepší, vystríha súperov Marko | Magazín F1 - F1online.sk

To je absolútne v poriadku.

On je predsa “nad vecou a dostatočne inteligentný”

Preto ti napísal, že dostaneš na ksicht

1 Like

Ja neviem, prečo si to chlapci robíte sami?

Na toto ti odpoviem tvojou vetou dobre?

2 Likes

A vezmeš si z toho něco? :smiley: A mimochodem jestli ke mě přijedeš, když s tím vyhrožovali ti 2 stalkeři co mám bloklé, tak tě možná bude čekat stejné přivítání, to je fakt. Čekat co tyhle chorý hlavy napadne u mých dveří rozhodně nemám v úmyslu. Nejsou vítáni, jednoduché.

Od teba si radšej nič brať nebudem, lebo na rozdiel od teba mám morálne hodnoty ako tak v poriadku.

Ty tiež kážeš vodu ale piješ víno, tak sa k tomu možem postaviť rovnako :wink:

Nevypadá to, leda že by jiné křivě obviňovat bez důkazů a dokonce proti důkazům byla tvoje nějaká nová laťka.

Prosím ťa, ten bude tak vymletý, že dovidenia. V jeho veku mať takéto správanie a ešte k tomu, že internetové fóra majú pre neho najväčšiu prioritu v živote, to o niečom svedčí.

Možno to je druhá puberta, ktorá prichádza u niektorých chlapov po 50ke. Ale keď tu budem o 30 rokov za takéhoto ■■■■■ ja ako je on teraz, daj mi prosím bombu na xicht ty. :slight_smile:

Ty kopeš předních křidel a řikáš jaká je to pohoda s tim jezdit.:joy: tak co tu řešiš kopačky?

Čakal som kedy vytiahneš príklad písaného textu ktorý si nepochopil :slight_smile:

Škoda, že aj po niekoľkých mesiacoch si sa nenaučil

No ale napsal jsi to já ti to dohledá narozdí od tebe, který nedohledá to přání smrti. :joy:

To, že nevieš pochopiť moje vysvetlenie ktoré som tu 4x dával aj s niekoľkými príkladmi, nie je moja chyba.

Ako si sám poznamenal, Sir Humprry by ta asi nazval

To už řiká o vás.

Tehdá se ti to jen nepovedlo, stači si to přiznat.

To píšeš sobě? To by byl ale pokrok a konečně něco :+1: Tak ještě se zkus omluvit a třeba tě ten amok už pustí :clap:

1 Like

Ak sa tu naozaj dotahujem s človekom ktorý by ma mal učiť o slušnosti a etike, tak je to celé o to smutnejšie.

Dáme si rýchlokurz používania fóra F1online?

Ako možeš vidiet na obrázku nižšie, v pravom hornom rohu sa nachádza šípka a pri nej je meno uživatela ktorému je venovaná odpoveď.

Na tomto druhom obrázku napríklad, možeš vidieť presne príklad o ktorom mi píšeš - Spinelessssheep evidentne píše sebe, že sa mu to nepovedo a stačí si to priznať

Takže ani ty sám své rady nebereš, to jsi dopadl :face_with_hand_over_mouth:

Prostě kopačky do křídel ne. Ne v době rozpočtových stropů, pls!!!🫣🫣🫣

1 Like

Doťahuješ sa tu s chudákom po 50ke, ktorého pozná celá cz f1 komunita z internetových fór, na ktorých si robí hanbu už vyše desaťročie. Z cz ho vyštvali, tak prišiel robiť bordel sem, lebo bez internetových hádok a vyjadrovania chorobného fanatizmus z Alonsa nemôže žiť.

A takýto človek, čo by si mal už užívať život, cestovať po svete a zabávať sa s priateľmi a rodinou nemá nič iné na robote len online fóra f1. Asi to najskôr bude taký typický príklad Pepu ako býva v českej zámene manželiek (nič proti Čechom, aj v slovenskej sú riadne mozgy, ale tá česká je lepšia).

Konečně se dostáváme opět k F1, jak že to rHapo vlastně myslel s těma křídlama? :thinking:

1 Like

No něco ve smyslu že dneska to ukopneš a jedeš s tím v poho dál. 🫣🫢 Je to přisně proti aerodynamice