Bože, vy ste sa proste našli.
S vami sa nedá ani normálne hádať, ešte aj to človeka unudí, lebo vy zakaždým odbočíte od témy, začnete rozprávať o niečom čo je úplne mimo, alebo máte odpovede jak 2 ročné deti
Fakt, mega nuda
Bože, vy ste sa proste našli.
S vami sa nedá ani normálne hádať, ešte aj to človeka unudí, lebo vy zakaždým odbočíte od témy, začnete rozprávať o niečom čo je úplne mimo, alebo máte odpovede jak 2 ročné deti
Fakt, mega nuda
Zase mluvíš k sobě? Protože si to přečti s čím si přišel, sedí to na tebe jak poklička na hrnec
Smutný príbeh.
To mi je ľúto. Doteraz som sa trošku hneval ale teraz mi je to naozaj ľúto a chcel by som nejak pomôcť
Bramboračka bude co nevidět.
Jos je smutný přibě, rozhodně mu musíš pomoci.
Je třeba zamíchat, má tam už pořádný škraloup
Skúsime to znova dobre?
Môj initial post
Tvoje odpovede
To muže hrozit i tou mrtvičkou 🫣
Nejde mu huba křivě?
Myslíš tu fotku, to už stalkujou sami sebe na web?
Hele sluší ti to, mě nevadí jak vypadáš či když ti to trochu méně pálí Jen dobrý vědět.
Přidávám se mně taky, jsem tolerantní
No a snad se mu teď bude zase lépe dýchat, když je to venku a je to v poho
Já bych dnešní diskuzi bral jako jeho osobní očistu. Zítra to uvidi zcela jinak, myslim si to.
Možna se někdy za ty své nesmysly omluví.
Možno niekedy raz pochopíte písaný text. Potom budeme môcť aj niekam smerovať diskusiu
Dovtedy aj interakcia s ChatGPT má väčšiu pridanú hodnotu a zmysel v odpovediach ako to čo vy dvaja píšete.
Závidíš nám naší sehranost prostě. Stači se polepšit.
A jinak jo, vidím že o nápravu nestojíš a abych tu nešířil díky tvým hadím válkám tyhle “hlouposti” který vedou jen k dalším hloupostem obdařím tě ignorem, jsi teda třetím. Jednoduše ustupuji.
Sehranosť v odveci odpovediach a argumentoch ktoré nesúsivia s témou vám naozaj závidím. To máš pravdu.
Ešte som nikdy nedostal na odpoveď na tému “prečo sa vyhrážaš iným bombou na ksicht” ako odpoveď “triple DRS”
Nevím, já tam cestu s jeho přístupem již nevidím. Není tam zájem o něco smysluplného, takhle se to nedělá a nikam to nevede, jen k těm blitkám.
Vidiš to možná se ti z toho bude i skvele usínat jakou jsi zde dostal intelektualni nakladačku😱