Verstappen podľa Browna „vládne“ v Red Bulle: Zdá sa, že všetci sa ho boja | Magazín F1 - F1online.sk

Zak Brown má v tejto chvíli na dosah ruky definitívne víťazstvo nad Red Bullom. Vlani mu to vyšlo „len“ na Pohár konštruktérov, ale v tejto sezóne si s najväčšou pravdepodobnosťou uchmatne oba tituly. Z trónu pritom zosadí svojho nemesis, tím Red Bull.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/220315/verstappen-podla-browna-vladne-v-red-bulle-zda-sa-ze-vsetci-sa-ho-boja
1 Like

4 Likes

To je Helmut Marko?

Kde se v clanku pise o Helmutovi? Nechapu spojitost, promin.

1 Like

To sú fanúšikovia Maxa, keď si pred ním nekľakneš a nepovieš, že je boh.

3 Likes

Tri desetiny boli.

“…ale o tom tady už dobře několik let hovoříme, Mlho Zaku.”
LMFAO.

4 Likes

Po 2 sektorech měl Norris náskok 0,982s…
Ještěže se mu to v poslední šikaně smeklo, jinak by to byla naprostá decimace soupeřů.

2 Likes

A preto je pre mna nepredstavitelne, ze by z RB odisiel, nikde inde by toto nedostal.

1 Like

Musí se nechat že Brown má s místní frustrovanou částí publika něco společného. Nemůžou z Maxe v noci snad ani spát, a to Max ani neví o jejich existenci :rofl: :rofl:

5 Likes

Helmut už taky dělá Emilovi pohůnka.
Copak jsi už zapomněl jaký dostal Helmut od Emilového agenta v Bahrajnu kartáč?

O tom jsem nevedet, to mi uniklo, spal jsem u toho.

Novinari sa Browna pytaju otazky, na ktore z pozicie sefa timu odpoveda. To je jeho motivacia.

Co je tvoja motivacia, ked z teba a tvojich prispevkov citit frustraciu na “kilometre”? :slight_smile:

4 Likes

Muzes sledovat chudaky v akci, uzivej si to.

Takže v zásadě kombinace Zakovy sebechvály a démonizace soupeře.

Něco nového by nebylo?

Třeba Papaya rules, Season 2?

2 Likes

A Brownov synátor vládne v McLarene preto Oscar zrazu nemá výkonnosť :exploding_head:

Otázky jsou jedna věc, to, jak je Brown zneužívá k vlastní agendě, jde už na jeho triko. Zvláště když vychází vstříc bulvární novinařině.

2 Likes

To je super, ani nebojuju o titul a su z neho tak posraty, ze kazdy den iny clanok co hovori Brown o Maxovi :smiley:

3 Likes

Emil nema sanci, ale bojuje o titul.

ale tie clanky nepise McLaren :smiley: ci?

2 Likes