Jsem si jistý, že chytrých lidí tady bude fůra, jen nemají chuť, nebo čas se zapojovat do zdejších diskuzí.
Ještě by mohl napsat, že pneumatiky se opotřebovávají. Neskutečný znalosti má.
Jsi takový idealista .
To z Tebe udělal Foglar.
Jsem hotový Mirek Dušín.
Taky jsi v životě neřekl sprosté slovo ?
Já sprosté slova kamufluji.
No nevím, Mirek Dušín měl i čisté myšlenky! Ale asi bys prošel, počítám, že o obsazení téhle postavy zase tak velká rvačka nebude .
Neprošel. I já jsem pouhý hříšník a k tomu ještě ateista. Navíc jsem někdy pravdomluvnější než se to opozici líbí.
A co teprve, že když chtějí projet zatáčkou, tak musí zatočit volantem. Jirka je bůh, ta jeho znalost z AI je neskutečná
Neskutečný co dneska zvládne obyčejný středoškolák, že?
Omlouvam se, ale muze mi nekdo poslat do odkazu to pravidlo, na ktere se vsichni odkazujete a to ze na ROVINCE musi zavodnik vzdy nechat misto vedle sebe na sirku jineho monopostu i za cenu, ze musi zmenit smer jizdy?
Diky moc
PS neni to ironie. Vazne me zajima dane pravidlo. Diky
Si necetl pravidla na ktere se tady vsichni odvolavaji. Jezdec co vede , vzdy musi uhnout ze smeru jizdy i za cenu vynechani optimalni jizdni stopy jen aby VZDY nechal vedle sebe misto na sirku jednoho monopostu. Protoze to je prece logicke ne? Jezdi aby nechavali misto ne?
Kasli na to, ze si slysel, ze jezdec vpredu ma pravo jizdni stopy, kasli na vsechny ty analyzy o defensivni stope. Proste si pamatuj, ze kdyz jedes vepredu. Vzdy se musis kouknout do zrcatek a uhnout tomu autu vzadu, aby mel dost mista te predjet😉
To je mysleno kdyz jedou dva vedle sebe, ne za sebou, pochybuji ze je v pravidlech povoleno vytlaceni vedle jedouciho vozu mimo trat, kdybys nevedel o cem mluvim tak to co dela VER
Ja rozumim tomu, ze kazdy sportovec ma sveho fandu a antifandu. To dava to spravne koreni. Ale i presto neni prece potreba michat dve veci…
Ja mluvim o tom, ze kdyz jezdec je ve predu ( Max byl) a za nim jezdec ho dohani po startu, tak prvni jezdec nema zadnou povinost se nekomu uhybat jen aby tam bylo misto s tim, ze nesmi menit pri brzdeni stopu. A nic takoveho se nestalo. Jezdec co byl od startu vepredu si zvolil stopu a te se drzel, diky faktu, ze pred najezdem do prvni zatacky se trat zuzuje, druhy jezdec mohl bud zpomalit a zaradit se nebo zkusit stesti a vyjet mimo trat. ( i kdyz za me ten pul metr mezi nimy byl zbytecny).
Paklize se bavime o vytlacovani atd tak za posledni dve VC bych si posvitil na Lec a jine zavodniky nez Maxe.
Hezky zamlzeny den
Ano, logicky není potřeba nechávat místo, i když se jedná o rovinku. Ten váš hate vás jednou dostane.
Nemůžeš si zvolit na rovince stopu která je kolizní s jezdcem vedle tebe tím že mu nenecháš místo při krajnici. I když máš čumák napřed, to je fuk. Konkrétně pravidlo už se ani nesnažím hledat, s jejich kodexem jsem na to tak nějak rezignoval, ale to je známá věc už velmi velmi dlouho. Whiting v dřívější době tohle svého času dosti vysvětlovat, jednotlivé tresty netresty rozebíral, a i když se taky hodně ohýbalo aby to trestu netrestu odpovídalo, tohle na rovince neokecáš.
Dostal za to Schumi stopku, že? edit: 10 míst na startu to bylo, a omluva.
Vis vubec co “ hate” znamena? Jak vubec muzes napsat takovy nesmysl?
V danem videu, Schu zamerne zaviral, zacinal na zacatku na leve strane trati a koncil na prave .
Max v zivote udelal spoustu “bot” jezdil za hranou atd … proto nechapu potrebu si neco dalsiho vymyslet. Vsichni vime jak jezdi … v tomto pripade,ale porovnani s vytlacenim Truliho je zavadejici .
no ale Lando nebol vsetkymi kolesami mimo trate. takze v sulade s pravidlami trat neopustil. Takze vlastne nemohol byt ani vytlaceny…