Verstappen o prekonaní historického rekordu: Posaďte ma do Mercedesu z roku 2020 | Magazín F1 - F1online.sk

Co ty stara fasisticka svine :pig2: , k cemu mam gratulovat, dalsi bezvyznamne win bezvyznamneho pilota vozu c.1, ktery to bez faulu neumi :face_with_diagonal_mouth:

Právě že ne, hovoří o tom když máš na rovince vedle sebe vůz, kdy máš povinnost mu při krajnici nechat místo šířky jednoho vozu. A je jedno zda tam je plnou délkou či jen milimetrem křídla. Prostě jakmile tam je, to místo mu musíš nechat. Tak hovoří pravidla a platí to dlouhodobě.

2 Likes

Verstappen isiel stale rovno, nespravil nic proti pravidlam, inak by bol potrestany. :slight_smile:

Takže tam nechal při krajnici šířku jednoho vozu? Nebo to pravidlo budeš ignorovat a plácat.

2 Likes

Takze rozporujes rozhodnutie komisarov? Nebo ich rozhodnutie budes ignorovat a placat?

Nechal tam šířku vozu u krajnice kde byl Lando? Odpovíš nebo ne? Jestli to vyšetřovali a rozhodli že je to v pořádku, tak ano, rozporuji jejich verdikt.

2 Likes

Ne, nenechal tam místo na šířku vozu. Ten se bude kroutit jak had a slovíčkařit o něčem jiném… klasický blablabla… Proč nedostal trest? Nevím, ale možná tuším.

2 Likes

Ahaaaa, chápu :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

Co ti ine ostava ako rozporovat rozhodnutia komisarov, ked sa jedna o rozhodnutie netrestat Verstappena. :grin:

Vlastní úsudek a znalost pravidel. Ty nejsi ani schopen uznat že místo na šířku vozu nenechal, tolik k tvému úsudku.

2 Likes

Co budu robit ked Warwick ukonci karieru?

1 Like

pozri čo zajazdil ten tvoj idol Lui😂 ty máš v hlave inak nakakane BLBE

2 Likes

A kde bol tvoj vlastný úsudek, keď som vám tu rozobral tú vašu bájku o tom, že v Q Tsunoda dával tow Verstappenovi?

Tam ti akosi vlastný úsudek nefungoval.

Zelení dezoláti vymyslia inú teóriu, prečo je FiaBull.

1 Like

Beru to jako přiznání že mám pravdu, jen opět místo sebereflexe hledáš konflikt jinde. Tolik tedy k tomu proč mám neponechání místa Landovi za porušení pravidel.

2 Likes

Vy si uz naozaj na toho verstappena najdete hocico …
Keby to bolo porusenie tak by dostal trest, ale pozor, on Max trest nedostal, vy argumentujete, ze tam bol Warwick xd

Sak to je smiesne uz naozaj s vami

Co budete robit ked max aj warwick skoncia?

2 Likes

Mě vůbec nezajímá kdo to udělal, ale co udělal. Vytlačení na trávu na rovince považuji za neoddiskutovatelný a jasný prohřešek, byť po startu jsem jich již viděl dost a k trestání se nemaj, to je fakt. Přestaňte válčit, stejně vám to nejde.

A Warwick, nemám k němu co dodat, ten už má pěknou historii no :smile:

2 Likes

Presne takto vyzerá koniec šachu s holubom. :grin:

1 Like

Ježek s Josem zase přišli jen vyvolávat hádky? :roll_eyes:

2 Likes

Max drzal stopu po starte

2 Likes