Verstappen sa ešte zlepší, vystríha súperov Marko | Magazín F1 - F1online.sk

Ďakujem

Konečne si spravil niečo ako starší a rozumnejší. Za posledné 4 mesiace, možno pol roka je to prvá vec ktorú si zvládol tak ako si mal.

Vidim ho zaskočeného, možna to muže být první fáze očisty. :thinking:

Intelektuálnu nakladačku, lebo som na odpoveď prečo sa vyhráža dospelý chlap bitkou na internete cudziemu človeku ako odpoveď dostal odpoveď “triple DRS”.

Ak toto považuješ za “intelektuálnu nakladačku” tak je mi ta lúto. Ale asi to iba potvrdzuje tvoje výrok vyššie od Sira Humprryho a je to skvelý dôkaz, že sedí na teba dokonale

Je to muj oblibený seriál, no našel by ses tam s tou nezatížeností

Ty jsi naivní :smiley: Ba ne, jen pozitivní a tak to má být :slightly_smiling_face: :+1:

Jdeme spat, na tohle naše matfyzácké mozky nejsou stavěné!!!

Je to určite možné, dnes večer si ale dokázal, že ty si tam určite. Chápem prečo sa ti páči ten seriál.

PS: Situs, keď už ma máš v Ignore tak aspoň nerozklikávaj tie odpovede - to je účel toho Ignore :slight_smile:

Ano páčí sa mi velmi ďakujem

Dobrou noc :wink:

Dobrou noc. :face_with_head_bandage:🫠:face_with_head_bandage:

Tak k tomuhle se musím vyjádřit.
To je nehorázná lež, psát o sobě že jsi absolvent Matfyzu…
Absolventa Matfyzu poznám naprosto bezpečně během pár chvil a je jedno jestli osobně, nebo na fóru.
U tebe jsem si jist, že ani netušíš, jaký nesmysl jsi napsal.
Takže lži klidně od rána do večera o čem chceš, ale ne o takhle specifickém vzdělání. Na to ti nikdo neskočí.

1 Like

To byl dobrý vtip

To jsou ty morální hodnoty v pořádku? Hoši, vaše morální hodnoty jsou maximálně dno ala Fico.
Neustale se odkapávací, že vaše kecy o slušnosti, logicke atd jsou jen divadlo nebo možná vaše překroucene vnímání.

Možná, kdyby si do diskuze přišel k F1 a ne k tomu, aby sis tu honil navzajem s @Jos_Verstappen tak by tu byl klid, ale ne, amoralni policie bude dělat přednášky a hodnotit morální hodnoty jiných :grinning:

To si robíš srandu? Ty tu ideš poučovať?

Áno, máš pravdu moje morálne hodnoty na rozdiel aj od tvojich sú na správnom mieste. Koľkokrát si ty prišiel a odsúdil si Situsove reči o kopanci na ksicht? ale do mňa tu budeš skoro pod každym článkom j3bať kde niekto iný ti nadáva a mne budeš rozprávať, že jak tu razím nejaký dvojaký meter. Sa konečne prebuď a prestaň vyžadovať od iných to, čo sám nevieš dodržať.

Cez dva týždne sa tu rieši príspevok vás dvoch. Dva týždne tu idete predávať a robiť s ľudí absolútnych analfabetov a tváriť sa, že vy ste anjeli a vlastne ste niečo mysleli dobre. Každý dobre vidí, že ste si uleteli v amoku a miesto toho aby ste sa postavili k tomu ako chlapi a priznali si to tak tu budete dookola predávať tú najtrapnejšiu výhovorku, že to je myslené v dobrom. A ešte máš drzosť potom mne rozprávať, že moje morálne hodnoty sú vtip, keď poviem že kľudne podporím iného člena aby tu kľudne dissoval hentaké reči.

Áno podporím, za hento by vás mali šikanovať, kedže BANy sa tu rozdávajú náhodne.

Mám ti nájsť v koľkých posledných článkoch si sa dostal do konfliktu? Dookola to isté, posledný rok - ak je niekto v konflikte tak si to TY a tvoji dvaja kamaráti hore. Len na druhej strane sa dookola menia ľudia.

Zaprasené celé fórum. Čo článok o RB to hádanie sa. A najnovšia taktika pchať technické vylepšenia či iné reči o AM/Alonsovi pod článok o RB je absolútny vrchol SPAMu.

Článok o HAASe? - šup ho tam zase raz ste zabili všetku potencionálnu diskusiu lebo sme sa dostali k AM.

Dookola rýpanie priamo či nepriamo, dookola furt zo všetkým je problém, niekto nemá pravdu, vy viete lepšie. Ľudia sa tu buď zdejchli, tí čo ostali sa obmienajú a hádajú alebo prípadne radšej ani nezapájajú lebo vedia ako by celá diskusia dopadla.

Ale viem, vy traja ste OK to len celé fórum F1online je zlé.

4 Likes

Anyway, aby som to tu dokončil.

Unleash, Max is faster, Hedge, Jos, Helmutko, F11, Raptor, Bretnix, Jason, Michal824, Lole, Ferda, Evap, Temny, tiMur, Ambasador, Kiks a množstvo ďalších na ktorých som určite zabudol

veľké ďakujem za diskusie aj za všetko. Držte sa a možno raz na inom fóre.

Mne už stačí.

2 Likes

Toto mi väčšinou príde ako vhodné riešenie najmä z hľadiska času :slightly_smiling_face:

2 Likes

Omyl, přes dva týdny tu lžeš a překrucuješ příspěvek od nás dvou, v tom je velký rozdíl.

Tvoje morální hodnoty jsou někde na úrovni Jose, to fakt gratuluji, hlavně se tu ohaněj tím, jak nadávky odsuzuješ a pak ho v tom podporuješ, tenhle moralni twist je dno

Tak temný alias temneny alias Don (3 účty za rok, to je dobrá práce) tu vypisoval do bandy kktou a vyplakavani, my jsme mu napsali tam to a my jsme měli amok? Ty máš fakt hodně pokroucene vnímání

A jsme tu

Morální hodnoty toho, že podporuješ radoby šikanu, zasirani fóra, urážky a stalking. Prostě dno

2 Likes

Neodchádzaj, nemá zmysel si kaziť náladu v realite kvôli príspevkom na fóre.
Temneny_syr aka don.pindulanda sa uzdraví a dohodne si so zelenými fans stretnutie niekde na káve, kde si vzájomne vysvetlia, kto, čo, ako a kedy myslel :slightly_smiling_face:

3 Likes

@Situs jedine co máš vyriešené dedko, je ranna stolica možno…

Mne si nepovedal nic. Akurat si sa spýtal ze ci som niekomu nieco rozprával :clap:

Hádam nechceš odísť kvôli 50-ročnému zúfalcovi a hlúpemu Honzovi.

@Admin tebe to nevadí, že ľudia, ktorí boli roky na tomto fóre odtiaľto odchádzajú kvôli dvom zúfalcom, ktorí rozvrátia každú jednu diskusiu?

1 Like