Verstappen nebol pri plnej sile. Opakované zábery ukázali poškodenie podlahy | Magazín F1 - F1online.sk

Ide o to samotne zbytocne spochybnovanie

Ked mal alonso minuly rok floor dmg tak ste tiez nenesli dobre ked sme s ferdom hovorili ze to tak neni …

Pravda, taky jsme měli napsat, že tu skrz to vytváříte toxic diskuze :grinning:

Taky ste to i psali klasicky :grin:

Nevim co se tady resi, staci vzpomenout na lanka na podlaze Mercedesu, to bylo kviceni, obvinovani a teorii :writing_hand:

A pritom takova blbost tie lanka :smile:

1 Like

No to byl hotovej konec sezony, pritom Mercedes byl tak slabej, takze tak.

1 Like

Hádal si sa tu s @don.pindulanda , že vo vedlajšej téme, NIKTO nespochybňoval čo Max včera prehlásil.

Tak si dostal 5 komentárov, ktoré boli napostované po tom čo @don.pindulanda napísal komentár v tej diskusii, kde sa písalo o tom, že Max priznal, že tam bol floor dmg. Ok, škrtni si tvoj “rádoby vtipný” takže ti ostali 4.

Miesto toho aby ste držali hubu tak tu zase pokračujú komentáre.

Nene, len sa nestažuj na toxické diskusie ak všetko spochybňuješ a zrovna to všetko sa týka zakaždým Redbullu. A paradoxne ešte aj pri takýchto jasných prípadoch.

Ahh, ešte že si nevytiahol Hitlera a Gazu. Nezabudni nabúce vyčítať niekomu :wink:

6 Likes

Zamýšleli jsme se tu nad tou reálnou ztrátou v závislosti na damage a na tom, co prohlásil Verstappen, že nic nepocitoval. Jestli ti vadí i tohle a potřebuješ, aby všichni drželi hubu, tak nevím co děláš v otevřené diskuzi. :man_shrugging:

3 Likes

Asi tak, celý čas išli s tým ze to je konspiracia, zrazu je dôkaz ze nie je a už sa ide zlahcovat ci to nebude nie dve desatiny ale 1 a 3/4 … Mne to už je až smiešne…
Ako by to nebolo jedno, keď sme videli ako ťažko sa prebiehalo aj s výrazne rýchlejším autom, aj tak by ho Max nepredbehol keby vyslovene nespravil chybu…

2 Likes

“Zamýšleli sa nad reálnou stratou”.

Napíš veci jak sú. Robili z Maxa ■■■■■■■ čo nevie, že má floor dmg takže

A) Buď je ■■■■■■ a nevie spoznať, že ma floor dmg
B) Je to klamár lebo si dovolil, povedať najprv že to necítil a potom povedal PR kecy, že to je floor dmg

1 Like

To ze nič nepocitoval značí len to ze to nezmenilo vyváženie, a to ze bolo ťažké cítiť niečo neobvyklé, keď sa auta tak strašne smykali a správali sa iracionálne celý víkend, všetci si mysleli ze zajazdili hrozne kola, milión korekcii a powerslidov a bum v porovnaní s ostatnými dobrý cas…

2 Likes

Jo určitě by bylo dobré si shlédnout onboardy. Miami byla tenhle rok docela výzva a trefit to nastavení, navíc ve sprintovém vkendu, bylo asi složitější.
Každopádně díky za normální reakci, bez nabubřelosti a ignoranství, které tu předvádí rHapo. :slightly_smiling_face:

3 Likes

rhapo ma padne argumenty ale spino … zacali ste tu drzat narativ, ze max je neschopak, co nevie ze ma dmg … co som ti vysvetlil aj ja, aj mikina teraz …

Nah, nehaj to tak.

1 Like

Já myslím že vzhledem k tomu že Max je o 3 desetiny rychlejší než kdokoliv jinej, dokázal by vyhrávat pole i s AT, má nejlepší auto, tak to poškození muselo být asi sekundu :stuck_out_tongue_closed_eyes: :grin:

2 Likes

To jsem nikde nenapsal, spíš mi jde o to jaká reálná ztráta tam byla, když podle Hornera to bylo už v T1 2-3 desetiny - naprosto pádnej argument, který mi tu nikdo nevysvětlil. Mikině jsem poděkoval za normální reakci protože je celkem osvěžující, když ti odepíše někdo, kdo ve svých tvrzeních není nabubřelý a ulitmativní.

2 Likes

to uz ale inak nebude podla mna … a to plati obojstranne, vid koment vyssie a dvojbodky s Pckami

Jo, RB to přestal počítat po T1. Už tam se vypařila totiž ona výhoda Maxe 3 desetiny na kolo. :grin:

On povedal práve tu zákrutu, kde poškodenie spôsobovalo ultimatnu stratu, kľudne tam už nemusela byť v ostatných zákrutách žiadna výrazná strata… Samozrejme asi chápeš ze nemôže začať vysvetľovať aero svojej podlahy a teda to už viac určite nebude nik z redbullu špecifikovať…

1 Like