Verstappen podľa Browna „vládne“ v Red Bulle: Zdá sa, že všetci sa ho boja | Magazín F1 - F1online.sk

Kde? :eyes:

Neviem, či čítaš správne vlákno, ale od začiatku tvrdím len, že to bolo poskytnutie zámienky Putinovi. A od začiatku zdôrazňujem, že nič z toho ho neoprávňovalo zaútočiť. To si preskočil alebo nepochopil?

Odkedy mal podľa teba túto verziu a akciu naplánovanú a začal by podľa teba vojnu aj keby NATO striktne vylúčilo členstvo Ukrajiny? Lebo je zaujímavé, že kým bol prezidentom Trump, tak vojna nezačala. Začala až vtedy, keď začali silnieť úvahu a názory o Ukrajine v EÚ a NATO.

Myslíš si, že je to o Putinovi? Len o jednom človeku? Že keby prídu o Putina, tak sa zmení smerovanie Ruska a názor ruských predstaviteľov na vojnu a Ukrajinu? :sweat_smile:

som si na 100% isty, ze toto som nenapisal. Dam ti protiotazku, myslis si, ze keby 41’ HItlera zlozila mrtvica, tak to dopadne cele rovnako? Tam to tiez predsa nebolo o jednom cloveku. V pripade Putinovej smrti, specialne nahlej smrti, by sa rusko ocitlo v znacne destabilizovanom stave. Nejake vacsie trenice v suboji o moc by som vobec nevylucoval.

2 Likes

Napísal si doslovne:

Takže platí otázka (trochu ju špecifikujem, aby si nechytal za slovíčka a nevykrúcal sa pred odpoveďou):

• Myslíš si, že keď Putin nebude v Kremli, tak vojna okamžite skončí? Že on ako osoba rozhoduje o tom jediný a všetci ostatní majú iný názor, len ho poslúchajú?

Zároveň mi z toho vyplýva doplnková otázka - Myslíš si, že keby tam nebol Putin, ale iný prezident, tak by vojnu nezačal?

Ze bolo pricinou vojny udajne provokovanie s NATO a nie Putinove imperialne zaujmy, si pisal hned niekolkokrat, pekne som ti to zhrnul. Nezacnime prosim diskusiu posuvat do roviny, ze zacnes popierat sameho seba, to potom nema zmysel.

Tuto otazku vobec nemusis klast v hypotetickej rovine - Putin tu vojnu zacal z uplne inych dovodov ako mozne clenstvo Ukrajiny v NATO. Jeho oficialne dovody s NATO nemali nic spolocne, a tym padom na rozputanie vojny pripadne clenstvo v NATO nemalo absolutne ziadny vplyv.

3 Likes

Tak ti to skusim prefrazovat:
Napisal som, ze vojna sa neskonci dokial ju Putin nevyhra, alebo dokial bude v Kremli. To automaticky neimplikuje koniec vojny pokial by Putin Kremel opustil nohami napred. Pochopit to za teba neviem, ale dam ti analogiu. Pokial v ponorke dychas znamena, ze tam je vzduch. Ked prestanes dychat tak automaticky neznamena, ze tam vzduch nie je.
Moj koment bol o trvani vojny, nie o jej skonceni.

Co kdyz Putin uz umrel a reptiliani udelali jeho kopii?

1 Like

Tak to sme vsetci v haji.

Kdyby jsi znal mojí milovanou, tak bys mě nenechal zaplatit ani tu druhou rundu. :grin:.

V tom nejdůležitějším se shodneme absolutně. :handshake::+1:

2 Likes

Stojim si za tym, ze to bola zamienka. To, ci je to aj pricina a Putin by zautocil aj bez toho nevie nikto, mozme sa len dohadovat.

Faktom ale ostava, ze kym bol prezidentom USA Trump, tak Putin neutocil.

Preco? Na co podla teba tolke roky cakal, ked to vobec nebolo o tej zamienke?

To je trocha misinterpretacia. On predsa necakal, ale robil pripravy.

Napisal si, ze vojna neskonci, kym ju Putin nevyhra (co autoamticky znamena okamzity koniec vojny) alebo dokial bude v Kremli (vzhladom k prvej podmienke, to tak isto znamena koniec vojny).

Ked vojna netrva (prestane trvat), tak hadam skoncila, nie?

:joy:

Tak to máme doma opak. Moja je zas celkom šetrná a občas ju musím postrčiť k tomu, aby si dopriala viac. :sweat_smile:

1 Like

Tak fajn, to je posun, povodne si pisal, ze je to pricina.

Takze podla teba Putin nevie co hovori?

Odkedy robil tie prípravy? Od 2014 a zhodou náhod mu to vyšlo akurát keď bol v USA pri moci de.ment Biden ovládaný extrémistickými “demokratmi” a zároveň na Ukrajine bol Zelenský a útok prišiel až keď Zelenský názorovo totálne otočil oproti tomu, čo tvrdil pred nástupom do úradu?

Takže podľa teba všetko čo sa v politike povie je úprimná pravda?

Myslim si, ze tie dovody ktore Putin oficialne prezentoval su v plnom sulade s jeho vnutornym presvedcenim. Preco by si v tomto vymyslal?

ani toto som nenapisal.
Zakladna logika. Vyrok - Ak existuje A, existuje aj B neiplikuje ze B neexistuje ak neexistuje A. @everyone Je toto take tazke pochopit?

Aby si mohol použiť výrokovú logiku, musíš si najskôr výroky zapísať tak, aby sa výroková logika použiť dala (keďže výroková logika je statická a nepracuje s udalosťami v čase, a teda “dokiaľ”, “kým” atď si musíš preložiť). Preložiť to vieš zapnutím mozgu a použitím jednoduchej základnej logiky.

Je tak ťažké to pochopiť, že ak niekto niečo vyhrá (zápas, vojna, bitka), tak tá udalosť skončila?

myslim si ze moja logika je uplne v poriadku.
Vyrok vojna bude trvat dovtedy kym ju Putin nevyhra, alebo pokial bude v Kremli je uplne jasny a zrozumitelny a nijako neimplikuje koniec vojny po tom ako Putin opusti Kremel okrem toho, ze pripusta aj inu alternativu ako vyhru a pokracovanie. Ak nevies logicky rozmyslat tak nevies. To nie je hanba. Formalna logika nie je to pre kazdeho…