No to je to … “podle tebe”, jenže ty tu žádnou pravomoc někoho vyhazovat nebo zavírat nemáš. Ty můžeš pracovat leda se sebou a možnosti máš, jako každý tady.
Sympatizovali s hitlerem…kam to taháš, člověče nešťastná?
Asi s ním sympatizuje
Sak nemam, nikde nieco take netvrdim.
Pomoze, ked vas slusne poprosim aby ste opustili domenu F1online.sk?
Ne, ale mohlo by ti pomoci když si nás hodíš do ignoru, což doména F1online.sk umožňuje. Jestli k tomu tématu ještě něco budeš chtít napiš soukromou zprávu ať to tady nespamujeme, ještě můžeš, v ignoru tě nemám.
Toto je presne to co tu vsetkych na vas s3rie. Nie si az taky sprosty, aby si nevedel, ze vobec neslo o Hitlera, ale o poukazanie principu: ked niekto robi bordel a ty s nim suhlasis a podporujes ho, patris do toho isteho vreca.
Ale nemas co na to povedat, lebo vy traja ste zavisli jeden od druheho a hras s nimi, tak to otocis na Hitlera.
Já vás rozsuzovat nebudu, svatá trojice má taky svoje škraloupy.
No asi preto, ze ho ani neporazil.
A preco by som to mal robit? Ja som tu vcera a celkovo par dni moc neprispieval, ja som tu nebol a vy ste sa pustili do ineho, bolo tu dvesto prispevkov bezo mna. A predtym bez syra. A predtym bez Hedga. Primarne vy dvaja s Hogrom ste znicili takmer celu diskusiu a sheep vas v tom podporuje. Preco by som sa ja mal prizerat, ako tu utocite na ludi a vyhanate ich z fora?
Já to otočím na Hitlera? Takže ty to napíšeš a ještě to na mě svedeš? Přesně s takovým chováním nesympatizuju no
V prvom rade sa pozri na svojho postihnuteho 50-rocneho kamarata, ktory ma mentalne tak 12 rokov.
A ked uz ides na niekoho takto, tak v druhom rade ani tvoj otec “neumel jit prikladem” pri tvojej vychove evidentne, ked vychoval takehoto lobotóma, takze ty nemas komu co vycitat Honziku.
Presne tak, tahaj to este dalej od topicu, way to go…
Protože jsi nespokojený a říkám ti tvé možnosti, to je celé. Jestli nechceš dosáhnout změny dělej co děláš i nadále
Nepomoze, lebo vsetky cz domeny uz rozvratili, ludia ich tam neznasali a vystvali ich, a tak im ostala len tato. Tu by mal zakrocit @Admin , ktory to ma evidentne na haku. Len aby to nelutoval.
320000 Slušná práce armády červených
Esteze nam to sem Alzaci vcera dali a mohli sme hlasovat za Charlesa.
To tam mobilizovali vsechny tifosi ne?