To je absolútne v poriadku.
On je predsa “nad vecou a dostatočne inteligentný”
Preto ti napísal, že dostaneš na ksicht
To je absolútne v poriadku.
On je predsa “nad vecou a dostatočne inteligentný”
Preto ti napísal, že dostaneš na ksicht
Ja neviem, prečo si to chlapci robíte sami?
Na toto ti odpoviem tvojou vetou dobre?
A vezmeš si z toho něco? A mimochodem jestli ke mě přijedeš, když s tím vyhrožovali ti 2 stalkeři co mám bloklé, tak tě možná bude čekat stejné přivítání, to je fakt. Čekat co tyhle chorý hlavy napadne u mých dveří rozhodně nemám v úmyslu. Nejsou vítáni, jednoduché.
Od teba si radšej nič brať nebudem, lebo na rozdiel od teba mám morálne hodnoty ako tak v poriadku.
Ty tiež kážeš vodu ale piješ víno, tak sa k tomu možem postaviť rovnako
Nevypadá to, leda že by jiné křivě obviňovat bez důkazů a dokonce proti důkazům byla tvoje nějaká nová laťka.
Prosím ťa, ten bude tak vymletý, že dovidenia. V jeho veku mať takéto správanie a ešte k tomu, že internetové fóra majú pre neho najväčšiu prioritu v živote, to o niečom svedčí.
Možno to je druhá puberta, ktorá prichádza u niektorých chlapov po 50ke. Ale keď tu budem o 30 rokov za takéhoto ■■■■■ ja ako je on teraz, daj mi prosím bombu na xicht ty.
Ty kopeš předních křidel a řikáš jaká je to pohoda s tim jezdit. tak co tu řešiš kopačky?
Čakal som kedy vytiahneš príklad písaného textu ktorý si nepochopil
Škoda, že aj po niekoľkých mesiacoch si sa nenaučil
No ale napsal jsi to já ti to dohledá narozdí od tebe, který nedohledá to přání smrti.
To, že nevieš pochopiť moje vysvetlenie ktoré som tu 4x dával aj s niekoľkými príkladmi, nie je moja chyba.
Ako si sám poznamenal, Sir Humprry by ta asi nazval
To už řiká o vás.
Tehdá se ti to jen nepovedlo, stači si to přiznat.
To píšeš sobě? To by byl ale pokrok a konečně něco Tak ještě se zkus omluvit a třeba tě ten amok už pustí
Ak sa tu naozaj dotahujem s človekom ktorý by ma mal učiť o slušnosti a etike, tak je to celé o to smutnejšie.
Dáme si rýchlokurz používania fóra F1online?
Ako možeš vidiet na obrázku nižšie, v pravom hornom rohu sa nachádza šípka a pri nej je meno uživatela ktorému je venovaná odpoveď.
Na tomto druhom obrázku napríklad, možeš vidieť presne príklad o ktorom mi píšeš - Spinelessssheep evidentne píše sebe, že sa mu to nepovedo a stačí si to priznať
Takže ani ty sám své rady nebereš, to jsi dopadl
Prostě kopačky do křídel ne. Ne v době rozpočtových stropů, pls!!!🫣🫣🫣
Doťahuješ sa tu s chudákom po 50ke, ktorého pozná celá cz f1 komunita z internetových fór, na ktorých si robí hanbu už vyše desaťročie. Z cz ho vyštvali, tak prišiel robiť bordel sem, lebo bez internetových hádok a vyjadrovania chorobného fanatizmus z Alonsa nemôže žiť.
A takýto človek, čo by si mal už užívať život, cestovať po svete a zabávať sa s priateľmi a rodinou nemá nič iné na robote len online fóra f1. Asi to najskôr bude taký typický príklad Pepu ako býva v českej zámene manželiek (nič proti Čechom, aj v slovenskej sú riadne mozgy, ale tá česká je lepšia).
Konečně se dostáváme opět k F1, jak že to rHapo vlastně myslel s těma křídlama?
No něco ve smyslu že dneska to ukopneš a jedeš s tím v poho dál. 🫣🫢 Je to přisně proti aerodynamice