Verstappen sa ešte zlepší, vystríha súperov Marko | Magazín F1 - F1online.sk

A to nebylo ani vyrovnaný… stačilo se jen trochu přiblížit a byly to nadávky, vytláčení, srážky, brekot…
Klasická symfonie. :slight_smile:
Snad se někdo opravdu přiblíží a bude svlečen do naha.

1 Like

Však jo @PUFF si potřebuje přilepšit u hodnocení Hama :grinning:

To by zas vyvážel až do Bolívie :grinning:

Kdyby tam byl někdo lepší než Stroll, tak jsou AM 2.

Ten někdo lepší než Stroll aby byli druzí by musel jezdit v průměru asi o 6 desetin rychleji než Fernando. Takový si troufnu říci že neexistuje, ty ťunťo.

1 Like

Jinak tady někdo postoval průměrnou závodní rychlost sezony (neručím tak za data, nejsem autor a ani neznám metodiku), jako hustý.

1 Like

Max by to dokázal. :stuck_out_tongue:

V Astonu určitě ne :wink: Když tam k Fernandovi přestoupí vsadíme se o milion :handshake:

Nuda… a to ještě 90% závodů šetřili. :slight_smile:

Prej super sezona… chacha chachacha… jdu radši… čus

2 Likes

Já se s Puffem v tomhle případě vsadím o všechen jeho majetek, když si je tak jistej :grinning:

Takže zase o Legado? :smile:

1 Like

Honziku nejako velmi sa ti zapacil moj slovnik. Posledne dni a tyzdne kopirujes jednu moju hlasku za druhou. Beriem to ako kompliment od teba. :slight_smile:

Prostor pro zlepseni auta je vzdy, klidne muze koncit i dve minuty pred ostatnima, lidi si zvyknou na vsechno, v tom nevidim problem.

Jiny pohled rika, lepsi kdyz se Suchar za prvni zatackou ztrati, stejne nikoho nezajima, nez poslouchat pred zavodem ustrasene kviceni prasete z jatek.

Ako nerad by som tuto temu zase otvaral ale za mna bola chyba aj napr. Spanielsko, Monza, dokonca aj Velka Britania kde sa uplne zbytocne tlacil tak kam nemusel. Mal vela incidentov kde boli komisari k nemu velmi zhovievavi a ak by Hamilton vzdy neuhol tak by to skoncilo ranou, presne ako vo VB. Ja uznavam jeho kvality, urcite je to top pilot ale vsetci robia z neho boha ako keby nad neho nebolo co je smiesne :smiley: momentalne tazi iba z top techniky tak ako tazil aj Hamilton vo svojich casoch.
Pod tlakom jazdil iba jednu sezonu, oficialne ju vyhral aj ked za mna velmi pochybne ale ukazal v nej vela talentu tak aj chyb resp. jeho nedokonalosti. Chce to jednoducho supera, taky Hamilton alebo Vettel ich mali teda viac zatial.

1 Like

Stale pekny vysledok od Hamiltona. Vo vysledku to auto nebolo az tak zle ako sa tvaria a na ostatnych stacilo. “KEBY” naozaj nebol RB v sampionate, mozno by aj jeho bodovy naskok bol este vyssi, lebo by skor piloti skor manazovali svoje tempo ako teraz, ked sa snazili dohnat to Verstappenove.

BTW preco “alzaci” ?

Moc pekne to jezdi Maxovi. Zlepsovat se nemusi, ani neni kam. Zadny pilot nikdy nejezdil takovou pilu jako Max.

Pro soucasne piloty je nemozne Maxe porazit i pokud budou mit lepsi auto nez on. Viz prvni polovina sezony 2022.

Max neboura, ma rychlost na jedno kolo, perfektne ovlada auto v zavode, setri gumy, ma prehled, dokaze se adaptovat na styl soupere, a presto ze se rozciluje, stale dokaze podavat perfektni vykon a mozna i lepsi.

Neni to o tom, ze by jednotlive dovednosti nemeli i jini piloti, nebo v nekterych nebyli i lepsi nez Max. Jde o to, ze nemaji vsechny jako Max.

Alonso ma asi vetsi povedomi o deni na trati nez Max, ale nema takovou rychlost ne jedno kolo. Tam je pravdepodobne rychlejsi Charles, ale nema takove nervy a sebevedomi a urcite ne takovy prehled. A tak bych mohl pokracovat.

Tak to proste je. Smirte se s tim. Fandim nejlepsimu. :wink:

1 Like

Neviem, nejako im to tu prischlo ako pisal niekto cez vikend. :smiley: V nedelu som chcel zakopat vojnovu sekeru, ale Honzik nejako nereagoval na to (na ine komentare reagoval).

Takze nemam dovod menit postoj k nemu/nim.

90% fora vedia co je hlavne Hogr zac - hejter a provokater (ked ide o RB) a klamar (ked ide o Alonsa). A ked ma on moze nazyvat kadejakymi privlastkami, tak oslovenie “Alzak” je este pekne. :slight_smile:

EDIT: Ak si sa pytal, ze ako vzniklo to “Alzaci”, tak to neviem ci syr alebo kto prvykrat pouzil bud na neho alebo na Situsa a uchytilo sa to. Obaja zeleni a otravni. :slight_smile:

ano, chcel som vediet povod oznacenia “alzaci”.

Zase budem ja najhorší :man_shrugging::joy: