Verstappen o prekonaní historického rekordu: Posaďte ma do Mercedesu z roku 2020 | Magazín F1 - F1online.sk

Jsem si jistý, že chytrých lidí tady bude fůra, jen nemají chuť, nebo čas se zapojovat do zdejších diskuzí.

2 Likes

Ještě by mohl napsat, že pneumatiky se opotřebovávají. Neskutečný znalosti má. :scream:

2 Likes

Jsi takový idealista :smiley:.

To z Tebe udělal Foglar.

Jsem hotový Mirek Dušín. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

Taky jsi v životě neřekl sprosté slovo :smile: ?

1 Like

Já sprosté slova kamufluji. :grin:

No nevím, Mirek Dušín měl i čisté myšlenky! Ale asi bys prošel, počítám, že o obsazení téhle postavy zase tak velká rvačka nebude :smile: .

:grin:
Neprošel. I já jsem pouhý hříšník a k tomu ještě ateista. Navíc jsem někdy pravdomluvnější než se to opozici líbí. :crazy_face:

1 Like

A co teprve, že když chtějí projet zatáčkou, tak musí zatočit volantem. Jirka je bůh, ta jeho znalost z AI je neskutečná :astonished:

1 Like

Neskutečný co dneska zvládne obyčejný středoškolák, že? :smiley:

1 Like

Omlouvam se, ale muze mi nekdo poslat do odkazu to pravidlo, na ktere se vsichni odkazujete a to ze na ROVINCE musi zavodnik vzdy nechat misto vedle sebe na sirku jineho monopostu i za cenu, ze musi zmenit smer jizdy?
Diky moc

PS neni to ironie. Vazne me zajima dane pravidlo. Diky

Si necetl pravidla na ktere se tady vsichni odvolavaji. Jezdec co vede , vzdy musi uhnout ze smeru jizdy i za cenu vynechani optimalni jizdni stopy jen aby VZDY nechal vedle sebe misto na sirku jednoho monopostu. Protoze to je prece logicke ne? Jezdi aby nechavali misto ne? :sunglasses:
Kasli na to, ze si slysel, ze jezdec vpredu ma pravo jizdni stopy, kasli na vsechny ty analyzy o defensivni stope. Proste si pamatuj, ze kdyz jedes vepredu. Vzdy se musis kouknout do zrcatek a uhnout tomu autu vzadu, aby mel dost mista te predjet😉

4 Likes

To je mysleno kdyz jedou dva vedle sebe, ne za sebou, pochybuji ze je v pravidlech povoleno vytlaceni vedle jedouciho vozu mimo trat, kdybys nevedel o cem mluvim tak to co dela VER :face_with_diagonal_mouth:

Ja rozumim tomu, ze kazdy sportovec ma sveho fandu a antifandu. To dava to spravne koreni. Ale i presto neni prece potreba michat dve veci…

Ja mluvim o tom, ze kdyz jezdec je ve predu ( Max byl) a za nim jezdec ho dohani po startu, tak prvni jezdec nema zadnou povinost se nekomu uhybat jen aby tam bylo misto s tim, ze nesmi menit pri brzdeni stopu. A nic takoveho se nestalo. Jezdec co byl od startu vepredu si zvolil stopu a te se drzel, diky faktu, ze pred najezdem do prvni zatacky se trat zuzuje, druhy jezdec mohl bud zpomalit a zaradit se nebo zkusit stesti a vyjet mimo trat. ( i kdyz za me ten pul metr mezi nimy byl zbytecny).

Paklize se bavime o vytlacovani atd tak za posledni dve VC bych si posvitil na Lec a jine zavodniky nez Maxe.

Hezky zamlzeny den

3 Likes

Ano, logicky není potřeba nechávat místo, i když se jedná o rovinku. Ten váš hate vás jednou dostane.

2 Likes

Nemůžeš si zvolit na rovince stopu která je kolizní s jezdcem vedle tebe tím že mu nenecháš místo při krajnici. I když máš čumák napřed, to je fuk. Konkrétně pravidlo už se ani nesnažím hledat, s jejich kodexem jsem na to tak nějak rezignoval, ale to je známá věc už velmi velmi dlouho. Whiting v dřívější době tohle svého času dosti vysvětlovat, jednotlivé tresty netresty rozebíral, a i když se taky hodně ohýbalo aby to trestu netrestu odpovídalo, tohle na rovince neokecáš.

2 Likes

Dostal za to Schumi stopku, že? edit: 10 míst na startu to bylo, a omluva.

2 Likes

Vis vubec co “ hate” znamena? Jak vubec muzes napsat takovy nesmysl? :joy:

V danem videu, Schu zamerne zaviral, zacinal na zacatku na leve strane trati a koncil na prave .
Max v zivote udelal spoustu “bot” jezdil za hranou atd … proto nechapu potrebu si neco dalsiho vymyslet. Vsichni vime jak jezdi … v tomto pripade,ale porovnani s vytlacenim Truliho je zavadejici .

2 Likes

no ale Lando nebol vsetkymi kolesami mimo trate. takze v sulade s pravidlami trat neopustil. Takze vlastne nemohol byt ani vytlaceny…

1 Like