Verstappen pritvrdil: Ak sa vám páčia tieto pravidlá, nechápete, o čom je pretekanie | Magazín F1 - F1online.sk

LOL. xdd

To je jak z nějakýho filmu od Formana, rly.

2 lajkov

Hoří má panenko hadr, tohle normálně nevymyslíš :smiley:

2 lajkov

Určitě, proto to kritizují zrovna nejvíc pure závodníci v poli, Verstappen s Alonsem a Alo řekne, že by tyto vozidla mohl řídit kuchař

“Historically, Turn 12 is a very challenging corner,” Alonso told media including RacingNews365.

“You used to choose your downforce level to go [through] Turn 12 just flat.

“It was a driver skill, a decisive factor to go fast in a lap time. Now in Turn 12, we are like 50 km/h slower because we don’t want to waste energy there.

“We want to have it all on the straights. So, to do Turn 12 instead of 260 km/h at 200 km/h, you can drive the car. The chef can drive the car in Turn 12 at that speed.

“But you don’t want to waste energy because you want to have it on the straight.”

2 lajkov

Ještě uvidíme kam se to posune. Jako zábava to podle mě je. Ale to je i sitcom a přesto mám raději divadlo. I když zase mnohem vic času jsem strávil čtením detektivek, než Viktora Huga a Borise Pasternaka dohromady. To jsou ty paradoxy lidské duše.:grin:

Ale je fakt, že ten George měl možná pravdu. Začíná se to líbit více a více lidem.

Edit. Ale to co posunul @Dietrich_Reimann má taky něco do sebe.

To je zmatek tohle. Dobře to ta FIA s LM dělají. Minimálně pro tuto chvíli.

2 lajkov

Verstappen neví o závodění nic.
Řidil jeden motor v celé kariéře.

Hamilton má XX let zkušeností a X motorů.
Je to jenom plačko, protože si ho natírá na chleba i Hadjar.

1 lajk

Jojojo, Ham porazil po dlouhý době Leclerca, tak má Vánoce. :smiley:

5 lajky

Lol, Ham nemusí tolik řešit ovladatelnost monopostů a najednou je to lepší. Dobrej mistr světa, když se nedokáže přizpůsobit

Verstappen tady bude něco výpravě o DNA, a o monopostech, a přitom v ničem jiném nezávodil než v turbohybrid éře.

Hamiltonuv názor má v tomhle 100x větší váhu. Ten má aspoň zkušenosti i s něčím jiným. Verstappen je kozel zahradníkem.

1 lajk

1 lajk

Post Dietricha přesně popsal podstatu závodění tj. spotřebováváš palivo, materiál a energii vždycky tam, kde to umožní největší časové zisky. Protože dělat to jinde je hloupé. Tak to bylo vždycky a vždycky bude.

Já když byl teeneger, tak se v motokrosu skákalo čím výš a dál, tím lépe…, dneska je to komplet naopak. A taky nefňukáme že je to nuda…

1 lajk

Však Ham jezdil většinu kariéry s hybridama, tak jak chceš argumentovat s tím, že má větší zkušenosti v tomhle ohledu?

2 lajkov

Určitě, Hamilton, který mění své názory podle toho, jak se mu zrovna daří.

3 lajkov

Teď už se tady kluci pohádejte beze mě.

Jen nezapomeňte na zlaté pravidlo každého motorosportu, které platí vždy a všude.

-Fuel weight penalty-

• každý kilogram paliva navíc
    zpomaluje auto víc, než kolik
    času by ušetřilo jeho spálení…
1 lajk

To je geniální Jirko, to nesmíme zapomenout, děkujeme :clap:

2 lajkov

Určitě má větší zkušenosti s různými motory a monoposty než Verstappen. O tom ani nemusím debatovat. To je daný fakt.

1 lajk

No a fakt je, že Alo má nejvíce zkušeností s x pravidly i motory, takže Hamovy kecy co mění rychleji, než ty ponožky jsou o ničem

4 lajkov

No počkej, Puff si ponožky k nohám přilepil, a tím to natrvalo vyřešil :grinning_face:

2 lajkov

Já zapomněl, že to má od té doby, co si strkal nohy do míchačky, že jí tím opraví, tak to pardon :smiley:

2 lajkov

Už i garáž rozprodal, tam má teď pikaču nebo čemu se to začal naplno věnovat :squinting_face_with_tongue:

3 lajkov

Musím si to rychle napsat na lednici. :smiley:

2 lajkov