Zas tady hic parta ničí diskuzi a brečí, že ji ničí někdo jinej
Panove, je jasny ze porazka Ferrari slabym Mercedesem zabolela, nejvic fanousky Red Bullu, coz je hodne divny, ale je to tak.
vazne takto? 15taktnosti
edit: dovod, preco som pisal aj @Jos_Verstappen ze to neni dobry napad sem v mozno dobrej viere take veci pisat
A ne? Když jsi rodič, měl by si jít příkladem, nebo snad ne?
Opravdu nechtěli mít u RedBullu místo v pitlane vedle nich
nvm, nesom zatial rodic, viem len co sa hovorieva
Hoši (obě strany) nechcete už jít do pr dele? Dyť je to úplně o h0vně.
Až to na vás zase půjde, založte si vlastní topic a hádejte se tam. Deal?
Davide, nevyvolavej tu další konflikt
Já jim to říkám furt
ja som si sem prisiel nieco precitat, nebolo to to co som hladal, ale precital som si zas to iste a idem pokracovat v robeni zmysluplnejsich veci
mna to nebavilo, slo to z disku po 5 hodinach, moc sterilna hra na mna
a uz idem, dovidenia
Tak je to zkouška přenesení skyrimu do vesmiru no
Myslis, ze to je riesenie? Dam si vas do ignore listu ja, Jos, rHapo, Hedge, don, a par dalsich, zacnete sa tu hadat s ostatnimi co tu este zostali (a to zacnete, to je matematicka istota) a nereaguju na vas. Potom odporucis aj im ignore list? A potom sa budete hadat s kym? Ci to je vas endgame? Vyhnat odtialto vsetkych co nemaju doma ostriekany Alonsov plagat a potom si tu budete vy traja dokola na spekulanta pohonkavat pod kazdym clankom o nom a svorne budete kydat pod kazdym RB clankom? Sak vy traja si vystacite…
Zas a znova, ziadal som ta aby si na mna nereagoval. Potrebujes to svahilsky, alebo ako?
Zato ty ides prikladom kazdemu potencialnemu kktovi uplne dokonale
Ja sa nad tym len zasmejem. Len to ukazuje, co je zac a ze incident so syrovym infarktom nebol nahoda
No nic jiného dělat nemůžeš, nesnaž se měnit ostatní, pracuj jen s tím čím můžeš. Prosit Hogra ať na tebe nereaguje je zbytečné, ty ignoruj/nereaguj na něj když chceš.
Ano, pokial viem, tak aj tych co sympatizovali s Hitlerom zatvarali za to, ze s nim sympatizovali.
Ked vas tu spokojne prikrmuje a suhlasi s tym, ako tu nicite forum, tak ma podla mna odist aj on.
Jakože mě tu bude někdo urážet a ja můžu za to, že diskuze vypadaji takhle? Tady zas logika utekla