Je nám ľúto, že Vettel nestihol zožať ovocie svojej práce, znie z Aston Martinu | Magazín F1 - F1online.sk

že se zrovna týmu přestane dařit jezdec zažije jedna dvě, však Alonso může vyprávět že. Zejména když tam ta kontinuita u menších týmů uplně nebývá (a to Aston menší tým ještě byl).

A i tak tam udělal dvě pódia, i když jedno mu vzali. Ale co už…

Když pak vyjeli 22 s novou koncepcí, tak už se také čekalo více, ale podle mě je zasadní, jak bylo vidět, že vettel nad strollem moc nevyčnival myslím že prvních 5 zavodu nebo kvalifikací se strollem prohrál dokonce). Prostě celé to pusobilo hrozně slabě ta jezdecká dvojka tam. S Alonsem to chytlo jiný drive.

2 Likes

@spineIesssheep @PUFF Chlapy spíte někdy vůbec? :thinking:

1 Like

Po dlouhé době jsem tady tak pozdě, tak proč se ptáš? :grinning: Jsem v posteli.
Co ty? Námesíčnost?:stuck_out_tongue_winking_eye:

Hele mě se líbilo když Vettel odcházel jak tvrdil že Alonso možná získá i několik pódií, ale bude se jednat o náhody :face_with_hand_over_mouth: Naštěstí se sekl :wink:

Nemám nič proti vašim debatám o spánku, len pozor, aby neprišiel moralista vám vynadať:

Já kupoval dárky pak se psem, tomu se vůbec nechtělo domu jak pořádně nasněžilo, tak jsme se vyblbli, no a a teď jsem ulehl. Všichni doma už pochopitelně dávno zařezávaj.

Jo jakože ziska ty nahodný podia jako Vettel.:grinning: Je vidět že tomu vyvoji “hodně´´ věřil. :thinking:

Moc ne. Mám to složitý. :smiley:

Pokaždý spím v jinej čas a 2-3 hodinky, takže se to zdá, že nespím. :smiley:

Vidíš to je krásná idylka, ale já ted jsem v benešově a musim zitra do prahy do prace, takže budik na 6🙃🫢

Hele ale já budu kacíř a ted vypálim od boku dva zavody které by Vettel na podium nedal letos.
Zandvoorth a Brazilii. 🫢

My jsme taky moc nevěřili, ale velmi doufali, to jo :smiley: :+1:

Tak pro nas hral faktor alonso. Ten faktor vettel bral asi tak jakože je mu roven, ale nee😀

… nakonec …

2 Likes

No když s velkou slávou odkryli plachtu 22, tak se všichni za břicho popadali…
Ten výraz Vettela mám pořád před očima… :smiley:

Tak jistěže tady neni o čem. Vettel jezdil bez drivu. U něj by ty nahody padaly. My je měli vydřné. :grinning:

No, ale vracíme se kntomu, že interně ty výsledky stejně nebyly žádný vzrůšo

veteel nebyl ten správný, bojový, týmový náboj s tím vším poklekáváním, sběrem odpadků a duhovou provokací mistra Orbána.
Tým chtěl vůdce a Alonso konal.
Děkejeme
:green_heart: