Díky, ještě jsem nebyl Ale psal jsi že jsi s tím skončil, já otočil list, vše už bylo vyřčeno. Jestli věříš nevěříš tomu že jsem tě nenahlašoval těžko něco udělám, ne? I když admin by ti jen tak BAN zase nedal, to nedělej ze sebe chudinku.
Jo ty si otocil list tot vsio… A ja nerobim zo seba chudinku. Ja viem preco som dostal ban… Nevyhovoral som sa ako niekto druhy a ani ma nikto neobhajoval ako ty s puffom hogra najdi par rozdielov…
Ano, nevyhovoval jsi
Vy jste mě obhajovali? Za co? 6 firem za 3 roky? Ok no já nejsem ten, co dsotal 2 perma bans
Vy ste na tom podobne ak nie horsie…
Ano, my jsme strašný lumpové.
To jsi ty, ten co psal jak je Alonso hloupej jó? Tak ty dozajisté poznáš vše no.
Triper trpí nedostatkem pozornosti, tak se snaží na sebe upozornit, to je celý
Ale jinak ok, dělání chudinky ti beru zpátky, spíše to asi byl dobrý ohňostroj co tehdy musel před BANem vypuknout
Daj si chvilu pauzu a vrat sa ako Hedge chce to len oddych od tych priser nachvilu. Potrebujeme tu zachovat nejakych normalnych clenov
Přece by ses nevzdal, prosím Tě! Stačí si trochu odpočinout, teď se toho stejně moc dít nebude, a až přijdou zajímavější témata, tak i diskuze bude lepší.
Normální je, že chodíš do diskuze s tím, že budeš psát, jak je někdo kkt, ■■■■■■ atd.? Tenhle váš spolek si můžete provozovat jinde
Max se ještě zlepší? To už snad nejde, ne? To už ostatní nešktnout vůbec
Traja,nie dvaja. Vsetci traja by mali letiet. Situs, Hogr a aj Sheep. Po dnesnej diskusii co teraz citam urcite. Znicili cele forum, vsivavi Alonsovi fanatici.
Ved to nie je normalne, co sa tu deje posledny mesiac… Vsetci sa tu hadaju len s tymi tromi chorobami, nezavisle od toho, komu kto fandi, to uz je ozaj na zamyslenie. Oni traja sa tu budu virtualne medzi sebou fajcit a vyzenu vsetkych diskuterov. A Situs nemoze mat cez 50, chova sa jak udereny. Si si isty, ze je to dospely, volne sa pohybujuci clovek? Alebo budeme operovat s variantou, ze je naozaj fighter a skratka to dostal na hlavu “one too many times”?
Já ne a ty?
neviem ja to nespominam kazdy den nejak
No, to je vidět, potom to tak dopadá