Verstappen sa ešte zlepší, vystríha súperov Marko | Magazín F1 - F1online.sk

No to je to … “podle tebe”, jenže ty tu žádnou pravomoc někoho vyhazovat nebo zavírat nemáš. Ty můžeš pracovat leda se sebou a možnosti máš, jako každý tady.

2 Likes

Sympatizovali s hitlerem…kam to taháš, člověče nešťastná? :man_facepalming:t2:

1 Like

Asi s ním sympatizuje :thinking:

Sak nemam, nikde nieco take netvrdim.

Pomoze, ked vas slusne poprosim aby ste opustili domenu F1online.sk?

@Daaviid23 tady alespoň vidíš, kdo s tím přestat chce a kdo ne :slightly_smiling_face:

1 Like

Ne, ale mohlo by ti pomoci když si nás hodíš do ignoru, což doména F1online.sk umožňuje. Jestli k tomu tématu ještě něco budeš chtít napiš soukromou zprávu ať to tady nespamujeme, ještě můžeš, v ignoru tě nemám.

1 Like

Toto je presne to co tu vsetkych na vas s3rie. Nie si az taky sprosty, aby si nevedel, ze vobec neslo o Hitlera, ale o poukazanie principu: ked niekto robi bordel a ty s nim suhlasis a podporujes ho, patris do toho isteho vreca.

Ale nemas co na to povedat, lebo vy traja ste zavisli jeden od druheho a hras s nimi, tak to otocis na Hitlera.

Já vás rozsuzovat nebudu, svatá trojice má taky svoje škraloupy.

1 Like

1 Like

No asi preto, ze ho ani neporazil. :smiley:

A preco by som to mal robit? Ja som tu vcera a celkovo par dni moc neprispieval, ja som tu nebol a vy ste sa pustili do ineho, bolo tu dvesto prispevkov bezo mna. A predtym bez syra. A predtym bez Hedga. Primarne vy dvaja s Hogrom ste znicili takmer celu diskusiu a sheep vas v tom podporuje. Preco by som sa ja mal prizerat, ako tu utocite na ludi a vyhanate ich z fora?

Já to otočím na Hitlera? :eyes:Takže ty to napíšeš a ještě to na mě svedeš? Přesně s takovým chováním nesympatizuju no

2 Likes

V prvom rade sa pozri na svojho postihnuteho 50-rocneho kamarata, ktory ma mentalne tak 12 rokov. :smiley:
A ked uz ides na niekoho takto, tak v druhom rade ani tvoj otec “neumel jit prikladem” pri tvojej vychove evidentne, ked vychoval takehoto lobotóma, takze ty nemas komu co vycitat Honziku. :slight_smile:

Presne tak, tahaj to este dalej od topicu, way to go…

Protože jsi nespokojený a říkám ti tvé možnosti, to je celé. Jestli nechceš dosáhnout změny dělej co děláš i nadále :man_shrugging:

1 Like

Nepomoze, lebo vsetky cz domeny uz rozvratili, ludia ich tam neznasali a vystvali ich, a tak im ostala len tato. :slight_smile: Tu by mal zakrocit @Admin , ktory to ma evidentne na haku. Len aby to nelutoval. :slight_smile:

3 Likes

Nádhera

4 Likes

320000 :eyes: Slušná práce armády červených :stuck_out_tongue_winking_eye:

Esteze nam to sem Alzaci vcera dali a mohli sme hlasovat za Charlesa. :slight_smile:

3 Likes

To tam mobilizovali vsechny tifosi ne? :grinning: