Zrovna včera jsem si tam dal nově tu magnetickou folii že si tam budeme hlavně dětem psát povinnosti, aby tak naschvál nezapomínali, a teď tam mám napsat toto? ![]()
Hele a nechceš novou? Jirka ti sežene novej model a k tomu domluví přechod na výhodný energie
Hele tak Toto si to pojistil i u Liberty, to je pak samozřejmě v pořádku a nejde o politické machinace ve svůj prospěch
Jen si to napiš! Napište si to! ![]()
A ještě v tom bude výlet na Orlík a společný oběd ze kterého se nedostanu, viď? ![]()
Ty jsi dnes vtipný. Haha
![]()
![]()
Jakože podle tebe Alo nemá víc zkušeností v F1, než Ham jo? Puffe tobě te kompresní poměr nedodrženej nedělá dobře
Chlieb a hry
, akurát tí pretekári nie sú gladiátori, ako kedysi ale len manažéri AI baterkového vyšťavenia, zabalení do bublinkovej fólie s výbehovými zónami ala parkovisko pred nákupným centrom. ![]()
Kdyby byl Mercedes za Ferrari s takovým odstupem jako je Ferrari za Mewrcedesem, tak by Toto volala big Benovi ať mění pravidla hned a brečel by, jak to stojí za nic. Ubohá hra od Wolffa
Tak tento pokus s “nastenkou” uloh pre deti som skusal aj ja - ale vyvrbila sa z toho stena vtipnych odkazov a mali sme stenu srandy - deti boli dost kreativne a fakt som sa zabavil… ale myslim, ze nasa mamicka to odmakala, kym sme sa my bavili ![]()
Ok. ![]()

Tož, ale tak sa politikárči, síce nám to nemusí byť sympatické, niektorí to tak robia. ![]()
Určite má viac skúseností v strede alebo na konci poľa, v rozvracaní tímov, v teatrálnych odchodoch a častých prestupoch. V tom je nedostihnuteľný.
Lujzo neprexul lebo tym na to zabudol a povefal si ze pozicia na trati je lepšia. V tom case vôbec nebolo zrejme ako dlho potrva odstránenie monopostu. Max to riskol a vyhral
Korapinto zajel dobrej závod
Možná by měl Max nejdřív vyřešit proč váží více než Alpine a pak možná řešit dna F1.
Pod svícnem je největší tma.