Verstappen sa ešte zlepší, vystríha súperov Marko | Magazín F1 - F1online.sk

to je umenie preniest sa cez veci :smiley:

Já tu nebrečím, jak někdo zničil forum, to už se dá jen parodovat :grinning: btw toto není myšleno na tebe :grinning:

Ale jde, má tam ještě spoustu prostoru na zlepšení :smiley:

ja tiez nie, zmieril som sa s tym ako to je :smiley:

Však tu je chaos s řádem, tak co?

1 Like

Úplně si to nemyslím ale to pak teda až to vyladí, tak bude ještě lepší než nejlepší :smile:

Dáš mi konkrétní důvod za co bych měl letět? :eyes:

Až získá 2 tituly s Renaultem, napíšem ho na seznam :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Za to, že tu toxik raptor uráží :grinning:

Plus Alo při poražení 7 nasobneho mistra světa nepotreboval pomoc od ředitele závodu :face_in_clouds:

Vy nemáte malé požadavky :smile:

S nejrychlejším až dominantním monopostem to tam těžké není :stuck_out_tongue:

Niekolko krat som ti pisal aby si na mna nereagoval ty diskusne monstrum. Prekracuje tato poziadavka tvoje mentalne kapacity?

Ty ma budes vyhanat ty asocial? Vy traja ste tu rozhadali cele forum, keby mate kusok svedomia, tak odidete vy. Ale nemate kam, ze?

Ano, specialne tebe do kktov nadavat budem a vobec ma nehryzie svedomie. Prestal som na teba reagovat a ty sa tu dalej hadas s inymi, vyhnali ste syra, hadali ste sa s inymi, vyhnali ste jezka a hadali sa s inymi. Chyba je vo vas, aj ked si to nepriznate

Jakože Renault 2005 a 2006 byl dominantní? :thinking:

Ne, jakože letošní RB byl dominatní a loni nejrychlejší v medianu :grinning:

Ked uz za nic ine, tak za sympatizovanie s Hogrom a Situsom. Pravdupovediac voxi tebe som nic nemal, ani po vymenach ohladne Alonsa. Ale ked vidim co ste tu vcera plodili, je mi jasne ze sa krmite navzajom

Máš 2 možnosti, buď nějakého uživatele který ti nesedí ignorovat, nebo nahlašuj jeho příspěvky k prozkoumání. Ale jen tady brečet jak ničíme fórum když si ani nezačínáme a máš tyto zmíněné možnosti je hodně úsměvné :smile:

Otec a neumí jít prikladem

Jak by mohlo, když žádný nemáš, stejně, jako sebereflexi nebo inteligenci

Jsi Alzák nebo jejich příznivec, BAN! To jsi nevěděl?! :smiley:

1 Like