Verstappen sa ešte zlepší, vystríha súperov Marko | Magazín F1 - F1online.sk

Bože, vy ste sa proste našli.

S vami sa nedá ani normálne hádať, ešte aj to človeka unudí, lebo vy zakaždým odbočíte od témy, začnete rozprávať o niečom čo je úplne mimo, alebo máte odpovede jak 2 ročné deti

Fakt, mega nuda

Zase mluvíš k sobě? Protože si to přečti s čím si přišel, sedí to na tebe jak poklička na hrnec :+1: :joy:

1 Like

Smutný príbeh.

To mi je ľúto. Doteraz som sa trošku hneval ale teraz mi je to naozaj ľúto a chcel by som nejak pomôcť

Bramboračka bude co nevidět.:grin:

Jos je smutný přibě, rozhodně mu musíš pomoci. :eyes:

Je třeba zamíchat, má tam už pořádný škraloup :face_with_hand_over_mouth:

Skúsime to znova dobre?

Môj initial post

Tvoje odpovede

Vodka-0

1 Like

To muže hrozit i tou mrtvičkou 🫣

Nejde mu huba křivě? :laughing:

Myslíš tu fotku, to už stalkujou sami sebe na web?:scream:

Hele sluší ti to, mě nevadí jak vypadáš či když ti to trochu méně pálí :man_shrugging: Jen dobrý vědět.

1 Like

Přidávám se mně taky, jsem tolerantní

No a snad se mu teď bude zase lépe dýchat, když je to venku a je to v poho :slightly_smiling_face:

Já bych dnešní diskuzi bral jako jeho osobní očistu. Zítra to uvidi zcela jinak, myslim si to.:slightly_smiling_face:
Možna se někdy za ty své nesmysly omluví.

Možno niekedy raz pochopíte písaný text. Potom budeme môcť aj niekam smerovať diskusiu

Dovtedy aj interakcia s ChatGPT má väčšiu pridanú hodnotu a zmysel v odpovediach ako to čo vy dvaja píšete.

Závidíš nám naší sehranost prostě. Stači se polepšit.

A jinak jo, vidím že o nápravu nestojíš a abych tu nešířil díky tvým hadím válkám tyhle “hlouposti” který vedou jen k dalším hloupostem obdařím tě ignorem, jsi teda třetím. Jednoduše ustupuji.

Sehranosť v odveci odpovediach a argumentoch ktoré nesúsivia s témou vám naozaj závidím. To máš pravdu.

Ešte som nikdy nedostal na odpoveď na tému “prečo sa vyhrážaš iným bombou na ksicht” ako odpoveď “triple DRS”

2 Likes

Nevím, já tam cestu s jeho přístupem již nevidím. Není tam zájem o něco smysluplného, takhle se to nedělá a nikam to nevede, jen k těm blitkám.

Vidiš to možná se ti z toho bude i skvele usínat jakou jsi zde dostal intelektualni nakladačku😱