Verstappen o prekonaní historického rekordu: Posaďte ma do Mercedesu z roku 2020 | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen v sobotu odjazdil najrýchlejšie kolo v histórii Formuly 1. Pole position získal svojím pokusom na úrovni 1:18,792, čo znamená, že dosiahol priemernú rýchlosť 264,681 km/h. Držiteľa predchádzajúceho rekordu by si však trúfal poraziť aj v jeho aute.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/212965/verstappen-o-prekonani-historickeho-rekordu-posadte-ma-do-mercedesu-z-roku-2020

a pride pretek a nebude ani v top 3. Ale sebadoveru ma. Len ci je opravnena. Ten rekord tu je uz par rokov a nepokoril ho ani ked mal superauto v 2022,2023 a ani 2024. Teraz sa mu podarilo a je frajer

No vsak se ukaz mistre :sweat_smile: , mas nejrychlejsi auto tak dneska bez vymluv, fnukani a bourani ju :lying_face:

Dneska jsme zase meli tu cest v F2 sledovat vykvet te vasi paseci farmy :pig2:

Kdyz si to tady ctu tak se musim usmat. Tolik lasky na foru :smiling_face_with_three_hearts:.

A proto i ja se pridavam ke gratulaci k rekordu ktery ve finale pro vetsinu z nas nic neznamena, stejne jako pro Maxe, ale nekterym dokaze zvednout tlak a zluc v zaludku i Nedeli :face_with_hand_over_mouth::kiss:

8 Likes

no ked majstra syra zajazdi aj Leclerc ci Rusell, nemam pochybnosti, ze Max v rovnakom aute by si ho dal na ranajky

1 Like

Verstappen má najrýchlejšie F1 auto historie a stráca vyše 100 bodov. Dobré vedieť. :+1:

V Holandsku ho malem zajezdil Hadjar na VISA :rofl:, kdyby se furt neprerusovalo, no a v Monze vidime jeho preventivni ucelove zpomaleni aby se mohl mistr sveta zase nadechnout, ale jenom v Q, v zavode dostane zase vyprask a Hadjar uz se do konce sezony na cele nepovozi, i kdyz na to ma jezdecky a autem. Taky me pobavilo ze nechce do Red Bullu, o to se nemusi bat ze by ho posadili k mistrovi :yum: , ostudny tym.

To je ale egreš… Skromných a pokorných ľudí som mal vždy rád. Či?

1 Like

Ked prestupi do Mercedesu, mozno mu Wolf da prilezitost.

Presne tak Luiho by v jeho aute porazilo 50% súčasných jazdcov.a Emil by Luiho zadupal do zeme to je všetkým jasné.

Aspoň sa nevybural ako tvoj Lui :joy:

Neznamená nič, lebo ho prekonal Max. Predstav si ale aký by to bol dôležitý a prestížny rekord, keby ho prekonal Fernando. :grin:

2 Likes

Ano nikdy se nevyboural, crashstappen :rofl:

V Holandsku pred týždňom?asi žiješ v inom svete a gratuluj Emilovi k víťazstvu v monze BLBE :joy:

Tak jo, mas to tam. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

kľudne mu pogratulujem,jazdil dnes výborne,len si opäť neodpustil svoju tradičnú špinavosť,ktorou bolo vytlačenie Landa do trávy,hneď po štarte…špina sa nezaprie…

1 Like

Spinavost skor bola že Oscar musel pustiť Landa.Emil sa aspoň postaral o trochu vzruša :+1:

Kto koho kam vytlačil? :sweat_smile:

Verstappen bol mierne vpredu, zvolil si stopu a išiel len rovno po trati. Môže on za to, že za traťou je tam asfalt a následne konči a je tam tráva? Landovi muselo byť jasné, že nikto mu len tak uhýbať nebude, keďže nie je ani na rovnakej úrovni druhého monopostu.

A to Lando kosil ešte oveľa viac ako musel, asi sa mu to páčilo.

V niektorej z minulých sezón niekto takto po štarte poslal Verstappena na trávu a všetci tomu tlieskali, ale zrazu je to špinavosť. :sweat_smile:

1 Like

Norris je na úrovni zrcátka, Verstappen je povinnen nechat vedle sebe místo na šíři jednoho vozu.

3 Likes

To ale hovoríš o predbiehacom manévri v zákrute. Tu Verstappen absolútne nezmenil svoju stopu, išiel stále len rovno ako ide čiara ohraničujúca trať.

Keby boli monoposty naopak, a teda Norris by takto vytlačil Verstappena, tak by tu bol vynášaný do nebies ako tomu zlému Maxovi ukázal a aký bol konečne tvrdý. :sweat_smile:

4 Likes