A z AM tvrdí, že měl vliv na současné auto? já vidím, že mu připisují to, že AM slavil 5 místo i díky Vettelovi, nevidím tam nikde nic o vývoji monopostu a chod F1 týmu není jen o vývoji monopostu, jestli jsem to někde přehlídl s tím monopostem, tak mi to zkopíruj, protože to tam nevidím. Ale jinak jo, než přišel Peréz do RB, tak RB o titul nejel, to až po příchodu Peréze, takže se Max jen vozí na vlně úspěchu vývojového guru Peréze
Vies co ty mi skopíruj kde je napísané co tvrdis ty, ze to nebolo o monoposte… Lebo to tvrdis ty. Ja nic take netvrdim. Iba vravim to co z astonu… To len ty nemozes prezit ze to z astonu vyšlo s menom vettel a uz tu otacas na redbull pod týmto článkom
Tom McCullough, ktorý pochválil Nemca za to, že priniesol do tímu „mnoho malých detailov“ a rovnako tak bol „neúnavným pracovníkom“.
Škoda zas času s vámi hejtrama
Jaj tak mnoho malých znamena ze to nesúvisí z monopostom? . Ok ďakujem visc mi netreba… Ty vies… Nezabudni pisat o rb zase pod článkom astonu
Dovi
Mal si prestať čítať jeho komentár pod “Vettel podle mne…”
Všetci vedia, že jeho názory ohľadom Astonu, Vettela a Alonsa sú horšie ako názory Kiks ohľadom Russella. Podľa neho to môže byť ako chce. Realita je však iná.
Nezabúdaj, že podľa neho bol RB nelegálny pri každej konšpirácii, ďalej že podľa neho RB úmyselne spomaľuje Péreza alebo že Alonso podľa neho preferuje pretáčavé auto, hoci sám povedal presný opak.
Takže jeho “podľa mňa” hovorí za všetko.
Nevkladej mi do úst něco, co jsem neřekl, tohle zkoušej na ty tvoje toxik kamarády
Ved ja som sa snazil mu povedať ze to je len jeho POHLAD no ale samozrejme som skoncil ako hejter lebo on je insider a ma pravdu a samozrejme nezabudol napisat pod clankom astonu o redbulle
Duben je Ti dostatečně včas?
https://f1sport.auto.cz/clanek/na-letosni-forme-astonu-martin-ma-podil-i-vettel-mysli-si-sef-staje-krack
Ano je. Evidentně jsem tenhle článek neudržel v hlavě. Díky za připomenutí.
A kde to píšu, jako fakt a ne, jako názor? Tady za inteligence zmizela při uvažování?
Podle toho jak jezdil vedle Strolla, v porovnáni teď s Alonsem, by nejspíše na 130 nedosáhl v AM letos.
Možná, ale každá sezóna je jiná. Třeba by měl naopak víc pódií než Alonso, a možná i to vítězství, to se už nikdo nedozví. A to je na tom to krásný…
No nedozví, ale na takové zázraky opravdu nevěřím. Jeho forma byla již dlouhodobě opadlá.
No vidíš, a na Alonsa stačil ještě v Suzuce, to bylo pět závodů před koncem kariéry .
Na základě jednoho tesneho finiše bych si neteoufl tvrdit, že někdo na někoho měl. Fakt je ten, že Vettel od poloviny 2018 ztratil drive a dělal zbytečné a nesmyslné chyby a to celkem často, možná ho zlomilo Německo 2018, kde si měl připsat vítězství
Co si troufneš Ty tvrdit je Tvoje věc, ale díky za informaci. Z další nekonečné debaty na stejné téma se s dovolením odhlásím .
V pohodě, já myslím, že to není jen o mém pohledu, za Vettela mluví výsledky, tímhle se to dá uzavřít
To byl ten zavod v dešti, který byl pak omezen časově? Tam si pamatuji že se rozhodli s Alonsem udělat jeden pitstop navíc, jestli se teda nepletu, Vettela sjižděl samozřejmě velkým tempem a dojel ho opravdu až v uplném zavěru, bylo potřeba zastavit o ta dvě kola dřív a zužitkované by to bylo dokonale.
Jinak určitě lepši ze závodů od Vettela, ale já to beru jako celek, tam to prostě moc nehrálo no.
Krásne zakončenie pokusu o vyvolanie “diskusie”, toto sa musím od teba naučiť.
Chlapcom Alzakom uniká fakt, že čím bol Aston horší, tým bol Stroll bližšie Alonsovi a tým aj Alonso robil viac chýb. Minulý rok bol Aston zlý a provonanie Vettel-Stroll nebolo ďaleko od Alonso-Stroll, keď sa Aston ku koncu sezóny zhoršil. Áno, Vettela vo Ferrari zničili psychicky a už to nebol ten starý drzý Seb, ale na druhú stranu ani Alonso v Alpine nehviezdil tak ako prvú polku tejto sezóny. Takže všetko sú to len špekulácie, ale myslieť si, že Vettel by nedával pódiá v Astone z prvej polky sezóny, je naivné. Pekne si podotkla, že možno by urval aj to jedno víťazstvo, Sebastian v daždi vždy vedel.
Já jsem hlavně svým prvním příspěvkem chtěla říct, že pokud se Vettel dostal do dalšího “vývojového stadia” osobnosti a F1 už nechtěl dávat všechno, co vyžaduje, tak mu pravděpodobně zároveň bude celkem jedno, že mohl mít o pár pódií víc. Jeho celkovou úspěšnost v F1 to nezmění a i kdyby, pro řekněme “normální” život je to úplně nepodstatné včetně toho, jestli bych jich třeba bylo pět nebo deset nebo tři nebo kolik. Asi tak .