Co ty stara fasisticka svine , k cemu mam gratulovat, dalsi bezvyznamne win bezvyznamneho pilota vozu c.1, ktery to bez faulu neumi
Právě že ne, hovoří o tom když máš na rovince vedle sebe vůz, kdy máš povinnost mu při krajnici nechat místo šířky jednoho vozu. A je jedno zda tam je plnou délkou či jen milimetrem křídla. Prostě jakmile tam je, to místo mu musíš nechat. Tak hovoří pravidla a platí to dlouhodobě.
Verstappen isiel stale rovno, nespravil nic proti pravidlam, inak by bol potrestany.
Takže tam nechal při krajnici šířku jednoho vozu? Nebo to pravidlo budeš ignorovat a plácat.
Takze rozporujes rozhodnutie komisarov? Nebo ich rozhodnutie budes ignorovat a placat?
Nechal tam šířku vozu u krajnice kde byl Lando? Odpovíš nebo ne? Jestli to vyšetřovali a rozhodli že je to v pořádku, tak ano, rozporuji jejich verdikt.
Ne, nenechal tam místo na šířku vozu. Ten se bude kroutit jak had a slovíčkařit o něčem jiném… klasický blablabla… Proč nedostal trest? Nevím, ale možná tuším.
Ahaaaa, chápu
Co ti ine ostava ako rozporovat rozhodnutia komisarov, ked sa jedna o rozhodnutie netrestat Verstappena.
Vlastní úsudek a znalost pravidel. Ty nejsi ani schopen uznat že místo na šířku vozu nenechal, tolik k tvému úsudku.
Co budu robit ked Warwick ukonci karieru?
pozri čo zajazdil ten tvoj idol Lui😂 ty máš v hlave inak nakakane BLBE
A kde bol tvoj vlastný úsudek, keď som vám tu rozobral tú vašu bájku o tom, že v Q Tsunoda dával tow Verstappenovi?
Tam ti akosi vlastný úsudek nefungoval.
Zelení dezoláti vymyslia inú teóriu, prečo je FiaBull.
Beru to jako přiznání že mám pravdu, jen opět místo sebereflexe hledáš konflikt jinde. Tolik tedy k tomu proč mám neponechání místa Landovi za porušení pravidel.
Vy si uz naozaj na toho verstappena najdete hocico …
Keby to bolo porusenie tak by dostal trest, ale pozor, on Max trest nedostal, vy argumentujete, ze tam bol Warwick xd
Sak to je smiesne uz naozaj s vami
Co budete robit ked max aj warwick skoncia?
Mě vůbec nezajímá kdo to udělal, ale co udělal. Vytlačení na trávu na rovince považuji za neoddiskutovatelný a jasný prohřešek, byť po startu jsem jich již viděl dost a k trestání se nemaj, to je fakt. Přestaňte válčit, stejně vám to nejde.
A Warwick, nemám k němu co dodat, ten už má pěknou historii no
Presne takto vyzerá koniec šachu s holubom.
Ježek s Josem zase přišli jen vyvolávat hádky?
Max drzal stopu po starte