Verstappen sa ešte zlepší, vystríha súperov Marko | Magazín F1 - F1online.sk

Díky, ještě jsem nebyl :smiley: Ale psal jsi že jsi s tím skončil, já otočil list, vše už bylo vyřčeno. Jestli věříš nevěříš tomu že jsem tě nenahlašoval těžko něco udělám, ne? I když admin by ti jen tak BAN zase nedal, to nedělej ze sebe chudinku.

1 Like

Jo ty si otocil list tot vsio… A ja nerobim zo seba chudinku. Ja viem preco som dostal ban… Nevyhovoral som sa ako niekto druhy a ani ma nikto neobhajoval ako ty s puffom hogra :joy: najdi par rozdielov… :pinched_fingers::wink:

Ano, nevyhovoval jsi :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Vy jste mě obhajovali? Za co? 6 firem za 3 roky? Ok :grinning: no já nejsem ten, co dsotal 2 perma bans :grinning:

Vy ste na tom podobne ak nie horsie…

Ano, my jsme strašný lumpové.

2 Likes

To jsi ty, ten co psal jak je Alonso hloupej jó? Tak ty dozajisté poznáš vše no.:joy:

2 Likes

2 Likes

Triper trpí nedostatkem pozornosti, tak se snaží na sebe upozornit, to je celý

1 Like

Ale jinak ok, dělání chudinky ti beru zpátky, spíše to asi byl dobrý ohňostroj co tehdy musel před BANem vypuknout :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

Daj si chvilu pauzu a vrat sa ako Hedge :expressionless: chce to len oddych od tych priser nachvilu. Potrebujeme tu zachovat nejakych normalnych clenov

2 Likes

Přece by ses nevzdal, prosím Tě! Stačí si trochu odpočinout, teď se toho stejně moc dít nebude, a až přijdou zajímavější témata, tak i diskuze bude lepší.

1 Like

Normální je, že chodíš do diskuze s tím, že budeš psát, jak je někdo kkt, ■■■■■■ atd.? Tenhle váš spolek si můžete provozovat jinde

image

Max se ještě zlepší? To už snad nejde, ne? :open_mouth: To už ostatní nešktnout vůbec :face_with_hand_over_mouth:

Traja,nie dvaja. Vsetci traja by mali letiet. Situs, Hogr a aj Sheep. Po dnesnej diskusii co teraz citam urcite. Znicili cele forum, vsivavi Alonsovi fanatici.

Ved to nie je normalne, co sa tu deje posledny mesiac… Vsetci sa tu hadaju len s tymi tromi chorobami, nezavisle od toho, komu kto fandi, to uz je ozaj na zamyslenie. Oni traja sa tu budu virtualne medzi sebou fajcit a vyzenu vsetkych diskuterov. A Situs nemoze mat cez 50, chova sa jak udereny. Si si isty, ze je to dospely, volne sa pohybujuci clovek? Alebo budeme operovat s variantou, ze je naozaj fighter a skratka to dostal na hlavu “one too many times”?

1 Like

Já ne a ty? :grinning: :thinking:

neviem ja to nespominam kazdy den nejak :smiley:

No, to je vidět, potom to tak dopadá :grinning: