Verstappen o prekonaní historického rekordu: Posaďte ma do Mercedesu z roku 2020 | Magazín F1 - F1online.sk

Mimochodem resi se "incident / neincident " milacka Maxe v prvnim metrech zavodu . .

To nikdo neresi Sai a Bearman ? … tam vam to prijde v poradku ? … jedu , zavru , vytlacim a ten za mnou dostane pently ? … … u tohodle jsem cekal nekolik clanku a velkou diskuzi … ale asi jak to neni Max … tak se neklika …

Nemusí, tam stačí že musí vjet mimo trať jen kousek, proto je vyžadován prostor šířky jednoho vozu. Však proto třeba dostal teď Ocon pentli, neb Strollovi tu celou šířku jednoho vozu na té rovince u krajnice nenechal. Ten vjel trochu kolama na trávu a bylo. Vytlačení, šlus.

1 Like

Jak nikdo, však se to tam řešilo ne? Včetně mě.

1 Like

hmm. mas to niekde v pravidlach? konkretne, ze vytlacenie z trate = pilot je kolesami na trave? Ak to v pravidlach takto definovane nie je tak je to take vselijake len nie jasne. Lando tam mal asfalt a zrazu tam mal travu.

ako aby bolo jasne - nerozporujem, ze ho vytlacil - ale to ci to bolo na jasny trest.

3 Likes

Určitě to tam někde je, tu formulaci šířky jednoho vozu si pamatuji 100%

1 Like

Po startu se to v drtivé většině netrestá, kdyby došlo ke kolizi byl by viník dle mě jasný. Na startu jsou tyhle “polovytlačení” žel běžnější praxí, ale koledujou si, kdyby se ten u krajnice vysekal. No Lando byl ten co mohl skutečně ztratit. Možná by stačilo demonstrativně dupnout na brzdu, no po startu asi ne :smile:

1 Like

Ano vím, ty tu hejtuješ lidi za jiný názory běžně. Ten příklad jsem dal, aby bylo vidět, že psát o tom, jak se na rovince nemusí nechávat místo je nesmysl.

1 Like

Takze nechapes slovo hejt…. Mozna by bylo zahodno nepouzivat cizi slova, kterym nerozumis…:smirk:

To, ze s tebou nekdo nesouhlasi, zvlast kdyz pouzivas zavadejici komentare neni hejt, ale snaha o komunikaci. Je jen skoda, ze to vzdy pouzijes jako osobni utok na tvoji osobu.

Pochop. Kazdy ma narok na nazor. Stejne jako, ze ne vsichni mysli stejne. A hlavne…. I dva lidi muzou mit pravdu ve stejny cas😉

2 Likes

Ked ti on napise ze si hejter alebo inu podobnu nadavku, tak on tym vlastne prejavuje náklonnost

Tiez mi trvalo kym som to pochopil, teraz mi nadava sice kazdy den ale to su komplimenty

2 Likes

V tom pripade se omlouvam, clanek o Bear nesmyslne penalte jsem nejak asi preskocil…

Já reagoval na tohle, kde cíleně shazuješ názory, které se ti nelíbí. Já vím, co ty slova znamenají, ale ty se tu oháníš, jak někdo může mít jiný názor a přitom tu nastoupíš s tím, že shazuješ názor někoho jiného.

1 Like

Najdi si slovo “ vztahovacny”. Nebo. Potrefena husa se vzdy ozve. Treba ti to pomuze pochopit, ze ne cely svet se toci okolo tebe a tvych nazoru😏

3 Likes

Však se kruť dál. Ale je směšný, že se tu oháníš respektováním názorů, když první tvůj příspěvek shazuje názor někoho jiného, se chceš přidat do klubu pokrytců?

1 Like

… jako možná to myslel ironicky ten odstavec, ale tak to prostě je, pokud na rovince jedeš a máš vedle sebe vůz jakoukoli částí, nemůžeš ho nikdy vytlačit jen proto že jsi vpředu. To mi logický fakt přijde. I kdyby se zužovala trať tak všude máš prostor na 2 auta. Samo když už jich je tam víc a jsi v sendviči, dost často to někdo odnese, protože ten uprostřed většinou nemůže tam ani onam :smile:

3 Likes

Vzdavam to…. Dlouho dobu jsem byl sluzebne pryc. Ale jestli mi neco opravdu nechybelo, byly tyhle tvoje “ komentare” na F1 sk online…
Je holt tezke se domluvit s nekym kdo uz z principu nechce…

Hezky den

3 Likes

To je pech, když někdo ukáže na tvoje chování co? Hezký den

1 Like

To byl můj point. Prostě na rovince musí zůstat místo na dva monoposty, to není tak, že si tam můžeš kroužit nalevo pak napravo :smile:

1 Like

Jak sis mohl vsimnout, nikoho uz moc VER nezajima, po zavode se resil hlavne switch dvou Mclarenu, ani to vytlaceni Landa nikdo neresil atd. kazdy ho uz vice mene ignoruje.

Verstappen zaujima teba najviac, neklam do telky

4 Likes

On nikoho tak nezajima, ze se vsude pise o jeho debutu na Nordschleife. :smiley:
Nejaky maly blby espn…

3 Likes